Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 18 Guests are viewing this topic.

carutasul

@DragosC nu am zis de deschidere, am zis să fie circulabil, să poată merge ei cu camioanele.

DragosC

Nu inteleg diferenta in practica intre "deschidere partiala" si "circulabila", dar raman la parerea, evident personala, ca lotul asta nu va fi  nici deschis, nici circulabil pana nu e finalizat complet, si nici nu ar trebui sa fie.
Nu spera si nu ai teama

carutasul

adică au toate podurile, podețele, golurile astupate ca să se poată circula dar nu deschid traficul, circulă doar traficul de șantier. Oricum singura umbră de sens ar putea-o avea, cum ziceam, o deschidere la DJ401A dar nici eu nu sunt fan. Asta cu "circulabil" am zis-o mai mult în ideea că prefer să știu că măcar e o bucată la gata, pentru confortul psihic nu din alt motiv :)

TibiV

Ca să ai un confort psihic circulabil... :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

DragosC

In urma cu cateva zile informam ca urmeaza sa se sisteze alimentarea cu gaz in Domnesti si Teghes incepand de la ora 8 dimineata, pana vineri la ora 14.00.

Au intrerupt-o la 6 fara ceva, doar la pasaj la Teghes erau fara exagerare in jur de 40 de insi la 7 dimineata, dar au reluat-o in urma cu o ora.

Cum in Romania nu am mai intalnit ca vreo companie de utilitati sa termine niste lucrari in felul asta de rapid, pot doar presupune ca s-au lovit de vreun blocaj si au decis sa le redea cetatenilor caldura pana pot relua activitatea la magistrala de gaz.

Pe de alta parte, nu am mai auzit plangeri legate de cei de la Distrigaz, perceptia publica legata de ei e ca sunt cu mult mai seriosi si mai profesionisti ca restul, asa ca cine stie, poate chiar au facut o treaba de toata isprava.
Nu spera si nu ai teama

danutzu_1069

@carutasul, traficul de santier merge exclusiv prin santier, au drumuri tehnologice.
Si acum merge pe bucatilefinalizate si au rampe ptr coborare unde sunt.... gaurile.

wrunning

Desi nu este strict legat de A0, aveti idee ce spune legislatia legat de terenurile ce raman fara acces in urma exproprierelor si executarii proiectelor? Exista vreun normativ ce garanteaza  refacerea  accesului la un drum public?

danutzu_1069

Daca este un drum cu orice categorie, începând cu Drum Comunal, el este prevăzut din faza de proiectare cu deviere, pasaj pe sau peste autostrada.
Daca este un drum făcut de mașini / utilaje care trec pe acolo de multi ani... nu.

voicul

^Si video de la postarea lui Ionel Scrioșteanu:

Pe A0, #UMB a început lucrările la podul peste lacul Cernica

wrunning

@danutzu_1069
Multumesc pentru raspuns si are stransa legatura cu ce am intrebat, insa nu acopera toate posibilitatile, mai precis, noua amplasare a drumului (judetean de exemplu) nu mai asigura mereu accesul tuturor imobilelor ce anterior aveau acces la el, astfel ca eram curios ce se intampla cu astfel de imobile, ramase fara acces, daca se asigura, prin normativ, reconstituirea accesului lor la drum public .

hefaistos

Au mai fost discuții pe aceasta tema pe forum, dacă îmi aduc aminte una din ele pe timpul construcției A10. Nu este un răspuns general. Depinde, dacă e teren viran sau cu construcții oe el, dacă respectivele construcții sunt "legale" adică dacă sunt cadastrate si intabulate și multe altele.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

adix

service4

@wrunning

Conform legislației din România accesul la proprietate este garantat 
Înțeleg întrebarea ta, un amic deține un teren la Bicu și de 4 ani nu poate să tragă utilitățile la teren pentru ca drumul de servitute a fost tăiat de A0. A vb cu Scrio pe FB, pe e-mail, a vb la primărie și ..... toți au spus ca legal tr sa fie acces și ca o sa fie la finalizarea A0.

al3x

Salutare tuturor!

Incerc sa-mi dau seama dar nu reusesc. Mai este vreo zona ne-atacata pe lotul Aktorilor?

Multumesc!

cb

Țegheș (the final frontier).