Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 13 Guests are viewing this topic.

oneLess

Mai au în contract la Bâcu un pasaj dublu de făcut peste DJ601A. Și acolo sunt niște stâlpi. Șî conducte din loc în loc. Are balta pește ...

hefaistos

Iunie 2025 e un termen optimist.
Păcat.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

dacibesti

Quote from: oneLess on December 30, 2024, 11:01:21 AMMai au în contract la Bâcu un pasaj dublu de făcut peste DJ601A. Și acolo sunt niște stâlpi....

NU mai au niciun pasaj de facut acolo, iar stalpi de curent de pe marginea drumului pe partea cu A0S3 au fost scosi de ceva vreme iar reteaua a fost ingropata.

Siciltir

^ corect, doar un apeduct e calcaiul lui Ahile acolo, pt realizarea descărcării.

carutasul

da, știu că e destul de importantă și descărcarea de la Bâcu dar deocamdată mă interesează porțiunea până la A1, nu neapărat că mă ajută pe mine (deși da, mă ajută mult) ci pentru ceea ce înseamnă în circulația globală, continuitatea între A1 și A2. Aici  pasajul de la Țegheș pare cel mai în urmă dar cu o mobilizare decentă (ceea ce rareori am văzut dar na, speranța moare ultima) nu ar avea de ce să dureze mai mult de trei luni. E drept că toată luna decembrie a fost neobișnuit de ploioasă, chiar nu cred că s-a putut lucra la umpluturi dar parcă mi s-a părut că la terasamente au cam făcut față cât de cât, depinde și când se întorc la muncă, bănuiesc că acum sunt și ei plecați ca tot omul de Sărbători...

Constantin Dejanovici

Mi-am pus întrebarea: oare Aktor lucrează la fel și în alte țări? Site-ul lor nu prea te lămurește - câteva poze, de pe la proiecte din Grecia și Cipru, unele vechi de prin 2013 (probabil finalizate). În schimb, am găsit povestea asta, din noiembrie: https://cyprus-mail.com/2024/11/12/aktor-ends-paphos-polis-road-contract-seeks-e35m-in-damages.
Dacă s-a mai discutat, îmi cer scuze. Am dat scroll pe forum pentru perioada respectivă, n-am găsit nimic, poate mi-a scăpat.

mirceaeliade

Mie imi vine greu sa cred ca Aktor poate, si vrea, sa deschida A0S3 in jurul sezonului estival.  As zice ca realist e sfarsitul anului 2025 pentru un semi-inel complet A0 sud.

hefaistos

Problema nu e doar în "punctele critice".
Nu au nici on porțiune gata, trebuie sa bibileasca pe toată lungimea.
Ma așteptăm să văd bucăți mari cu marcaje, parapeti. Dar ei n-au nici măcar strat de uzura.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

reed

pasa_andrei

Pot sa confirm ca nu am vazut strat de uzura pe nicaieri, doar parapetele ne duce gandul la inaugurare care apare ici colo. Teoretic mai mult 3 luni de munca nu este, DAR cu ei nu se stie niciodata.

adix

carutasul

păi nu știu, credeam că pe unde au pus parapeții e strat de uzură.
Oricum, asfaltarea să fie problema... asta e o operație care are o viteză mai mult sau mai puțin prestabilită, dacă nu se opresc din lucru. Momentan încă au nevoie de fierari și la podul peste CF ( nu mult), la supratraversarea DJ401A și la Țegheș, aici e de văzut și când revin la lucru (Baxcom parcă erau de pe la Suceava, dacă n-or avea și locali, deci posibil să stea mai mult un pic cu familiile că sunt departe). Nu știu dacă la apeduct mai toarnă placă de beton deasupra grinzilor sau hidroizolează așa. Aici e punctul critic, că am văzut că nu au prea multe echipe de fierari, aș zice că dacă ajung la Țegheș la grinzi pe la sfârșit de februarie se vede luminița...

catalin2407

La fel am presupus si eu (unde sunt parapeti, este deja strat de uzura). Nu sunt din domeniu dar mi s-ar parea ciudat sa mai toarne asfalt dupa ce au parapeti montati (spatiu restrans). Ne inselam si eu si @carutasul ?

pasa_andrei

Posibil pe prima portiune unde nu am avut acces cu masina sa fie strat de uzura. :stupid:

mike_us

Îndrăznește cineva un pronostic? Mai-iunie 2025?