Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 21 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

La Clinceni devierea pare pregatita doar chef de munca sa fie.

carutasul

o necunoscută e și când revin la muncă... Văd că azi s-a făcut brusc soare după o lună de ploaie și ceață.

DragosC

E soare dar santierul e pustiu. Ma uit pe fereasta cu drag si dor, dar nimic de 2-3 saptamani.
Nu spera si nu ai teama

voicul

^ Pai dupa 8 sunt primele sanse.
Mai realist e sa vina de pe 13 (vremea pare ca va permite).

ovicor

Nu putem sti cand vor reveni, dar, la mobilizarea lor, sunt sigur ca darea in circulatie a intregului lot va fi inainte de 29 februarie!

al3x

Asa arata lotul 1 nord privit dinspre lotul 2. Ne vedem tot aici si pe 2 ianuarie 2026, sa comparam.

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Puffyk 1

Azi am făcut o nefăcută..... Dorind să ajung in Dragomirești, am uitat să fac dreapta la al doilea pod și m-am trezit mergând liniștit spre Ghionea.... Dacă tot visez la volan, ce mi-am zis..... hai să încerc marea cu degetul și să forțez o intrare pe la EMag. Am găsit o breșă între semnalizări, am făcut dreapta și.... surpriza..... Loganul a reușit să intre pe vechea bretea. Nu va recomand, a fost o situație de urgență dar să știți că merge. In giratoriu, însă, au pus doua separatoare de beton și am reușit foarte greu să ies, direct prin squar.... Ideea postării nu este de a mă lăuda cât de fraier am fost ci....de ce naiba au închis o bretea perfect funcțională timp de un an, având în vedere că nu au avansat cu absolut nimic și nici nu au compensat cu altceva..... Arătau lucrurile acolo ca la un șantier părăsit și nu este datorită faptului că nu au început munca. Pur și simplu acesta este sentimentul pe care îl trăiești când ajungi in zona.... Vedem ce va fi până spre 28 aprilie dar eu nu pariez pe o deschidere.....

adix

TibiV

Salutam si noi prima filmare din 2025!
:cheers:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu_A

Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

milo1981

Cand se intorc pe santier cei de la UMB?
autoMinder - aplicație de management a parcului auto

DragosC

Nu spera si nu ai teama

Puffyk 1

Stie cineva cand se urneste si Aktor?

survola

Quote from: Radu_A on January 07, 2025, 12:30:37 AM^^arata bine nodul A0-A2
Oare se pregătesc să planteze niște copaci în zonele din centrul nodului?
Pare că au pregătit niște gropi acolo.

reed

Cred ca sunt deja plantati, se vad atelele de lemn