Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Sorinus

Hmm, oare sunt cei ce au câștigat lărgirea DNCB? Sunt fix lângă podul nou DNCB peste M801.

al3x

^Largirea DNCB in zona aia e castigata de Maristar

hermes

Aktor nu livreaza proiectele pentru care este platit, dar face un PR ipocrit si ieftin... Probabil sunt cadourile de acum cativa ani, livrate cu multa intarziere.

,,Apreciem deschiderea conducerii spitalelor pentru a ne permite să le aducem celor mici un moment de bucurie. Reacțiile copiilor au confirmat că nici un efort nu este prea mare pentru o astfel de experiență, mai ales în aceste momente dinaintea sărbătorilor de iarnă. La dorim celor mici o însănătoșire grabnică și părinților lor multă bucurie alături de copiii lor și un 2025 fericit", a spus Antonis Kyriakos, Director General al AKTOR România, în fotografie alături de George Tsaprounis, Chief Communications Officer, AKTOR Group of Companies, alături de copiii vizitați de Moș Crăciun.

https://hotnews.ro/compania-aktor-l-a-trimis-pe-mos-craciun-la-copiii-de-la-spitalele-grigore-alexandrescu-si-dr-victor-gomoiu-1865144
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

GAC

daca aktor s-ar fi mobilizat mai bine am fi putut circula la HP pe unele portiuni, dar mai bine decat nimic. parca vad ca termina si turcii viaductul de langa buzau si aktorii tot cu pasajul nefinalizat. mai mare rusinea, acel pasaj se poate face in 3 saptamani (fara asfalt si rosturi) de la etapa actuala.

pest1969

Apropo, Aktor e deja in vacanta?

xenotium2

Stiu ca s-a mai discutat, dar avand in vedere ca deschiderea la vara e tot cu semnul intrebarii, si a mai trecut un an, rezilierea tot nu este o solutie??

Adica acum nu reziliem, vine vara si o sa zicem - termina in iarna, iar in iarna tot nu o sa fie gata, si tot asa. Cat mai stam dupa ei?

In ritmul asta o sa ocolim Bucurestiul prin nord mai intai, in loc sa il ocolim prin sud.

hefaistos

Iar o luam de la capăt?
Acum chiar nu mai e de reziliat. Mai durează 3-4 luni. Dacă reziliere, mai fedem trafic aici în 2027. Doar procedura de reziliere, cu contestațiile de la Aktor durează peste 6 luni.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Hercule

3-4 luni zici? Ne mai auzim prin vara pentru actualizare.
Deșteaptă-te române!

xenotium2

Exact asta zic @Hercule, exact asta zic, ne amagim ca mai e putin, dar putinul ala inmultit cu 0 interes pe care il da Aktor, tot la 0 ramanem!

oldtimercraiova

@xenotium2

Sa reaprindem subiecte discutate cu multe pagini in urma, sa revenim unde-am fost anterior, pierdem iar firul topicului...

26ld

Pe A0 nord lot 2 au refăcut marcajele spre dn2. Ăsta vară erau aproape șterse, acum se vad ok.

stangabriel

Sunt vopsea sau termoplast, in relief ?

Multumesc de veste.

26ld

Eu zic că e doar vopsea, că nu se auzea nimic când trecea mașina peste ele. Sau nu am auzit eu (sunt doar pasager) și îmi cer scuze anticipat.

dumbravaandrei

Vopsea, nu termoplast.
Când intri pe A3, dinspre dn2, la primul pod simți destul de bine tasarea.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

adix