Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

AlinAlecu

Filmările sunt de duminică 08.12.2024

panda_no 5

Foarte grea munca in santier pe noroaiele din filmarile din 11.12. si 12.02.
Totusi , se vad avansuri chiar inter cele doua filamri succesive din datele de 11 si 12 decembrie.

In alta ordine de idei, ieri venind dinspre Urziceni pe DN2, am facut dreapta sa intru pe bucatica care face legatura intre DN 2 si A3.
La primele 2 poduri de pe tronsonul UMB rosturile de dilatatie se simt deranjant de tare.
Daca va uitati cu atentie si pe a doua filmare de mai sus se poate vedea cum tremura camera.

horatiu.cosma

Cei mai filmați 4km de pe planetă.

FMFM

Ieri am ajuns pe A0N2, groaznica acea cale de rulare, dar mai presus de asta, marcajele rutiere sunt o bataie de joc. Pentru un lot deschis in 2023 este rusinos
Nu exista comparatie intre acest lot si A10 Aktor, unde daca nu luam in calcul trambulinele de la "cutia" din Teius, suprafata de rulare este impecabila
Dpmdv ar trebui refacuta intreaga suprafata.

naivu

Poate sunt cârcotaș, dar la lotul UMB A0N4 aș vrea să văd forând pentru pilele din mijlocul lacului, să înceapă lucrările care nu se pot lucra decât între noiembrie-aprilie, în maxim 10zile se duce și decembrie și ei au făcut doar limba de pământ.

der_strudel

^ In filmari anterioare deja vazusem foreze la treaba pe lac. De asemenea, la ce viteza are UMB la structuri, nu-mi fac griji ca le vom vedea iesind din pamant in curand. Eu cred ca UMB a aratat ca stie cum sa isi organizeze resursele astfel incat sa termine un contract in termen. Pana acum nu a intarziat nici un contract pe care il au.

horatiu.cosma

E naiv cine crede că în martie va scoate UMB pământul din lac și în noiembrie 2025 îl va aduce înapoi. O să îl scoată când taie panglica la lucrare. Acordul de mediu a fost doar un pretext ca să se poată apuca UMB de șantierul ăsta când i se eliberează niște foreze și fierari de pe alte proiecte.

PaulN

Un contract este finalizat atunci cand se termina toate lucrarile. Daca nu sunt finalizate toate, contractul este intarziat.
UMB a inaugurat A0N2 fara spatiile de servicii finalizate. A trecut aprox 1 an si nimeni nu mai lucreaza la ele.
La fel a inaugurat si lotul de pe A7. Cu siguranta mai sunt si alte cazuri similare.
Se pare ca este o practica la UMB sa inaugureze loturile contractate fara parcari si spatii de servicii.

horatiu.cosma

Doar pe A0 Nord, așa a fost contractul, cu spatiile de servicii aduse până la nivel de balast.

PaulN

Probabil ca asa a fost pe A0N2. Dar au inaugurat la fel si pe A7 si tronsonul de pe drumul expres A1-Craiova.

miahi

@der_strudel pe acest forum se primeste ban pentru dezinformare.

Vezi post-ul de mai jos a lui @horatiu.cosma legat de UMB care "Pana acum nu a intarziat nici un contract pe care il au."

Quote from: horatiu.cosma on November 16, 2023, 04:29:38 PMȘi, cu riscul de a intra în gura ultrasilor, mai las o mică situație pentru a demonta un mit. Compar termene contractuale inițiale pe contractele UMB (deci nu termenele extinse justificat sau artificial, că atunci s-ar putea să nu mai găsim constructori întârziați nici pe alte proiecte) cu cât a durat până s-au deschid integral drumurile respective. Ca să avem o imagine mai clară despre finalizările înainte de termen.
...

Doar ca un exmplu simplu, nici un lot de pe DX12 nu a fost in termenul contractual.

mirceaeliade

^deci doar pe VO_Bacau, Lugoj-TM#1, BZ-Focsani#2 (neluand in seama spatii parcare si impadurire), si A0N2 par sa fi fost in termenii initial contractati. Deci cam 4 din vreo 25 de contracte terminate la termen initial.

aaxel03

^miahi

Depinde, daca dezinformezi impotriva UMBului n-am vazut sa se ia ban :D
Uite mostra mai sus: "Acordul de mediu a fost doar un pretext ca sa se poata apuca UMB pe santierul asta cand i se elibereaza niste foreze..".
Si ca postul asta am vazut destule..
Teoria conspiratiei, fara dovezi, sau macar argumente serioase, nu tot dezinformare se cheama?

dr4qul4

Ai vreo dovada ca nu a fost asa?

Deschiderea este certa, motivele insa sunt subiective. Iar in cazul asta doar un ignorant ar "pune botu".
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

miahi

@aaxel03 cred ca esti constient cine este @horatiu.cosma si ca nu spune baliverne pentru "faima pe internet" .
A0N4 e semnat in 2020 si aproape 4 ani nu s-a dat o lopata pe el, cred ca e singurul lot de autostrada din tara in aceasta situatie.