Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

4 Members and 21 Guests are viewing this topic.

Radu_A

^^ aia chinezeasca are 200 de metri
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

adix

kitsune

Iote hovercraftu' frate! Roz.

In altă ordine de idei, incep sa am speranța că apuc să merg la aeroport pe A0 înainte de pensie.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Telvanni

Pe A3, sensul spre Ploiesti, inainte de nodul cu A0, nu au dezlipit acele X-uri de pe panourile care indica directia catre A0 / Constanta :((.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

lone_wolf32

Am mers si eu pe noua bucata spre DN2... si cand sa iau breteaua sa ies in DN2 spre bucuresti ce sa vezi... vine unul pe contrasens... am vrut sa il blochez dar era loc si s-a bagat pe langa mine... poate iesise din curtile alea de langa nod si nu a mai vrut sa ocoloeasca... sau poate venea de la voluntari... tot ce e posibil

pelan87

Sunt neplacut surprins de faptul ca spatiile de servicii de langa Stefanesti au ramas inchise. CNAIR a avut 1 an la dispozitie (de cand a fost finalizata acea portiune din A0) sa organizeze tot ce era necesar (servicii de paza, curatenie, etc.) ca sa poata fi folosite parcarile respective. Si totusi, nimic. Multumim CNAIR!

adix

shogom

^n ar bate si ei un stalp pentru parapeti sau sa puna niste aparate de rosturi...ceva activitati care s ar putea face la temperaturile astea. Nimic, nada!

FMFM

Sa privim partea buna a lucrurilor.
Pana deschid ei se consuma si tasarile  :lol:

Radu_A

cum zicea noul actionar? ca Romania e foarte importanta pentru ei? :)))
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

oldtimercraiova

GAC

Lotul Aktor se prezinta dezolant astfel incat orice ideea de inaugurare inainte de aprilie este complet nerealista.
Intradevar, a fost ud si frig, dar o parte din lucrari se puteau face. Autoritatile ar face bine sa trimita o scrisoare catre actionarii Aktor, ca acestia sa vada situatia efectiva din teren, nu doar ceea ce le serveste managementul.
Atunci cand mi s-a reabilitat blocul, muncitorii au lasat multa mizerie de santier. Am trimis cateva poze la actionarii respectivei firme si ce sa vezi a doua zi era curat.
daca vrem o inaugurare de paste, lucrurile trebuiesc puse in miscare de pe-acum. ar fi mare pacat sa ne ducem pana-n vara, mai ales ca nu ar mai fi chiar asa de mult.

naivu

^E cumva gata tot lotul mai puțin cele 3 puncte unde s-au apucat în octombrie-noiembrie? Sau sunt vreo 20 de puncte unde este de lucru serios? Eu unul nu mizez pe deschidere de Paști! Pe baza experienței anterioare, Aktor nici nu va reveni în șantier înainte de Paști.

carutasul

aparent topicul A7 unde se discută de cât de buni sunt UMB are contraponderea în topicul ăsta unde se discută de cât de proști sunt Aktor :)
Vom vedea. Deocamdată nu cred că se poate lucra la terasamente, de bine de rău la structurile astea au mai avansat în ultima vreme. Dacă ar fi avut acest ritm de la început acum erau gata... nu e grozav ritmul dar așa cum e pare suficient pentru o finalizare în primăvară. Ca lucrări majore, dincolo de betoane mai au de finalizat niște rampe și porțiuni scurte de terasament, asfalt (nu mai știu cât au asfaltat, parcă aveau zone "la gata") și parapeți, marcaje. Nu e nimic deosebit, de putut se poate. Dar ...