Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

6 Members and 33 Guests are viewing this topic.

naivu

La nodul cu DN3 nu mi-e clar, au deja un SF (nu știu când l-au licitat, elaborat și recepționat) sau, fiind lucrarea relativ mai simpluță, demarează licitația de proiectare și execuție de la nimic?

carutasul

@adix: da, Clinceni, scuze. Parcă e un pic mai ridicată prima armătură dar o fi din cauza perspectivei.

voicul

^Nodul DN3 e un topic care apare la 2 luni, desi sunt pana la 0 planuri sa fie facut (de moment).

https://www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html?zoom=15&lat=44.4514&lng=26.2532 - ajuta si harta API care 99.5% din timp e la zi.

adix

Radu_A

^ bai tata termina UMB podurile de la Buzau si RS si astia tot nu pun grinzile alea...fantastic

carutasul

dă-le încolo de grinzi că  poți circula pe o bandă, dar la supratraversarea aia chiar nu se întâmplă nimic-nimic...

montaniardul

Pur si simplu AKTOR isi bate joc. Daca nici pana in decembrie nu se misca cu mai mult talent atunci ne putem lua adio si de la primavara lui 2025.

mike_us

^ Și la ritmul actual, Aktor va rămâne cu încă vreo 6 luni de muncă pentru anul viitor. Să reziliezi și să relicitezi ar dura mult mai mult de 6 luni.
Așadar, hai să avem răbdare până în vară și, poate, învățăm lecția că, după licitație, nu se mai pot face prea multe.

oldtimercraiova

Cel putin Vara 2025, pentru' Aktor..  :((

Puffyk 1

Este absolut clar ca nu se va schimba absolut nimic! Asa vor merge lucrurile! Vara 2025 este un termen realist. Doar daca nu se va mai intampla ceva....

vm75

Ce mi se pare foarte neserios si revoltator este ca nu au uzura, parapete si marcaje pe portiunile unde au avut front de lucru. Este copy/paste dupa A10, unde cred ca vreo 3 ani la rand s-a promis finalizare pana in luna decembrie si abia in ultimul an au si (semi)finalizat (ca parca si azi e CIC-ul nereceptionat). Ma tem ca daca pierdem acum trenul cu alegerile ne vom duce in 2025 pana spre septembrie-octombrie. Apropo de impotenta autoritatilor, o mare dovada este ca SS Irinel Scriosteanu nu a mai trecut pe santier de cateva luni (dupa ce in primavara zicea ca va merge saptamanal). Si-a dat seama ca nu are nicio parghie sa miste lucrurile si mai bine se face ca are treaba in alta parte.

adix

ovicor

Care mai spuneti ca nu se lucreaza pe lotul Actor, luati aminte, il jigniti pe @adix !

reed

o sa avem parapeți și ITS înaintea podurilor :lol:

catalin2407

^^

A fost acum 3 saptamani dar nu rezolva el nimic cu vizitele respective. In cel mai fericit caz, mai aflam si noi cateva informatii de la "firul ierbii" dupa ce ne omoram ochii la stilul lui de filmare.
Din pacate, nici eu, poate unul dintre cei mai optimisti, nu mai vad vreo speranta pentru anul asta. Chiar daca se apuca de pasajul de la Teghes, mai au atat de multe alte lucruri de facut incat nu m-as mai hazarda la niciun interval de timp ramas.