Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

10 Members and 29 Guests are viewing this topic.

dacibesti

Adica autostrada se va sprijini pe 2 siruri de T-euri intoarse? Si prefabricatul ala "sta cuminte" la locul lui fara sa se miste, nu trebuie fixat in ceva? sa nu o ia din loc de la trepidatii. Totusi pare a fi un strat de adeziv (o fi CM11  ;)) sub ei, dar totusi asta e solutie fiabila si rezistenta?

oneLess

@DragosC , în anul calendaristic 2025, chiar este și Paștele Cailor:D

Deja sună ca-n zece negri mititei cu deschiderile ! 2025 va fi un an mai bun!

aby28

Dece arata asa de sterse marcajele pe Nord? Acum am observat ca a aparut street view cu poze din August

Powered by API/PUM imgur uploader

GIV

o bacterie necunoscuta presupun..  :lol:  :troll:

AdrianB1

@Xmas , nu e nici o cale ferata in zona aia, sunt niste santuri care se umplu cu apa cand ploua. Nu stiu daca sunt parauri secate, am mers cu bicicleta pe-acolo cand zburam pe Clinceni si am dat de apa prin ele de cateva ori. Nu e nimic complicat de facut, un simplu podet.

MARIVS

^^ Vopsea de cea mai proasta calitate?

Ionut

E și asta tot de la seism. :troll:

NoWords

GIV

praf saharian  :troll:  ultimul

cb

A filmat cu soarele în față. Dacă întorci camera cu 180 de grade, imaginea e mai bună.
Aceeași dungă din față și din spate:

TeoH9

Tot e destul de slab si șters marcajul. Nu ar trebui să fie asa pe o autostrada noua.

voicul

^Trafic asa mare incat s-au sters marcajele?  :o

reed

am fost acum o lună pe acolo.Confirm că marcajele sunt proaste.In zona nodului A3 mai ales

danutzu_1069

^ este zona unde se restang benzile..deci se trece peste marcaj.

reed

da bravo,că numai acolo se trece peste marcaj ,la alții pe loturi îți iei rotile în brațe sa treci marcajul :lol: