Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

2 Members and 15 Guests are viewing this topic.

adix

dr4qul4

@cb eu sper ca nu vei merge invers pe acolo, "ca sa vezi marcajele mai bine".
Trebuiau sa se vada in directia de mers, cu soarele in fata, noaptea si chiar si pe ceata.
Stiu ca era normativul prost scris... verificarea grosimii lor se facea cat inca erau ude, in loc sa se faca dupa uscare. Un destept (sau "bine intentionat") a tradus gresit dry din engleza.
Pe langa faptul ca se restrang dupa uscare, in cazul in care consultanta nu era in santier in momentul aplicarii marcajelor, nu ar fi putut sa verifice daca respecta grosimea din normativ.

Trist rau ce se intampla la Aktori... CU o foreza nu se face primavara. In ritmul asta nu e gata nici la vara.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

cb

@dr4qul4, nu am pus la îndoială decât ipoteza inițială.
Cu două imagini atât de diferite, e posibil ca nici să nu fie aproape de realitatea percepută în acel loc de un om.
Bănuiesc că nu conduce nimeni uitandu-se prin telefon, la o cameră google, aflată la 2 metri înălțime și focalizată cine stie cum.
N-am nici o legătură cu domeniul, dar dacă tu spui din poza aia că marcajul e neconform, ok.

GIV

^^ dupa minutul 13:45 ce i mai impiedica sa lucreze la terasament?

Geri

Par a fi 2 conducte care asteapta devierea

Powered by API/PUM imgur uploader

GIV

fereasca sfantul.. oare scapam de scriosteanu de la anu? si de restul..>

dr4qul4

^eu spun doar ca trebuia sa fie vizibil in directia de mers. Poate ca eu nu stau la 2m, dar cam pe acolo sta un sofer de tir.
Eu unul, pe timp de ceata, ma ghidez foarte mult dupa marcajul lateral. Nu stiu daca ai mers vreodata, noaptea, pe ceata, pe A2. Marcajul dintre benzi te ajuta tocmai pentru ca trebuie sa te uiti mai atent in fata in detrimentul reperelor laterale.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

survola

^ Pasajul acesta peste calea ferată așa rămâne  :lol:

adix

survola

Mulțumim pentru filmare.
Se poate insista (pe viitor) pe traseul bretelei care ar trebui să fie deschisă anul acesta? Nodul în sine mai durează, e lucrare mare.

danutzu_1069

N-ai ce sa insisti, e in acelasi stadiu de saptamani bune...
Ca sa faci giratoiu in DN in care sa poata sa vireze si autotrenurile (TIR_urile) iti trebuie raza mare, ori nu prea ai loc. Trebuie sa asiguri toate directiile de viraj.
Plus ca aduci trafic consistent ... prin santier.

Hercule

Pana la urma cum va arata exact nodul ? De pe harta API nu se intelege bine. Din santier nu se vede nimic clar.
Nu ar trebui niste bretele gen (cu rosu iesiri, cu mov intrari):