Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

9 Members and 35 Guests are viewing this topic.

adix

survola

Una dintre ,,scuze" cred că este și faptul că această companie are 4 TBM-uri care sapă pentru CFR.

danutzu_1069

O fi vreo favoare ca au TBM-urile?
Nu-s pe bani? Lucrează pro-bono?

Nici la A0 nu lucrează pe bețe. Tot pe bani, doar ca din indolenta lor profitul va fi minim.

DragosC

Au lucrat si astazi, i-am pandit sa plece in pauza de pranz  :lol:

Unde acum o luna nu era mare lucru, exceptand fundatiile, azi sunt aproape toate intr-un stadiu destul de avansat.

In a doua parte a clipului am survolat rapid si pasajul adiacent, tot peste A0, de pe strada Paraul Rece, unde vor exista si spatiile de serviciu.

Nu spera si nu ai teama

adix

pasa_andrei

Primul video din 2025 vine tot de pe A0 Sud-Lot 3 unde am fost in ultimele zile alea lui 2024.

A aparut stratul de uzura pe mai multe portiuni.

VideoClip complet

Clipul mai jos ca deobicei.

Enjoy!

cfdp

Ca de obicei greu spre foarte greu. Parcajele o sa se termine in perioada "nedeterminata". Vezi parcarea pe A10 la Oiejdea, care dupa atatia ani cred ca 11 inca nu este functionala.

carutasul

a, nici nu mă gândesc la parcări (deși nici pe A1 nu prea sunt, unii mai slabi de vezică o să sufere :) )
Partea bună e că au umplut la primul apeduct, ceea ce înseamnă în același timp că au mai eliberat din utilaje pentru al doilea și rampele pe care le au de făcut. Partea deja comică, nici nu mai zic tristă că ar însemna să îi iau în serios, e că nici până acum nu au dat drumul la circulație lângă A1 să termine odată nodul ăla... Să vedem. Deocamdată e bine că totuși se mișcă.

archaeus

Imposibil pt Aprilie la ritmul asta. Multumim pt filmare!

Tony7Y

As avea rezervari pentru Aprilie si daca ar fi UMB, dar Aktor.

In cel mai optimist scenariu, o sa incerce sa-l deschida pentru macar o parte din perioada festivala, poate sfarsit de iulie.

Au de gand sa dea drumul la circulatie fara pasajul de la min 5:10? Ca daca nu, putem astepta linistiti finalul anului pentru deschidere.

Radu_A

un constructor serios ar termina in 2 maxim 3 luni ce mai e de facut...fiind vorba de aktor mi-e frica ca putem sa dublam poate chiar sa triplam perioada...estimarea mea de amator e inceputul lui August
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

catalin2407

Eu nu inteleg de ce evaluati ca fiind ramas asa mult de lucru. In afara de deja celebrele puncte critice unde au avansat destul de bine, mie mi se pare ca mai au chiar foarte putin. Bine, nu sunt de meserie si poate ca pesimismul de pe grup e legat si de stilul/reputatia Aktor. 

panzer

Nu observa nimeni ca le fuge stratul vegetal de pe terasamente?

Ionut

Știe cineva dacă e vreun blocaj sau ceva la rampa dinspre Dârvari la pasajul de pe DJ401A? Mă apucă spumele când văd o rampă neatinsă la 3 ani și 3 luni de la emiterea ordinului de începere.

Stratul vegetal fuge (ravenări) pentru că lucrează dezordonat, fără să facă partea de evacuare a apei pluviale: rigole, casiuri. Plus că nu vegetalul "curge" din simplul motiv că nu există. Acela este pământ de umplutură, nu vegetal.

Klose

Hai c-a venit si Aktor cu un comunicat despre evolutie si se jura ca-s in grafic pt finalizare in 15 aprilie 2025

Citat din comunicatul Aktor:
QuoteAKTOR face pași semnificativi către finalizarea segmentului de autostradă A0 Sud Lot 3, cu o
lungime de 18 km. Proiectul este în grafic pentru a respecta termenul de finalizare și deschiderea
traficului, stabilite pentru data de 15 aprilie 2025, conform programului detaliat transmis
Beneficiarului.
Până în prezent, toate structurile majore de pe tronsonul de 18 km au fost finalizate. Din totalul de
260.000 de tone de asfalt necesare, 204.000 de tone au fost deja turnate. Restul de 54.000 de
tone sunt programate pentru finalizare între lunile ianuarie și martie 2025.
Aproximativ 30% din parapete, sisteme ITS (Intelligent Transportation Systems), garduri de
împrejmuire și consolele pentru marcaje verticale au fost instalate. Au fost montați 350 de stâlpi de
iluminat din totalul de 600 prevăzuți în proiect.