Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 21 Guests are viewing this topic.

raulbogdan23

Quote from: raulbogdan23 on October 07, 2024, 12:21:33 PME clar ca anul acesta nu vedem nimic deschis pe lotul Aktor si sincer nu vad CNAIR sa se chinuie sa avem half profile deschis (cate cazuri de genu am avut?). Au timp pana in februarie sa finalizeze toate structurile si sa vina cu deschiderea pe la inceputul lui aprilie/mai. Da nu e ideal pentru ca am vrea sa fie gata ieri, dar si Alsim a tot impins lucrarile aproape 1 an, e gata se circula.

Pare ca se prefigureaza tot mai tare sa termine unele structurile pe final de an.

- la apeduct avem miscare si probabil luna aceasta finalizeaza
- la pasajul peste DJ601 mai au o deschidere de betonat
- la podul peste CF au venit grinzile, probabil imediat dupa se apuca de ridicat predale, armat, etc
- la devierea de la Darvari era ramasa o culee lipsa, nu am mai avut filmari de acolo, dar pilotii erau forati
- pasajul de la Teghes critic
- de supratraversarea de la Bacu cand vor sa se apuce? asta nu e asa critica pentru deschidere, am putea avea in prima faza pana in A1

Mi-a scapat ceva?

catalin2407

Quote- la devierea de la Darvari era ramasa o culee lipsa, nu am mai avut filmari de acolo, dar pilotii erau forati
- pasajul de la Teghes critic
- de supratraversarea de la Bacu cand vor sa se apuce? asta nu e asa critica pentru deschidere, am putea avea in prima faza pana in A1

La Darvari armau culeea, la Bacu nu e face Aktor supratraversarea dar la teghes e blocaj.

DragosC

La Teghes se fac relocari de retele, astazi cica ar trebui finalizata mutarea punctului de iluminat public. Conducta de gaz au mutat-o acum 2 saptamani.

In teorie de saptamana viitoare ar trebui sa inceapa pilotii pasajului.

Din cele doua bretele care vor exista paralel cu pasajul peste A0, una e terminata si asfaltata, cealalta a fost decopertata si va fi terminata in 2-3 saptamani.
Nu spera si nu ai teama

StefanA

Ce face Akyor cu.conducta de la Bacu??
Deschide macar A1-Bacu sau ramane la Pizza de deschis?