Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

1 Member and 15 Guests are viewing this topic.

Siciltir

^ nu cred ca i încurcă arheologia sa lucreze in albia lacului din 1 noiembrie.

danutzu_1069

Fiind interval mic pentru lucru , o sa "atace" lacul de pe ambele maluri, asa ca ii încurcă..

raulbogdan23

Ce ii opreste momentan sa foreze dincolo de Strada Strandului? Pana la albia lacului se mai pot fora si ridica cateva randuri de pile.

Ok, niste defrisari, sa se apuce de ele.

hefaistos

Ii încurcă un proiect mare, mai în nord. Proiect în curs. A7.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

voicul

Ionel Scrioșteanu-vizită de lucru pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗖𝗲𝗻𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶 𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱 (nu am avut rabadare sa il ascult, dar poate e cineva interesat)

adix

carutasul

apropo de necesitatea centurii bucurești, ieri eram prin Floreasca și pun waze pentru acasă nefiind sigur dacă e mai bine pe podul Basarabi sau pe la Academie. Nu, cel mai bine a fost pe sos Giurgiului și A0 :) Practic cred că am ajuns la 50% zone din București din care ajung mai repede pe A0 acasă. E drept că pe mine mă ajută faptul că scap și de "dopurile" din Bragadiru, dar cred că nu e doar atât, deja sunt multe trasee care sunt rutate prin A0. Și toate astea în mod normal ar trebui să se închidă pe centură.

CapitanulPtk

^^ Sentinel: Partea pozitiva este ca au defrisat traseul in padurea de langa DN7. Partea mai putin pozitiva este ca nu vad momentan unde e organizarea de santier.

panzer

Nu pricep postul tau! A0 nu trece prin Padurea Raioasa, cea pe care o vezi din DN7.

Au "defrisat" doar vegetatia de pe marginea DN-ului, si doar spre Mogosoaia.

dacibesti

Ba trece fix prin Padurea Raioasa. Urmareste traseul, se vede in maps, AO vine dinspre Zurbaua, paralel cu "granita" jud Ilfov - judet Giurgiu si taie padurea fix pe langa unitatea militara (sau ce o mai fi pe acolo). Ce s-a defrisat pe partea dreapta a DN7 sens de mers catre Pitesti este fix traseul AO si bretelele viitorului nod.

DragosC

@carutasul postul tau mi-a amintit de un aspect pe care majoritatea celor dintre noi cred ca l-au omis in toata discutia cu A0.

Anume faptul ca tiristii sunt obligati in multe cazuri sa treaca pe la vamile din Bucuresti, care sunt fie chiar pe CB, fie relativ aproape de ea - e una pe soseaua Chitilei (pentru Ilfov), alta pe bulevardul Timisoara (pentru Bucuresti), mai e una pe calea Giulesti (pentru ce tine de posta si coletarie).

Onor ministerul transporturilor nu a prevazut crearea unor vami noi pe A0, astfel ca ma tem ca o mare parte din traficul greu de tranzit va ramane pe DNCB, cel putin transportatorii care vor avea nevoie in continuare sa faca vama aici.
Nu spera si nu ai teama

danutzu_1069

Si mai sunt si o gramada de firme pe centura...

DragosC

Exact, de unde narativa impinsa dinspre CNAIR si MT conform careia orice imbunatatiri ale DNCB pot fi amanate sau cel putin trecute cu vederea pentru acest panaceu universal numit A0, este falsa.

Trebuie ca societatea civila sa mentina presiunea asupra factorilor de decizie incat DNCB sa fie finalizata la 2 benzi pe sens, modernizata integral si in general pastrata in topul prioritatilor si de acum inainte.

A0 va ajuta, nici vorba sa nu ajute, insa trebuie sa privim A0 si DNCB ca pe un complex, nu contrastant.

Deci la fel de important va fi rolul jucat de acele viitoare drumuri radiale care printre altele vor ajuta si la tranzitul de tip "du-te vino" intre DNCB si A0, fara a mai aglomera localitatile periurbane capitalei.
Nu spera si nu ai teama

hefaistos

Ne învârtim în cerc cu discuția despre traficul cecramane pe DNCB.
Nu trebuie ca DNCB sa se golească. Dacă 40-50% din trafic se muta dispar ambuteiajele și se circula normal. Aducă se circula, nu se sta.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

ovicor

Asa-i, dar cu cat se goleste mai mult, atrage trafic din interior, degajand cat de cat orasul.