Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

7 Members and 16 Guests are viewing this topic.

survola

Pe al patrulea sigur nu vom vedea nici o deschidere la anul, cu toate eforturile lui @adix.

aaxel03

^PaulN

Sunt 3 sectoare in lucru, Pizzarotti inca se gandeste daca sa se apuce de lucru sau nu..

Puffyk 1

Anul viitor vom avea mult mai multe vesti de pe acest lot, direct de la sursa....
Pana atunci....zilele astea sau imediat dupa Revelion se va face organizarea de santier, s-au comandat tablierii/tablierele de la o firma din Brasov....

cfdp

din pacate se impinge in lac laptele de ciment si surplusul de beton de la turnarea coloanelor
ar trebui lasat sa se intareasca si depozitat altundeva (chiar inclus in terasamente sau in depozitele de pamant)
Pacat ca nu se protejeaza cat de cat apa, desi cimentul nu este ff poluant

adix

danutzu_1069

La min 1:10 se poate observa ca au ingropat tuburile pe aliniamentul canalului...
Practic mai au doar de adus la cota terasamentul... Cred ca, din pacate, abia la primavara, sau daca sunt x grade.

Iar culeea minune este si aia aproape gata... Sa vedem in cat timp ridica terasamentul...

xenotium2

Chiar iti admir perseverenta si rabdarea - sa te duci sa ii filmezi pe astia facand nimic, eu m-as enerva sa bat drum sa ridic drona ca sa vad ca nu se intampla nimic.

Sunt increzator ca toate tronsoanele de autostrada/drum expres care sunt acum in lucru se vor finaliza inainte sa se finalizeze tronsonul asta, pana si ala cu "ursi" cred ca are mai multe sanse, cred ca astia fac concurenta cu Mapa - care trage mai mult mata de coada.

carutasul

^^ zilele trecute când am trecut pe acolo era ditai mormanul de balast care văd că a fost deja așezat deci încă lucrează. Dacă vremea e favorabilă (deși prognoza nu prea e pozitivă)  probabil că o să termine relativ repede. La supratraversarea peste DJ401A văd că au și grinzile pe acolo deci presupun că în februarie termină și cu suprabetonarea. Am văzut că și la celălalt apeduct au terminat cu turnarea culeilor... rămâne doar podul de la Țegeș unde chiar sunt în urmă; nu că nu s-ar putea face în vreo trei luni, teoretic vorbind, dar să vedem dacă se și întâmplă în practică. E și melcul un animal :)

cosminnus

La DJ401A se vad totusi doar 4 grinzi din 10.