Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

carutasul

cred că și Alsim cu tumulii lor au făcut pasajele mai repede - ei de fapt au lălăit-o în afara timpilor tehnologici cred. Cum mai ziceam, la traficul de la Țegheș probabil că se poate și circula o lună pe beton și apoi asfaltat pe câte o bandă, dar să ajungem noi acolo... Oricum pare că ăsta a rămas punctul critic, exceptând faptul că punctul critic e organizarea internă a Aktor. Vedem, până la urmă în afară de "hei rup" nu prea avem ce să facem :)

horatiu.cosma

Am o senzație de deja vu. Parcă ne tot învârtim într-un cerc de câțiva ani de genul "Lucrarea asta ar mai trebui sa dureze atâta, deci maxim in luna X termină... O, nu, au ratat din nou luna X". La Aktor pare că orice durează în mod normal 6 luni ajunge să ia 12-24. Când crezi că s-au mutat toate utilitățile, mai iese din pământ o țeavă ce trebuie mutată, când zici că gata, nimic nu îi mai blochează, îți dai seama că Houthi tocmai au scufundat nava ce aducea ultimele aparate de reazem etc. Apropo, a văzut cineva vreun rost de dilatație făcut pe proiect? Eu nu. Chiar dacă e ceva de domeniul fantasticului, îmi mențin "gluma" făcută pe thread-ul A1: e luptă strânsă între lotul ăsta și Sibiu - Pitești 4 (care e de 3 ori mai greu și a început la 2 ani după Aktor). Așa cum e luptă strânsă pe calea ferată între tunelurile Aktor de pe Brașov - Sighisoara și tunelul Poiana Webuild, respectiv tunelurile Aktor de pe Deva - Arad și tunelurile Mapa de pe Sibiu - Pitești 2.

carutasul

păi na, speranța e tanti aia care moare ultima, sau crezi că noi nu știm? :)

adix

Cetatean

Legat de rosturi. Am vazut cu ochii mei cum 4 baieti,in 4 zile au montat 50 de m de rost la un pod. Dar n-au fost cei mai ieftini. Daca media de pret a fost 400 €/ml,ei au avut 430 €/ml.

adix

TibiV

Deci au revenit la munca.
Desi cam putini, ca intotdeauna...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

marius.dinita

^ Eh... filmare facuta sambata, poate ca nu au lucrat chiar cu toti oamenii cu care lucreaza si L-V, dar munca au inceput-o inca de miercuri, 8 ianuarie, hai sa vedem la 1 februarie cum evolueaza.

adix

horatiu.cosma

Revin lunea viitoare, nu are sens sa te obosești, că tot așa arată peisajul ca la ultimele 3 filmări. În schimb, dacă tot ești în zonă cu drona, poate reușești să faci lotul 3 cap coadă, sa ne prindem cum stau chinezii pe sectorul dintre UMB și DN2. Mersi.

adix

alexV

Da, o filmare cap-coada la Aktor ajuta mult mai mult decat video unui pod, sau unui santier in pauza de iarna. Chit ca e mai mare efortul. Va fi mare si aprecierea ;)

danutzu_1069

Doamne ce stil de munca.... La Țegheș 3 speriați care jumătate din program se scarpină la ceafa si restul timpului caută fiarele de armatura.... Macaragiul doarme in cabina... dar salariu merge..
Si lotul asta arde sa fie gata.... :bash:  :bash:

GIV

stai sa vezi in cat timp se vor face rampele :))

danutzu_1069

Daa, probabil cu doua lopeți si o grebla. Si bătătorit la pas