Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sagitarius

Eu zic sa o lasam mai usor cu teoria conspiratiei, fara dovezi concrete. Daca va aduceti bine aminte, la fel se spunea si despre viaductele de pe A3, scoase din proiectul UMB. Multa lume de aici zicea, inclusiv @horatiu.cosma, ca viaductele sunt cu dedicatie pentru UMB... si iata ca au ajuns la Ozaltin.

Nu apar UMB-ul in niciun fel, dar zic totusi sa evitam dezinformarea, cum a zis un coleg mai sus.

aaxel03

^miahi

De intarzierea acordului de mediu A0Nord4 s-a mai discutat, arie protejata, site Natura, s-a facut studiu al impactului pe toate cele 4 anotimpuri etc etc.. Cred ca esti constient ca obtinerea unui acord de mediu prin arie protejata poate dura ani sau chiar sa nu vina deloc? Imi vine ca ex acea bucata din autostrada de la Sofia spre Grecia pentru care nu s-a gasit, nici pana acum, solutie.
Nu stiu cine este H.C. si nici nu cred ca este relevant sa stiu, important este sa nu ne lansam teorii ale conspiratiei fara dovezi ori argumente serioase.
Teoria ca s-ar fi apucat UMBul la Cernica tocmai acu, pentru ca s-ar mai fi eliberat in alte parti, nu mi se pare una serioasa, UMBul  are tolba plina de structuri in constructie, pe multiple santiere, deci daca sunt asa influenti mai bine se apucau acu 2-3 ani sau mai amanau macar pana prin 2026.

ovicor

Cand nu stii unele lucruri nu-i grav, doar cand ai impresia ca le stii pe toate...

archaeus

^^
HC a fost secretar de stat la transporturi in mandatul lui Drula si si-a castigat dreptul sa vorbeasca pe acest forum, inclusv despre sfantul UMB, care numai sfant nu e si care a demonstrat ca atunci cand vrea termina lucrari cu jumate de an inainte dar a demonstrat si ca stie si tertipuri prin care amana inceperea unor lucrari sau finalizarea alora. Noi astia mai vechi pe forum am vazut destule si de cele mai multe ori s-a demonstrat ca se adeveresc vorbele batranilor :)

aaxel03

^ Se adeveresc precum viaductele de pe A3? Tot respectu pt HC, mai ales ca sub ministrul Drula s-au miscat multe lucruri. Eu imi mentin insa opinia ca terorii ale conspiratiei, fara dovezi/argumente reprezinta o forma de dezinformare, e vorba de principiu aici, nu de un forumist sau altu.

horatiu.cosma

Există și dovezile, dar vrem să facem bine proiectelor, așa că haideți să închidem subiectul. Să se termine toate la timp, ar fi cea mai mare bucurie pentru toți.

aaxel03

dr4qul4

Studiul de impact a fost pe 4 anotimpuri, nu 4 ani. Au mai trebuit si altii sa reactulizeze AM-ul si sa faca un ecoduct in plus. Si desi au terminat lotul fara o intarziere de ani, CNAIR tot le-a reziliat contractul.
Si nu i-a impiedicat nimic sa termine restul lotului care inseamna 1 pod peste CF si 1,5 km printr-un cartier nou al Pantelimonului,
Probabil ca trebuiau si aici sa numere trenurile si caramizile de la casele in constructie. Nu le-a ajuns sa numere doar pasarile si ... ouale
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

GAC

Frumoasa filmare. sper ca forezele sunt subcontractate si astfel vor lucra non-stop pe perioada sarbatorilor (cu exceptia 25 Dec si 1 Ian), cand este vacanta UMB, ca din Ianuarie sa se apuce de structuri.
In 3 luni pot termina cele 10 structuri din zona lacului si pot asambla si tablierul metalic aferent. Sectiunile metalice par a fi cu eclise. Poate ne confirma cineva.
Dintre toate sectiunile de A in lucru, zona Cernica ramane critica, fiind singura zona ramasa la 1 banda pe sens (DNCB) ce leaga 2 autostrazi, sau mai bine zis 2 sisteme: A3+7 de A1+2. Largirea DNCB si finalizarea giratoriului suspendat in zona respectiva imi par intr-un orizont de timp indepartat. Cea mai buna sansa de a avea un sistem de A unit este tot lotul UMB de la Cernica + lotul chinezesc.

hvm

@GAC De ce angajatii subcontractorilor n-ar avea dreptul la sarbatorile legale si nici la vacanta in erioada aceasta?
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

adix

carutasul

Deci ar mai fi aici, Ogrezeni și pasajul de la Țegheș? Plus rampele la supratraversarea DJ401A.. Văd că relocările pe unde am urcat data trecută cu mașina s-au finalizat și au asfalt... încet dar se mișcă în continuare.

kitsune

@hvm pentru mine ăsta este primul Crăciun și Revelion petrecut acasă în ultimii 7 ani. Cum ar fi să oprim vapoarele și să plecăm cu toții acasă să petrecem sărbătorile? Ar sta toată planeta pentru noi?
Nu neg, viața în șantier nu este pentru oricine și oamenii ăia au dreptul la odihnă după ce au stat în noroaie. Dar...
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

survola

Mulți nu văd câtă lume lucrează de sărbători, sau în weekenduri, sau noaptea.