Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

La pasajul peste CF se vede care sunt deschiderile cu grinzi metalice. Difera in zona aparatelor de sprijin.

Stefan01

Foreze în acțiune pe lotul UMB.
Sursa: Euro24Info

Ionut

danutzu_1069

catalin2407

A avut Scrio live pe fb de la lotul Aktor și sunt câteva știri îmbucurătoare:
- avem toate grinzile sus și la pila lipsă dar și la Clinceni!!! (unde au deviat deja drumul)
- la Ogrezeni deja au început să acopere apeductele
- la Teghes au avansat destul de bine și preconizează ca la sfârșit de februarie vor fi la stadiul de suprabetonare
- se monta parapet în multe locuri (și la pasajul peste A1) dar și rigola de acostament

Părea un șantier destul de activ pentru o zi de sâmbătă la prânz. Dacă mențin ritmul, ar trebui să fie gata lejer până în mai.

voicul

Si live-ul

Ionel Scrioșteanu - parcurs traseu șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗦𝘂𝗱 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 #𝗔𝟬

AdrianB1

A0N4, povesti de pe santier. Ce zic oamenii de rand, nu seful de santier:
- lucrarile sunt planificate sa se termine la toamna, prin lac asa cum e acum. Cam prin octombrie, dar o sa vedem pe drum ce se intampla.
- pilotii forati ii lasa cam 30 de zile inainte de a continua, de-aia inca nu e forfota de fierar betonisti. Au lucrat la culee si 1 pilon care erau forati in decembrie, saptamana viitoare mai vin oameni dar zeci, nu sute, inca nu au front de lucru, depind de foreze
- de podul peste CF nu am aflat nimic concret, nu stiau cand pun grinzile. Din ce am auzit una din macaralele rosii de 120 sau 130t e momentan defecta, o sa o repare, dar vin sau au venit contragreutatile pentru ele, se pregatesc. Celelalte sunt prea mici pentru grinzi.

adix

oldtimercraiova

Eu deja vad aici un 2027.  :((  :lol:

DragosC

Macarale, râd in soare argintii...

Pasajul de la Teghes. Pila principala e deja betonata, celelalte doua sunt cu radierele facute si au inceput sa le toarne.

Nu spera si nu ai teama

Ionut

"Deja", asta da relativitate! :)

florin74

^^ Sunt de azi pozele?

Din filmarea lui Scrio de ieri, pare ca au avansat la structuri... La supratraversarea unde era culeea lipsa au ridicat grinzile, la Clinceni au ridicat grinzile peste supratraversarea DC-ului... cel putin 3 echipe la parapeti...
Sperante sa se deschida in iunie zic, dar cu Aktor nu esti sigur nici de ziua de maine....

DragosC

De ieri, Florin, duminica nu lucreaza.
Nu spera si nu ai teama

carutasul

aglomerație mare ieri :) Am trecut și eu ieri cam pe la trei pe la Țegheș "doar să văd", dacă am văzut că a filmat dl Scrioșteanu nu am mai scos filmulețul din cameră pentru că nu era nimic în plus, dimpotrivă. Până la urmă sunt doar astea câteva puncte, la apeduct la Clinceni am văzut că au astupat deja structura, a rămas doar cea de la șosea (dar e ceva material de adus acolo...) și supratraversarea, unde erau niște oameni dar cred că deja terminaseră turnarea. Partea bună e că acum pot veni cu materialele pe autostradă, la traficul care e în zonă îi ajută destul de mult.

Ionut

Deja! Ce haioși sunteți. :D
Trebuie zis "în sfârșit", nu deja.