Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 25 Guests are viewing this topic.

rocklee

Se vede de departe pe cine au protejat... :D  :lol:

mirceaeliade

E posibil ca UMB sa puna acum pamant, sa sape pilotii pentru picioarele de pod foarte adanc, si dupa aia sa ia inapoi in camioane majoritatea pamantului depus o data ce se usuca picioarele si se pun grinzile?

JohannDB

@ """....pune pamant in lac ca sa nu mai fie limitat de acea fereastra de cateva luni in care are voie sa lucreze in lac? """
        Parcă s-a mai pus pământ în lac pe A10, în jurul +/- km 64, în capătul spre Turda, în Lacul Stejăriș, unde A 10 e paralel cu DN1, km 434+300 la 434+900, la Popasul Stejăriș..........................................

hefaistos

Aștept momentul în care UMB va solicita extensii pe motiv ca nu are voie sa lucreze decât 4 luni oe an. Atunci vor înceta discuțiile despre cum se străduiește sa depășească toate dificultățile pentru a termina cât mai repede proiectul.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

adix

carutasul

acum plouă. Vreme de turnat beton. Doar că...

AndreiTM

Termenul din contract pentru Aktor (nu cel de la OIL, ci cel dupa toate extensile de timp acceptate) se stie(data de finalizare)?
Ma gandesc ca relocarea retelelor (cele de gaz sau la care mai lucreaza inca) nu sunt in contractul lor si se va mai prelungi contractul si cu perioada de timp in care nu au amplasamentul liber...

der_strudel

Da, dar din cate stiu platesc deja penalizari pentru ca au intarzieri mari in zonele in care au avut amplasamentul liber si ar fi putut lucra fara probleme. E posibil sa gresesc dar parca l-am auzit pe Serbanescu spunand asta la un moment dat.

DragosC

Daca ar fi adevarat, cu toata pica pe care le-o port, ar fi stupid.

Ai OIL si termen de finalizare al lucrarilor pentru tot lotul, nu pentru cum i se nazare nu stiu cui ca pe 200 de metri din camp nu ai lucrat mai rapid, desi ai fi putut.
Nu spera si nu ai teama

adix

danutzu_1069

Culoarea budei este dementiala....  :lol:  :lol:
N-am mai vazut asa ceva pana acum!!!

Voicu

Voiam să corectez pentru că noi, în Ardeal, folosim "buzi" ca plural la budă, dar dex-ul zice că forma corectă e "bude" așa că genitivul e "budei", cum l-ai scris. Dar mie tot îmi sună ciudat  :lol:

Ionut

Adevărul e că discuția asta despre bude este perfect compatibilă cu prestația grecilor de pe șantier, adică e de...

P3trut

oldtimercraiova

Ceva de genul,

In buda e totul "roz", pe santier dezastru' .  :lol: