Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 19 Guests are viewing this topic.

mdragos

S-a deschis. Are live C. Pistol.  :D

Claudiu T.

Declaratia ministrului transporturilor (+multe aberatii) pentru legatura intre lotul 2N si DN2.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că, începând de joi, de la ora 13.00, se va putea circula între lotul 2 din Autostrada 0 Nord şi DN2 şi a adăugat că speră ca la sfârşitul anului viitor să se poată merge pe autostradă de la DN1 până la A2. "Este foarte important că am ajuns astăzi să facem această legătură între lotul 2 şi lotul 3, adică într-un final să folosim A0 tot de la DN1 până la DN2.
 Anul trecut noi am terminat 20 de kilometri lotul 2, din care puteam folosi aproximativ jumătate. Cealaltă jumătate din cauza inteligenţei unor domni din trecut care au făcut această lotizare, cealaltă jumătate era muzeu. Am rugat constructorii împreună cu colegii de la CNAIR să se focuseze pe aceşti doi kilometri astfel încât să facem această legătură până la DN2 şi să folosim şi ceilalţi nouă kilometri care nu erau folosiţi din lotul 2.

Astăzi, undeva după amiază, vom putea să dăm drumul la circulaţie să facem această legătură de care vă vorbeam încă de anul trecut", a declarat, joi, Sorin Grindeanu, citat de News.ro.

El a adăugat că speră să fie respectate termenele pentru ca la finalul anului 2025 să se poată cirula pe autostradă de la DN1 la A2. "Eu sper ca termenele de anul viitor atât pentru lotul 3 cât şi pentru lotul 4, unde s-a început, se lucrează, să fie respectate astfel încât la sfârşitul anului viitor de la DN1 până la A2 să se poată merge pe autostradă. E un lucru important, e un lucru pe care indiferent cine va veni la guvernare, indiferent cine va fi ministru, trebuie să-l urmărească", a mai transmis Sorin Grindeanu.

Sursa
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

BIGRED1984

Sincer eu as fi preferat sa zica de la DN1 la A1 dar na , atat se doreste iar Aktor nu trebuie deranjat din somn.

adix

EugenRo

^Deci in mod normal, pe la jumatatea lui 2025 circulam pe L4..

Ar fi interesant daca ar lua UMB si nodul cu DN3 pana atunci si sa-l coreleze cu restul.  O:-)

voicul

Ajuta enorm portiunea asta si giratoriul ala nu o sa se blocheze. Si chiar daca se blocheaza acolo ... pai se bloca in semaforul spre B din 500 de m sau in cel din Afumati vreo 700 de m ... doar se muta putin dop-ul sau se mai elibereaza celelalte.
Dar impactul de economie (timp si combustibile) + siguranta  O:-)

Conexiunea dintre #lotul 2 A0Nord și #DN2 este asigurată începând de astăzi!

Parcurs traseu 𝗽𝗿𝗶𝗺𝘂𝗹 𝘁𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗻 𝗱𝗶𝗻 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗮𝗹 𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱

Radu_A

Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

Feri

De la Mihai Panait:
Autostrada A0 | LOT 4 | 5.12| PASAJ CFR | LAC CERNICA | UMB Ep. 10

naivu

@EugenRo nu cred că viaductul peste lacul Cernica se poate finaliza în 6luni.

gruia88

Poate pana atunci sa aiba pilele gata si grinzile aseazate , probabil ca aici o sa revina primele echipe dupa sarbatori dat fiind restrictiile de timp .

Oricum din ultima filmare se vede ca au atacat lacul din 2 parti cu foreze , poate o sa continue in acelasi fel si cu echipele de armare si betonare.

adix

danutzu_1069

Diferență de doar câteva ore intre cele doua filmări și se vad progresele.
Cronologic, filmarea lui adix este dimineață iar cea a lui Mihai Panait, după-amiaza

pasa_andrei

Am fost aseara pe portiunea deschisa, ce pot sa zic este ca am mers pe alte portiuni mult mai bune la deschidere in punctele de vedere calitate asfalt.

Spor!

danutzu_1069

Aia umb-ista sau aia chinezeasca?

Dragoș295

A crescut traficul pe A0 Nord de cand s-a deschis lotul chinezilor