Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 4 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

Am observat un fenomen ingrijorator pe langa A0: foarte multi localnici merg pe langa autostrada.  Da, merg pe langa banda de urgenta, dar totusi e un drum cu acces limitat, inclusiv pietonilor.  Poate se gandeste careva la o campanie de educare a localnicilor care probabil s-au obisnuit sa foloseasca santierul ca drum spre casa, si acum continua sa foloseasca sfaltul pe post de trotuar de pietoni.

BIGRED1984

^^ Eu am prins coada de pe A0 chiar pe ambele benzi, coloana si blocaj , tiruri pe ambele benzi sa nu se depaseasca cumva. As fi zis ca se pot strecura masinile spre Cornetu daca s-ar strange mai pe dreapta toti dar nu exista asa ceva.
Multumim in continuare Aktor pentru mizeria creata.

carutasul

^^ pe unde ai văzut? Poate că e un semn că primăria ar trebui să le facă un drum sau măcar un trotuar pe lângă autostradă ...

dacibesti

Quote from: tommy on December 20, 2024, 12:01:16 AM...
Tehnica care o folosim in domeniul meu este sa faci intalniri saptamanale si sa ii asisti sa faca pasi mici, cu obiective mici si sa ii verifici in mod regulat.
...

Referindu-se la pasajul peste A0 de langa nod cu A1, la inceputul lui oct un inginer de acolo ii spunea lui Scriosteanu "intr-o saptamana, maxim 10 zile mutam traficul pe pasaj". A trecut oct, a trecut nov, iar intr-o saptamana e gata si dec. Ei nu se tin de niciun fel de obiective sau ce obiectiv mai mic decat atat poate exista? se pot maruntii obiectivele astea si mai mult decat atat? 

danutzu_1069

Cred ca s-a sictirit si Scriosteanu de minciunile aaktorilor...
N-ai cu cine!!

Astia trebuie sa dispara din peisajul romanesc!!

Nu mai au ce cauta!!

oldtimercraiova

Nu prea le mai merge vrajeala greceasca ..  :lol:

adix

Striker

E o plăcere să vezi progresele de la o zi la alta și forezele intrate deja pe lac.

pbh

Trag tare. Cred ca maine vor pleca acasa pentru sarbatori. Probabil ca se vor intoarce in 13 Ianuarie, mai ales pe acest lot unde timpul ii preseaza.
Totusi eu nici acum nu vad cum si cat pot lucra aici conform AM. Pana in Martie pot finaliza doar pilele (in conditii ideale). Si daca nu scot pamantul din lac (ceea ce este evident o aberatie) nu vad de ce nu ar continua cu restul operatiunilor.
Un mic disconfort pentru pasarele si brotaci va fi oricum.
Concluzia ar fi ca cei 2 ani pierduti cu AM au avut alt motiv decat urmarirea cu atentie si ingrijorare a faunei si obiceiurilor sezoniere ake acesteia si in timpul sarbatorilor legale. 

DragosC

De la minutul 7 in filmarea lui @adix putem vedea dislocuirea apei prin turnarea betonului, de care se discuta in urma cu cateva zile.
Nu spera si nu ai teama

alecu26

Și la minutul 6.00 și un pic tot ceva ciudat de tot cu acea carcasa. Cred ca au ratat pilotul și au scos carcasa afara...și au sucit acele armaturi.
În mod normal nu mai ai voie sa refolosesti acele armaturi
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Voicu

@pbh cam asta spunea și @horatiu.cosma cu ceva zile în urmă  8)

WebSrc

Scandal Pentru Indicatoarele Spre A0

Multumim, Eugen

rio tinto

Quote from: alecu26 on November 03, 2024, 05:17:14 PMSunt bune intersecțiile în trefla. Dar trebuie luate în considerare toate aspectele. Ocupare teren, viteza minima, traficul maxim.
Sunt bune pt intersecții cu un drum relativ mic ca și trafic in acea intersectie dar care generează un trafic echilibrat în toate direcțiile.
Mie îmi plac ca poți face foarte ușor upgrade la ele, funcție de cum vezi pe bune ca evoluează traficul.

Mersi de raspuns. Eu vad treflele facute peste tot along A0, gen intersectii mamut intre A0 si A3, A1, A2, etc. Toate cu trafic serios, chiar foarte serios. Finetea aia de care vorbesti lipseste cu desavarsire  :D