Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

3 Members and 17 Guests are viewing this topic.

adix

danutzu_1069

Greu, greu de tot "se naste" asta...

voicul

^Mai e o pila de facut acolo?!

Te doare capul.

danutzu_1069

Nu, doar culeea. si rampa, evident.

adix

danutzu_1069

N-ai cu cine!!  Pe ăștia nu-i scoți din ritmul lor de puturoși si dezorganizați, cu nimic!
Nici cu amenințarea rezilieri nu merge... chair o sa râdă copios...
:rant:  :rant:

Ionut

Cred că mesajul lui Horațiu legat de Aktor trebuie pus la bookmark și trebuie dat la fiecare filmare care apare de pe lotul lor. :)

montaniardul

Cred ca lui AKTOR ii lipseste si muncitorii cu care sa faca treaba ... Pare ca firma asta ii cam ocolita de forta de lucru ...

montaniardul

"Legenda" spune ca AKTOR si acum mai lucreaza la A10  ;)

naivu

Aktor nu trebuie amenintati decat cu ... respectarea contractului, contract care prevede niste penalizari serioase, cu conditia ca Beneficiarul sa nu-i ofere, voluntar sau nu, tot felul de motive pt justificarea intarzierilor. La cate intarzieri la executie a avut Aktor, nu doar pe A0S3, nu au primit niciodata penalizare (au primit doar o data o penalizare modica pt intarziere la proiectarea A0S3).

hefaistos

Sunt sigur ca pe A0 sunt acoperiți pentru întârzieri.
Din păcate asta e. Sa speram ca pana în vara lui 2025 totuși vor deschide traficul la nivel de autostrada, nu de drum în lucru, cu restricții.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

adix

danutzu_1069

Nu stiu daca s-a mai scris, dar nu-mi pare ca la armare-cofrare ar fi UMB-isti...

Claudiu T.

Cu greata ma uit la cum lucreaza Aktorii si o sa imi aduc aminte de fiecare data cu greata de ei cat timp si de fiecare data cand voi trece pe bucata asta de A0 lucrata de ei. De ce? Lotul lor e asfaltat numai din fasii si bucatele.
La fiecare cateva sute de metrii e alta bucata de  asfalt si straturi adiacente dedesubt. O sa se simta in timp ,daca nu din prima, fiecare trecere din asta. Rar am vazut un strat asternut pe mai mult de un km continuu asa. Cred ca intelegeti voi ce vreau sa zic. Halal lucrare fac,si una simpla la campie.
Romani 15.1 Datori suntem noi cei tari să purtăm slăbiciunile celor neputincioşi şi să nu căutăm plăcerea noastră

HadrianCH

Tinand cont ca au inceput sa toarne balastul stabilizat la nodul cu DN2 eu zic ca o sa dea drumul anul asta dar probabil pe final de Noiembrie ca memoria electoratului e scurta. Chiar daca contractual nu pot sa ii forteze sa deschida inainte eu zic ca sunt anumite "mite" si promisiuni pot sa ii faca mai deschisi la aceasta posibilitate.