Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

8 Members and 12 Guests are viewing this topic.

TibiV

Ar fi un termen OK, dar... Sunt sanse mai mari sa ghicesti numerele de la "6 din 49" decat sa estimezi finalizarea/darea in folosinta de catre aktori pe A0 L3 Sud!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mike_us

Cred că o firmă serioasă ar termina lejer în 3 luni ceea ce a mai rămas.
Chiar nu a mai rămas mare lucru de făcut.

raulbogdan23

Nu stiu de unde ati scos asta ca nu avem strat de uzura, dar se vede foarte bine cate randuri is pe filmarea lui @pasa_andrei

Powered by API/PUM imgur uploader

carutasul

@mike_us O firmă serioasă da :)
Problema tocmai asta e, că nu știm care va fi comportamentul lor în lunile astea. Ei au avut și perioade în care au lucrat relativ mulțumitor dar și perioade în care au stat. Depinde probabil de diverse jocuri interne în companie. Acum presupun că nu mai au factori externi care să îi încurce (aprobări, schimbări de soluții etc) deci am putea fi optimiști. Dar cin' s-a fript cu ciorbă suflă și-n tzatziki...

Breezzer

Parerea mea este ca astia NU vor termina pana pe 1 iulie...

Sunt curios daca mai semneaza vreun contract baietii destepti de la CNAIR, cu cei de la AKTOR...  ;)

An nou bun cu sanatate si bucurii va doresc!

horatiu.cosma

Stratul de bază e din 2 turnări. Dar da, au și uzură pe unele sectoare. Mulțumim pasa_andrei pentru filmare, de mult așteptam o filmare completă.

E fix cum am zis. Au mai trecut câteva dezamăgiri colective, iar viteza Aktor e tot acolo. Parcările sunt la zero barat, alea vor fi gata în 2030+.

La overpass-uri zici că lucrează cu lingurița, absolut dezolant. La cum se mișcă, intră bine de tot în vară cu deschiderea traficului.

Costi

Este turnat stratul de uzura pe cea mai mare parte a lotului. Nu poti sa torni ultimul strat dupa ce pui parapetii. Acestia se pun ultimii, inaintea marcajelor. Se vede clar in dreptul rigolelor de scurgere care este stratul final.

horatiu.cosma

Se poate instala parapetele pe laterale fără probleme, că acolo e înfipt în acostament, nu in asfalt.

Costi

Dar nu cu finisoarele folosite la noi, care au nevoie de 50-80 cm, stanga/dreapta, peste portiunea de asfaltat, ca sa intinda senzorii

danutzu_1069

Eu ma întreb daca si unde vor fi panouri fonoabsorbante... Nu am vazut sa inceapa vreo actiune in acest sens.

GIV

eu ma intreb de unde au atatea camioane si betoniere :lol:  si ce au facut tot anu.. :lol:

Puffyk 1

Nu cred că sunt prea exagerat dacă afirm că un constructor pus pe treabă ar fi gata cu acest lot în una-doua luni. Sper că se va pune presiune mai multă măcar acum, in al doisprezecelea ceas! Deși....28 au zis, 28 rămâne! Doamne Ajuta să fie aprilie!

adix

La multi ani cu sanatate ❤️

hvm

Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

carutasul

pe filmarea lui @adix pare că ipoteza devierii la Țegeș e încă în cărți sau cel puțin a fost o vreme, pentru că se vede destul de clar că drumul tehnologic e amenajat pe ambele părți și e legat de rampele pasajului. Acum aș zice că nu prea mai are sens; pe de altă parte văd că există un număr de case și terenuri delimitate care ar justifica oricum asfaltarea sau măcar pietruirea drumului de acces paralel cu autostrada, doar că nu mi se pare că asfaltarea s-ar putea face în timp util; pietruirea poate, că se face cu resurse locale... Însă dacă s-ar apuca de rampele pasajului imediat ce vremea o permite cred că s-ar putea termina suficient de rapid ca să nu merite deranjul. Oricum drumurile de acces trebuie făcute cândva, fără legătură cu autostrada.