Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

gruia88

Legat de calitatea asfaltului de pe A0 Sud am mers intre DN5 sens spre DN6 erau zone unde masina vibra destul de tare sus jos , cum ziceati voi gen calorifer , ieri am venit pe Dex12 - A1 si nu am simtit acest efect deci nu este de la masina .

E destul de urat sa joace asa masina sus jos .

M-Power

^^^
... astupa lacul pe asemenea latime pentru ca o sa aiba nevoie de spatiu de manevra pt utilaje...  doar nu-ti imaginezi ca ai cum cala ditamai macaralele in cativa metri,  iar daca tranteau deja tuburile in mijlocul baltii cum crezi ca mai impingeau cu buldozerul si compactau peste ele pamantul ala pt terasamentul temporar?

ioans

Se pare ca au început sa apară probleme la pasajele peste A0. La pasajul de la Berceni pe Lotul 1, ori a început o tasare la rampa sau ceva mai grav. Nu prea îmi dau seama din poze.

https://b365.ro/foto-bordura-dubioasa-si-potential-periculoasa-pe-podul-din-berceni-peste-a0-autostrada-bucurestiului-deocamdata-e-semnalizata-apel-catre-scriosteanu-549099/

PaulS

Irinel Ionel Scriosteanu

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝗰𝘂 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁 𝗱𝗲 𝘂𝘇𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗮𝗹 𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱
𝗨𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝘀𝗲𝗻𝘀 𝗴𝗶𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂 𝗶𝗻 𝗔𝗳𝘂𝗺𝗮𝘁𝗶
Am fost pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱, împreună cu domnul primar al localității Afumați, Gabriel Dumănică, unde:
✅️ antreprenorul a început lucrările de așternere a celui de al treilea strat de asfalt (uzură) de la joncțiunea cu lotul 2 Nord spre DN2;
✅️ a început realizarea sistemului de iluminat public pe tronsonul A3-DN2
✅️se lucrează la sistemul de preluare a apelor pluviale
✅️a fost finalizată relocarea rețelelor de utilități in zona nodului rutier A0-DN2.
✅️ la solicitarea domnului primar, am discutat ca sensul giratoriu pe care îl construim acum pentru acces provizoriu al A0 în DN2 (zona nodului rutier) să rămână definitiv, pentru a asigura un punct de întoarcere a autovehiculelor în zona industrială și comercială a localității.
Execuția lucrărilor aferente acestui lot a început parțial, în primăvara acestui an, pentru 2,3 km din 8,6 km total, scopul prioritizării acestei porțiuni fiind facilitarea folosirii descărcării traficului rutier de pe A0 dinspre A3 (Lotul 2 Nord) spre DN2, astfel încât să putem circula pe întregul Lot 2 Nord.
În prezent, se execută lucrări pe întregul amplasament al acestui lot, iar ritmul constructorului chinez, care se află la primul proiect de infrastructură rutieră în România, este unul susținut. Ne păstrăm ținta ca în luna decembrie să dăm în trafic tronsonul dintre A3 și DN2.
📍 Traseul Lotului 3 Nord este cuprins pe teritoriul județului Ilfov între DN2 în dreptul localității #Afumați și DN3 în zona #Cernica și are o lungime de 8,6 km.
🔄 Totodată, am fost cu domnul primar Gabriel Dumănică la ieșirea din localitatea Afumați spre DN2 Urziceni, unde vom începe în perioada următoare lucrările de realizare a unui 𝗻𝗼𝘂 𝘀𝗲𝗻𝘀 𝗴𝗶𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂, care va permite întoarcerea în condiții de siguranță, inclusiv a mijloacelor de transport în comun. Pentru acest sens, am emis deja Autorizație de Construire.

https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu/posts/pfbid036W2cDrXVcirAQhu36kyv9FMxKo7aSTJ4G9CwJbqaMrwzdQp7tveAegPNtxZZ4pTAl?rdid=w3ylWuMgDEsYLSXW

paullie

Prima zona de asfalt, primul parapet, prima bordura .... oof poate dupa alegerile astea scapam de Ionel "pantofi de ginerica"

minisoferul

Are legatura cu A0 mesajul de mai sus, sau scriem de dragul numarului de postari ?

Ionut

Da, are.

Că e același Scrioșteanu care a promis marea cu sarea și a livrat fix pix pe A0S3.

Iar tu ai ban, definitiv.
Long overdue.

hefaistos

Quotela solicitarea domnului primar, am discutat ca sensul giratoriu pe care îl construim acum pentru acces provizoriu al A0 în DN2 (zona nodului rutier) să rămână definitiv, pentru a asigura un punct de întoarcere a autovehiculelor în zona industrială și comercială a localității.
Chiar trăim în tara tuturor proștilor? S-a proiectat și executat dubla trompeta, tocmai ca să nu fie giratoriu pe DN2. Și acuma...
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

adix

Ionut

Incredibil cât se câcâie cu apeductul vieții. Și voi calculați și dezbăteați deschidere parțială până la Țegheş.

survola

Eu încă nu cred că terenul dintre cele două ,,pasaje" suportă un terasament.

tom_sawyer

Autorizatie nr. 65/14.11.2024 - Modificarea Autorizației de construire nr. 33/01.07.2021 "Lotul 3: Sector 1 Km 86+700 – Km 100+765 Aferent Centura Sud, Sector 2 Km 0+000 – Km 2+500 Aferent Centura Nord - Etapa 1" din cadrul obiectivului de investiție "Autostrada de Centură București, km 0+000 – km 100+900, Lotul 3: Sector 1 Km 85+300 – Km 100+765 Aferent Centura Sud, Sector 2 Km 0+000 – Km 2+500 Aferent Centura Nord" - Soluție protejare apeduct Bragadiru km 88+009 și apeducte casetate A1 și A2 Crivina - Dragomirești și Ogrezeni - Stația Rosu km 96+867 - Deținător APA NOVA

MT

ioans

or fi reușit sa dea drumul la pasajul peste A0 de lângă nodul cu A1 ? Cred ca si acum se circula tot pe varianta existenta.
Nici in Aprilie 2025 nu sunt gata poate in iunie.... Dezastru, eu nu vad mai mult de 5 muncitori in punctele critice si in total 50 cu indulgentă.

danutzu_1069

Intre cele doua "pasaje" a fost si va trebuie sa ramana canal (de care o fi).
Nici nu cred ca atunci cand s-a adus la cota, s-a compactat cum trebuie.

catalin2407

Problema la Aktor nici nu cred ca mai e legata de mobilizarea la punctele critice unde cred ca trebuie oricum respectati niste timpi tehnologici. In schimb, nu pare ca ajung la final cu restul lucrarilor: nu e niciun pasaj dat in circulatie, nu e nicaieri sistemul de iluminare instalat/pregatit, uzura doar in anumite potiuni, bineinteles ca sunt zero marcaje etc. Fie nu are sens sa le faca mai repede (tinand cont de punctele critice), fie chiar sunt incapabili sa se mobilizeze in ciuda tuturor mesajelor autolaudative transmise in presa. Sunt surprins ca nu filmeaza nimeni lotul asta integral ca sa ne facem o idee despre amploarea lucrarilor ramase. Ai zice ca e cel mai accesibil (avem lotul UMB de la Cernica filmat si de 2 ori pe zi).
Acum 2 luni speram la deschidere de Craciun, acum imi e teama si de Paste  :((