Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 25 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

@carutasul daca tin bine minte, pietonii pe A0 erau undeva intre Jilava si Berceni.

mirceaeliade

Sper ca nu e adevarat:
QuoteConstrucția Lotului 4 al A0 Nord, care include viaductul de la Cernica, a suferit întârzieri semnificative din cauza problemelor de mediu. Programat inițial pentru finalizare în octombrie 2024, acest segment de autostradă de 4,7 kilometri, ce traversează lacul Cernica printr-un viaduct de 1,3 kilometri, este acum estimat să fie gata abia în primăvara anului 2026. Întârzierile sunt legate de obligația realizării unui Studiu de Evaluare Adecvată, necesar din cauza amplasării șantierului în aria naturală protejată Natura 2000. www

danutzu_1069

Pe ce lume trăiești?

Chiar nu ai citit pe topicul asta despre treaba cu studiul pe 4 anotimpuri?

Ma rog, asta e varianta oficiala pentru decalare... Pot sa fie si alte variante mai mult sau mai puțin conspiraționiste

naivu

^^Eu zic ca e foarte adevarat. Cand dai ordin de incepere a lucrarilor pe cel mai dificil segment in noiembrie 2024, este normal ca termenul contractual sa fie primavara 2026. Probabil pana in primavara se va lucra intens, daca dupa vor continua cu aceleasi forte ca in noiembrie-decembrie anul curent vor termina in 2025, daca la primavara vor transfera trei sferturi din ele pe alte santiere ma astept sa fie toamna 2026!
Oricum nu e asa important A0N4, intre DN3 si A2 poti ajunge si pe la Branesti pe DJ100. Un pic mai important mi se pare A0N3, alternativa pe DJ100 fiind cu mai multe comune si intersectii, iar increderea mea in capacitatea chinezilor de a-l inaugura in 2025 e undeva spre zero.

adix

hefaistos

^^
La Branesti e o bariera CF. Una adevărată, pe magistrala de Constanța. Nu sexpoate prelua traficulde A0 pe acolo.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Sorinus

Se va face curând pasaj acolo, plus centura la Branesti pe la est de localitate.
Evident, vor fi gata cu lotul 4.

mike_us

@mirceaeliade Articolul nu spune nimic nou, nu? Cred că deja așteptările majorității, în momentul ăsta, sunt ca Lotul 4 și Lotul 3 nord să fie finalizate în 2026.
Adică, în următoarele 6 luni, să avem inelul de sud gata, iar în 1 an și jumătate să avem legătura între sud și nord, lipsind doar Lotul 1 nord. Ceea ce mie nu mi se pare deloc rău.

hefaistos

Pana se termima pasajul la Branesti se termina lotul 4N si fluxul isi va lua locul natural.
Dupa cum pana se va termina modernizarea DNCB va fi gata A0.
Bataie de joc tipic damboviteana.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

shift2rail

Dncb si A0 au roluri diferite: grosso modo, prima deserveste traficul local Buc/Ilfov, in timp ce a doua tranzitul E-V, N-S.

JohannDB

.........."""  grosso modo """ DNCB este o mare măgărie încă la acest moment, cu zonele neterminate în atâția amar de ani; până se termină A0, eu nu văd să fie dus la capăt DNCB-ul....
     Afumați DN2 - Pantelimon DN3, neterminată în ultimii 8 ani... Pantelimon, DN3 - Cernica - A2 la fel, pauză de 8 ani... A2  Glina - Olteniței DN4, iar pauză lungăăă, lungăăă.... Noroc cu giratoriile suspendate că au mai legat Olteniței, DN4  de Berceni, DJ 401... După Berceni, km 34 iar pauză până la Domnești, km 49 și imediat după până km 55, Hornbach, la A1..... Deci ?? Și aici o amarnică "festina lente" !!

Puffyk 1

Acum....că să facem haz de necaz....pot să scumpească ăștia motorina cât vor, pe mine nu mă afectează pentru că tot de 50 de lei bag! Ce contează apeductul ăsta, că e după A1!!! Ce mai contează încă o oră de coloană in Dragomirești?!? Problema este că mă tot uit la filmele colegului Adi (extraordinară munca depusă) și văd doar diferențe minore. Am înțeles că duminica nu se lucrează și de aceea umblă zombii liberi dar nici în timpul săptămânii nu se mișcă aproape nimic. Acum câteva săptămâni a fost filmată aceeași zonă iar singura diferență este apariția câtorva parapeți. Inca se folosește devierea deși un nene jura acum vreo două luni in fața domnului Scriosteanu că în una-doua săptămâni se reia traficul pe pod. V-am spus eu că singura soluție este să ne strângem câțiva de pe aici și să punem mâna pe lopeți....

carutasul

da, dar și noi tot balcanici suntem și nu ne putem strânge înainte de Anul Nou :)

pasa_andrei

Ultimul videoclip din 2024 vine de pe A0 Sud-Lot 3 unde nu am fost de ceva vreme la filmat, trebuie sa recunosc ca imi era dor.Nu mi era dor in schimb de noroaie si de stilul de lucru al lui Aktor.

39 de luni de la startul lucrarilor

Ultima oara cand le-am facut o vizita nu ma asteptam sa ajung la final de 2024 si sa nu circulam pe aceasta bucata de drum. Doar la Aktor o sa vezi foreza langa parapetele de autostrada. :gj:

Va doresc un an nou cat mai bun si cu cel putin la fel de multe inaugurari ca in 2024.

Clipul mai jos ca deobicei.

Enjoy!

catalin2407

Macar avem confirmarea ca nu mai sunt alte puncte critice unde sa nu se lucreze. Au stilul lor dar, chiar si asa, suntem la cateva luni distanta de deschidere (nu m-as mai hazarda sa spun cate  :-[ )