Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 17 Guests are viewing this topic.

carutasul

abia acum am înțeles ce voiai să zici :)

carutasul

...Dar așteptările noastre nu erau prea mari, așa că suntem uimiți că se mișcă :) Eu personal m-am raportat mereu la aprilie-mai anul ăsta, în comparație cu care e "deja" și nu la termenul fantasmagoric de septembrie 2024 față de care e "în sfîrșit" :)

TibiV

Quote from: Ionut on January 19, 2025, 12:32:15 PMDeja! Ce haioși sunteți. :D
Trebuie zis "în sfârșit", nu deja.

"Deja" sunt sperante pentru 2025, nu 2026...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

DragosC

Imi voi seta scriptul de autocorrect pentru "in sfarsit" in loc de "deja"  :lol:
Nu spera si nu ai teama

oldtimercraiova

adix

adix

Claudiu T.

Intrebare,la podul peste lacul Cernica al UMB-ului. Dupa ce fac pilonii in lac, drumul de pamant facut va ramane? sau au termen sa strice drumul de pamant si sa readuca la initial lacul? Daca e asa, cum mai lucreaza? Pe deasupra, pic cu pic?
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

TibiV

S-a discutat subiectul pe larg cu cel putin 10-15 pagini in urma...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

survola

Spadan

@Claudiu T. , se aduce la forma initiala, adica va curge apa.

Xmas

La Clinceni, la ce inaltime o fi proiectat acel pasaj? Nu cred ca mai mult de 3m, ar putea sa incurce putin traficul, desi e drum comunal - sau tocmai de aceea, nu prea vad cum trevi cu "Gloria" pe acolo :D

tiocalexandru

Eu unul sunt șocat să văd așa progres la Aktor. Ținând cont de faptul că sunt cei mai lăudați când vine vorba de betonări și asfaltări, mi se ridică un pic nivelul de optimism pentru "mai" ăla.

"Deja" e mai bine.

DragosC

Inca doua pile gata la Teghes, la restul se lucreaza destul de sustinut la radiere, nu mai e mult (o luna ?) si incepe sa rasara si partea superioara a pasajului.

Nu spera si nu ai teama

adix