Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 27 Guests are viewing this topic.

catalin2407

12 foreze pe un lot atat de mic. Sunt convins ca vor forta pentru anul asta.

horatiu.cosma

Forezele nu pot ridica piloni, grinzi sau arma placa de suprabetonare. Au de "forțat" anul ăsta vreo 20km de poduri. Să vedem câte din ele vor ieși la lumină.

dr4qul4

Pana la urma au lucrat intre Craciun si sf Ion?
Unde sunt cei care m-au contrazis cand am zis ca sarbatorile sunt importante pt UMB si nu-mi amintesc sa fi lucrat pe nicaieri?

au luat 2 saptamani de pauza pe toate santierele, exact asa cum era de asteptat.
Posibil sa fi avut ceva prestatori pentru lucrari mici, dar acelea sunt cantitati neglijable.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

Nu, evident că nu au lucrat. Cine a zis că vor lucra? E normal să aibă vacanță, oamenii ăștia nu sunt roboți. Până și pe ăia îi mai scoți din priză și le schimbi piese.

dr4qul4

a fost o discutie in jur de 15 Decembrie..
Mi-au sarit cativa in cap cand le-am zis ca pe santierele UMB nu se lucreaza de sarbatori.
Unii aveau sperante ca forezele alea vor lucra la foc continuu in perioada asta.
Se stiu cei care ignora evidenta si te ataca imediat ce zici ceva de UMB (in cazul asta nu era nici macar ceva de rau).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

danutzu_1069

Io nu-i înțeleg pe aia cere merg pe direcția inainte prin giratoriu in loc sa folosească breteaua laterala...

Ionut

Să știi că și eu am căzut de fraier și am luat-o prin girație. :doh: E drept, am avut scuze: era prima dată, era noapte și eram foarte obosit (și îngândurat, deci neatent). Dacă mie mi s-a putut întâmpla... atunci orice alt șofer e de înțeles.

AdrianB1

Forezele alea nu ridica piloni sau grinzi, dar pot indica ordinea prioritatilor UMB. As fi foarte curios sa vad unde se duc dupa cele aproximativ 2-3 saptamani cat vor avea de lucru la Cernica, ori se imprastie pe alte santiere ori se duc in masa pe vreun lot de A7. Si daca in urma forezelor vine armata de fierar-betonisti care a lucrat la podul de la Buzau, ar putea indica daca vor sa termine lucrarile din lac pana la primavara sau nu, macar front de lucru vor avea daca sunt toti pilotii forati gata.

hefaistos

Nu va veni nici o armata pentru armare cofrare, pentru ca se apropie "pauza de mediu", iar forezele cel mai probabil vor pleca pe A8.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

danutzu_1069

Cred ca exista o explicație (ca la orice problema) și asta consta în (pre)semnalizarea defectuoasa, caracteristica României!
Cel putin din drona (nu știu cum este venind dinspre DNCB) se vad 2 indicatoare fix unde începe insula care separa breteaua laterala.. și, ținând cont ca în zona drumul este cu doua benzi pe sens, depinde pe ce banda ai fost încadrat.

carutasul

^^ eu încă nu m-am lămurit cu acordul de mediu, ca să fiu sincer.
Indiferent de motivația "reală" a amânării, acum totul ar trebui să se subordoneze logicii "oficiale" a protejării cuibăritului.
Deci am amânat lucrările pentru a nu distruge cuiburile și puii pe perioada verii. Însă după părerea mea în actuala situație nu mai discutăm de cuibărire în zona șantierului. La primăvară păsările nu au cum să își mai facă cuib pe limba de pământ construită de UMB, că nu există condiții, pomi, tufișuri etc, deci cel mai probabil se vor muta în zonele mai îndepărtate ale lacului deci lucrările ar trebui să poată continua. Nu știu ce scrie în acordul de mediu dar practic vorbind nu văd de ce s-ar mai întrerupe lucrările...

danutzu_1069

Nu se intreupe nicio activitate.

bogdan4ice

^^ Posibil dupa finalizarea podului daca se va intampla pe perioada verii sa se amane revenirea la situatia initiala la sfarsitul toamnei pentru a nu modifica habitatul.

slartibartfast

Filmări de dashcam cu loturile A0 aflate în circulație, parcurse în sens trigonometric pe 3 ianuarie:

A0 Nord:

A0 Sud:

Apropo de discuția de ieri, spre finalul ultimei filmări se vede nodul A2-A0 cu puieții de copac plantați.