Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

catalin2407

Pe lotul Aktorilor se pare ca au venit grinzile/aparatele de reazem lipsa la podul CF. Au avansat si la celalte structuri deja incepute. Nu stiu daca au inceput ceva la Teghes. Pe 28 trebuiau facute ultimele probe. Sa vedem...

Sergiu25

Tocmai am trecut pe acolo sa vad ce fac, liniste si pace, nu au inceput nimic la pasaj si 0 muncitori in acest punct. Aici o sa fie blocajul pentru ceva vreme, chiar si cu varianta de deviere a drumului local.

thunder

Nu au cum sa inchida traficul la Teghes, ar lasa oamenii fara acces spre CB sau Domnesti cu un ocol f mare. Mi se pare ca nici macar nu ar trebui sa mai existe discutia asta, sa dam drumul cu orice pret..vedem in Mai 2025 daca se tin de cuvant..

irirat

Au venit grinzile si au inceput sa le monteze.
Puteti urmari actiunea de ieri pe canalul de YT a lui adix.

florin74

Da, erau ridicate pe o deschidere si incepusera la a doua. Parca 5 deschideri trebuie sa acopere.

DragosC

Unicul update de la Teghes din ultima saptamana este ca o data cu eliminarea stalpilor de iluminat public din dreptul intersectiei - ne-au oprit iluminatul public si pe toate strazile adiacente.

Cateva sute de insi stam pe intuneric de la inserat pana dimineata, cu toate riscurile si neplacerile ce decurg.

Cand am sunat la Primarie au zis ca nu e vina lor, cei de la Electrica la fel, Aktor la fel.

In tara asta nimeni nu e responsabil pentru nimic, dar toti sunt primii cand se face ceva.
Nu spera si nu ai teama

danutzu_1069

Pe canalul live al lui @adix, sunt 2 "actiuni" care, sa zicem, au luat avant:
1. montaj grinzi la pasajul CF (presupun ca au si aparatele de reazem)
2. montaj grinzi la pasajul Ogrezeni, se vede ca un " canal" este complet...iar la al doilea pe jumatate, dar au grinzile la indemna.

Deci, cumva de punctele astea o sa scapam, sunt pe "facere"

Xmas

Pentru necunoscatori: unde pot gasi canalul live al lui adix? Un link? Multumesc!
Am gasit, multumesc :) . Numele canalului nu-l stiam :)

dr4qul4

in loc sa dai Play dai View on Youtube si te duce direct la video pe canalul lui
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

raul.olaru

monteaza grinzile fara aparate de reazem?
sau nu le urca inca pe pozitia finala, ci langa?

catalin2407

Scrio a mai avut un live. Ca rezumat: se lucreaza cam peste tot cu diverse progrese (asfalt peste A1, grinzi la CF, armare la Ogrezeni, al doilea zid in pregatire la Clinceni, radier la pila lipsa din pasaj) dar cu zero progres la Teghes.

adix

raulbogdan23

:shocking: avem parapet pe margini

kola

Salutare colegi,
Am trecut azi prin zona Bâcu și pe partea celor de la Pizzarotti au început să lucreze la drumul tehnologic. Eram singur și nu am putut face poze