Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 11 Guests are viewing this topic.

Telvanni

Data fiind vacanta de sarbatori (sfanta printre constructori), putem spune ca la final de februarie pot fi gata. Asta e o veste buna!

al3x

Nu sunt asa experimentat in santierele de autostrazi din Romania, dar isi aminteste cineva sa fi avut vreodata pe vreun santier 7 foreze?

AdrianB1

@gicu, vezi ca vreo cateva pagini in urma e data structura podului metalic de peste lac, sunt grinzi mult mai lungi si deci piloti de forat mult mai putini. Facusem si eu calculul acasa, dar nu mai stiu totalul si nu ajung devreme.

raulbogdan23

@al3x vezi threadul A7 sau A8, turbion. Erau si pe A3 Nadaselu - Zimbor intr-o vreme

@gicu nu peste tot avem deschidere de 40m, deci teoretic sunt si mai putini piloti de forat (deschideri 15x40+2x80+5x100)

Quote from: Oneinthecrowd on November 30, 2024, 12:06:44 PMPodul peste lacul Cernica, extras din Acordul de mediu:

Cu galben am marcat aproximativ partea de tablier metalic (in partea sudica ar fi cele 6 deschideri de 40m).

Powered by API/PUM imgur uploader

Link catre ANPM:

http://www.anpm.ro/documents/12220/33416494/Decizia+etapei+de+incadrare+autostrada+de+centura++08.05.2023+finala.pdf/2984fd9e-8496-4482-bfec-aa4dc62b215c?version=1.0

cosminnus

^^ Au fost la un moment dat 14 foreze la turbion A7 cu A8.

FakeML

@al3x Da au mai fost pe Dex6 minutul 3:36 se vad 8 foreze, dar pe santier erau mai multe.
Adevarat tot la UMB. :lol:

Cristian 74

@al3x : au fost în 22 de foreze (pe numărate, dintr-un video mai vechi de-ale mele) între Nădășelu și Topa Mică în 3 august 2021. Ce vremuri, dom'le!

GAC

pentru cei 8 piloni din lac ajung 6 foreze, doar sa si prioritizeze astfel. intre timp pot sa teasa custile de armatura. ideea este sa termine cu coloanele din lac anul asta.
eu sper ca se vor apuca si de otel cat de curand ca sa ridice si tablierul pe masura ce sunt finalizate elevatiile.

danutzu_1069

Am schițat pe Harta Proiectelor de Infrastructura propunerea de nod A0 - DN3, conform celor prezentate de Scrioșteanu.

dr4qul4

intrebare: ce se intampla cu strada Gara Pasarea? Nu vad alt acces la "gara"
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

Dutzy

Quote from: gicu on December 17, 2024, 02:35:36 PM- în total 450 de piloți

Norma de lucru, grosier, e de aproximativ 50ml/zi pentru pilotii executati cu tubaj recuperabil, pentru lucrul intr-un singur schimb de 12h/zi. Daca am sti ce lungime totala de piloti ar fi de executat, s-ar putea estima si durata necesara pentru realizare.

slartibartfast

^^
Circulația pe strada aceea e minimală. Gara Pasărea nu e o stație de cale ferată care să fie realmente folosită de localnici la ceva. Nici măcar gara Pantelimon nu este folosită, deși potențialul e foarte mare. Presupun că dacă se operaționalizează cu adevărat stația și se modernizează strada, ar putea fi făcut un pasaj peste autostradă, dar în momentul ăsta nu e o pierdere dacă se întrerupe acea uliță de pământ care nu duce nicăieri.

danutzu_1069

In poza de la Scriosteanu strada nu se intrerupe. Cel putin la bretea este deviata pe lângă râu și trece pe sub pod.
Si la DN se vede scris "devirere strada Pasarea"

TibiV

@adix

Isi face UMB depozit de grinzi si langa DNCB?! Ca nu cred ca au preluat ei largirea DNCB...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)