Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

5 Members and 22 Guests are viewing this topic.

survola

Cred că și acolo e cu un ,,dacă".

carutasul

@Ionut E clar că nu mai vorbim de anul ăsta dar și la anul contează când anume :) Ei au avansat relativ binișor cu asfaltările, parcă am văzut și parapeți pe undeva, măcar pentru la primăvară sunt ceva șanse, dar mărunțișurile astea de la Țegheș și Ordoreanu - nici n-am mai fost la țevi să văd dacă măcar acolo au rezolvat - sunt exasperante și dacă nu le rezolvă pe astea, că pare că fac nimic, degeaba trag marcajele pe restul lotului...

danutzu_1069

Va reamintesc ca si pe langa DJ601A, unde vor sa faca giratoriu, este o aductiune de apa....
Deci surprizele vor continua.
Dealtfel, se vede ca nu au legat nimic de DJ...
Oare de ce?

carutasul

La Ogrezeni cred că zici, măcar au terminat de turnat fundațiile, pare că progresează... Problema e că la Țegheș am trecut parcă acum trei săptămâni și nu văd nici o schimbare. Deci îmi e clar că acolo e "ceva" nerezolvat...

Siciltir

La Bâcu au rezolvat cu rețeaua electrică, au ingropat o in dreptul culoarului autostrăzii.

danutzu_1069

@carutasul , fac referire exact la ce am zis... langa Bâcu, adica aici" https://maps.app.goo.gl/tAEBwtaKhDoes5Dc8

carutasul

a, scuze, credeam că te referi la lotul Aktor, asta cred că e la Pizza...

danutzu_1069

Este exact acolo unde vor sa faca descărcare cu giratoriu, pentru lotul aktor.

pikciu005

Desfasurare de forte pe lotul Aktor: 3 utilaje, 2 muncitori si 10 aruncatori de pietre. A crescut mobilizarea!

AdrianRO

Vreo veste cu privire la lotul A0N1? Ce fac pizzarii?

vancouver

Pizzarii inca manânca macaroane. Masina cu aluat de pizza (autorizatia de constructie) e inca blocata prin minister, portarul inca nu a semnat avizul de expeditie  :lol:
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

tom_sawyer

La polonezi, centura Lomza, ultima verigă lipsă din Via Baltica, s-a deschis astăzi semi-profil; ce bine ar fi fost și pe A0 așa ceva:

25.09.2024

mdragos

@adix: multumim. Titlu : Aktor ataca la "baioneta", isi dau ultima suflare pentru finalizarea acestui proiect impresionant. O mizerie de firma ... cum sa te numesti atreprenor si sa fi la nivelul acesta. Sa nu mai vorbim de "profesionalismul" CNAIR la capitolul gestionare proiecte.

adix