Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

catalin2407

Măcar pe fiecare filmare se văd multe utilaje lucrând. Încet, încet, ar trebui să se apropie de final. Cred ca avem o teamă istorică să nu abandoneze efectiv, la un moment dat, șantierul (eu, cel puțin, o am).

danutzu_1069

Nu prea au motiv sa abandoneze decât dacă ... ii dam noi afara. Dar asta e o alta discuție care nu prea își are rostul în etapa asta de execuție.

carutasul

Tocmai când au început ploile au început și ei să lucreze ca lumea :)
Realitatea e că de câteva luni au început să lucreze relativ ok doar că au trenat prea mult cu relocările și ce au mai avut de rezolvat și acum evident că au intrat în iarnă cu multe lucruri care nu se mai pot face, terasamente în special... Vedem și cum o fi vremea, șanse pentru la primăvară ar fi.

Puffyk 1

Hai ca m-am linistit...... ca tot se vorbeste pe aici despre abandon de santier....
AKTOR a decis planul pentru 2025 - România va fi o piață cheie
România va fi o piață cheie pentru Grupul grec de companii AKTOR, implicat în principal proiecte de construcții infrastructură rutieră, în următorii ani, deoarece perspectivele economice ale țării sunt semnificative, în timp ce importanța sa strategică pentru infrastructura europeană este evidentă, este mesajul de acum. Grupul aspiră să-și extindă amprenta pe piața românească și în prezent explorează noi oportunități de piață în cadrul planului său de investiții de 2 miliarde de euro, care a fost dezvăluit recent la Atena.

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/aktor-a-decis-planul-pentru-2025-romania-va-fi-o-piata-cheie-21832406

Mai tineti minte reclama aia cu...." Stai, eticheta nu ne da voie!!!"
Stai, nu vor putea face nimic pentru ca au 3 Certificate Negative!!! Si ei, ca fraierii, nu stiu asta....
Hai ca m-am enervat....

carutasul

au mai descoperit asta și acum câțiva ani, dar tot așa, n-a durat :)
Acum cinstit vorbind eu sunt sigur că cei de la Atena chiar cred ce scrie acolo, însă aparent sunt incapabili să rezolve problemele de la nivel local din diverse motive - eu bănuiesc că balcanice...

cb

Scriosteanu, un live scurt de la Țeghes.
Se poate da în trafic autostrada cu acest pasaj realizat doar la nivel de infrastructură și cu devierea circulației pe pasajul învecinat.

DragosC

Abereaza, peste CF au doar o cale cat de cat, iar pasajul de la Clinceni mai are minim 2 luni pana sa fie circulabil.
Nu spera si nu ai teama

adix

Skynick

Mai prind o luna de lucru anul asta si restul (inca doua luni) incepand cu martie. Deci sperante masive sa circulam la vara pe A0 Sud. Ura!

MCI

@DragosC Ai idee cand au forat ei la Teghes pilotii pentru unele pile sau culei? A fost miscare pe acolo inainte? Sau au reusit ei performanta in cateva zile, cred ca 4-5 zile de cand a fost live acolo @adix sa foreze sa zic peste 20 de piloti? Ca din ce inteleg din live-ul secretarului mai sunt de forat "doar 8 piloti" dintr-un necesar pe care nu l-a spus. Eu am crezut ca trebuie forat tot pentru acel pasaj. Mersi!

a.l.x

A precizat Scrioșteanu numărul piloților necesari pentru acest pasaj, 32.

MCI

Probabil din cauza zgomotului de pe fundal nu l-am auzit prea bine. O sa reiau din nou mai atent. Mersi

DragosC

@MCI Nu a fost nicio miscare inainte de deviatia gazului. Foreza a fost adusa in vara si a stat degeaba pana foarte de curand.

Inainte de miscarea cu conducta transgaz, au fost stalpii de iluminat public si linia LEA, conectat tot subteran la transformatorul cartierului de case adiacent.

Inainte de ei a fost relocarea retelei de canalizare.

Toate astea au trebuit rezolvate consecutiv si au fost facute doar incepand cu mai-iunie anul curent.

Nu pot spune cu 100% siguranta ca nu au forat pentru piloti inainte de luna trecuta, dar personal nu am observat o astfel de operatiune, si locuiesc la 200 de metri de pasaj, cu camere de supraveghere mergand 24/7 si filmari constante ale colegului adix, ale mele si ale altor vecini.

Deci nu, cred ca au inceput doar de maxim o luna.
Nu spera si nu ai teama

adix

DragosC

Scriosteanu la Digi, incepand cu minutul 17:56 discuta despre A0.

La lotul 3 sud - 18 piloti la Teghes, maine dimineata la 7 va fi pe teren, estimeaza inca 3-4 luni pentru deschidere, nu pomeneste nimic despre vreo deschidere partiala, nici la Teghes, nici la Bacu.

Motiveaza lipsa rezilierii prin teama de a nu arunca proiectul in spate cu niste ani.

Discuta si despre partea de nord, ulterior, inclusiv lotul chinezilor.
Nu spera si nu ai teama