Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

adix

S-au apucat de treaba la Teghes!

pikciu005

^ https://www.mt.ro/web14/documente/interes-public/autorizatii/2024/58/AC%2058_2024.pdf

Autorizatie de construire pentru: "Autostrada de Centura Bucuresti, km 0+000 - km 52+770, Sector Centura Nord, Lot 1: km 2+500 - km 20+000 - Etapa 1"

marius21

Scriu si eu aici estimarea mea pentru darea in trafic a lotului 3 din A0 Sud - cel tarziu 1 aprilie 2025

PaulS

Daca tot estimam, hai sa punem si 100-200 ron in cotnul API  :D

DragosC

Revin cu un clip de acum o ora, de la Teghes.

La primul pasaj structura e in toi, au inceput forajele pilotilor, armaturile si chiar betonarea.

Deci partea de relocare de utilitati s-a finalizat in sfarsit, si acum au front de lucru complet pentru a recupera intarzierile.

Al doilea pasaj, cel din camp, e aproape complet pe partea de structuri, complet asfaltat, lipsesc doar marcajele. Bretelele sunt in lucru.

Spatiile de serviciu sunt decopertate doar, deocamdata.

Nu spera si nu ai teama

andrei.horeica

Quote from: RaduG on November 08, 2024, 11:29:12 AME ceva mișcare pe lotul lui Pizzarotti? Au intrat în teren?
Salut! In partea dinspre Corbeanca(strada Cantonului) azi dimineata nu se observa nici o miscare a lui Pizzarotti pe Lotul 1 Nord. Astept cu nerabdare ceva miscare si sunt tare curios cum vor face devierea traficului pe strada Cantonului avand in vedere ca a devenit destul de circulata pentru a se evita aglomeratia de pe strada principala din Corbeanca.

florin74

Ar fi recomandata o filmare cap coada lot Aktor...Sa identificam clar punctele critice si stadiul lucrarilor acolo. SI cum au progresat cu restul maruntisurilor, gen asfalt, parapeti, rigole, etc

mdragos

@pikciu005 : multumesc. Trebuie sa primeasca Pizza pe LOT 1 Nord O.I.L pentru executie? Sau e contract cu un singur O.I.L pentru proiectare si executie si practic asteptam sa se mobilizeze.

MCI

@DragosC din ce se vede au terminat si cu conductele de titei acolo unde este podetul ala casetat, acea suprafata neatacata de care ziceai. La ultimul live al secretarului, adica acum o saptamana inca ocolea pe acolo si nu zicea nimic de zona. Se poate vedea ca nu e hidroizolatia pe partea pe unde au fost tevile prin acel podet.
Acum uitandu-ma la videol tau, mi se pare mie sau de la minutul 4:40 pe partea stanga a autostrazii,viitoarea banda de urgenta, e cumva stramba?

DragosC

@MCI ai dreptate, iata si 2 capturi ale zonei respective.

Ori e stramba bariera, ori coboara (e tasat/lasat corpul drumului) autostrada pe portiunea respectiva. Cred ca prima varianta mai degraba. Sper.

Nu spera si nu ai teama

DragosC

Ies pana la baieti sa ii intreb, ca sunt chiar peste drum  :lol:

Nu spera si nu ai teama

Ionut

Mda. Sper că îți pun panouri fonoabsorbante în fața curții.

Hercule

Nu e stramba, au facut-o prea lata si s-au prins tarziu. Apoi au ajuns usurel la latimea necesara.
Deșteaptă-te române!

DragosC

Nici vorba de asa noroc Ionut, toata ziua ma trezesc si termin munca cu pacanitul utilajului care infige stalpii in asfalt... :lol:

Ok, operatorul utilajului zice "ai dreptate, dar noi am pus bariera dupa plan, asa cum ne-a spus domnul inginer".

Am facut niste poze, intr-adevar se ingusteaza, dar nu corpul autostrazii propriu-zis, ci barierele se apropie progresiv.

De la asfalt pana la bariere sunt 50 de cm, unde se vede betonul de dedesubt. Eh, pe zona respectiva, se apropie catre 20-30 cm.

Am facut si niste poze "de la firul ierbii", mi se pare ca e cam subtire asfaltul...

Nu spera si nu ai teama

horatiu.cosma

Asfaltul are vreo 18-20cm grosime. Doar că nu se vede în imagini. Acel șanț betonat din dreapta asfaltului nu continuă sub asfalt, e doar ce se vede.