Autostrada A0 Centura București

Started by Ionut, September 14, 2011, 12:00:25 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

adix

Breezzer

Aseara mi-a raspuns dnl.Scriosteanu... LA FINAL DE IULIE SE DESCHIDE A0 LOT 1 Sud.

Ma gândesc ca stie ce spune... Nu prea se joaca cu afirmatiile din ceea ce am vazut pâna acum.

Asadar Rocklee, ai pierdut pariul :)

Te salut

dumbravaandrei

Trebuie implementat si un buton de lol pe langa cel de like...

Pana nu incepe campania electorala, nu cred ca se inaugureaza ceva. Poate daca Aktor marea putin ritmul si erau aproape de o poza de campanie, in santier, dadea drumul Alsim la sfarsit de iulie...

gicu

^^Întreba cineva mai sus care se va mișca mai repede pe A0N dintre chinezi și UMB. Deși nu fac parte din tabăra fanilor, remarc că o dată ce s-au apucat, UMB au un ritm mai bun și mai susținut.

hefaistos

Ușor cu pianul pe scări.
Deși sunt fan moderat UMB nu m-as grăbi cu laudele pe N4.
Aici nici măcar nu s-au uitat la podul peste lacul Cernica, și acolo e lucrarea dificila.
chinezii au un lot mult mai simplu.

Chiar ma întrebam ce face UMB aici:
pași mici dar siguri
sau
figurație sa nu zică poporul și CNAIR ca nu fac nimic deși au autorizație emisa.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

dr4qul4

UMB incepe sa simta presiunea. Cat timp loturile lor nu au legaturi,  presiunea este mica.
In schimb nu-si permit sa termine chinezii inaintea lor. Ar fi un dezastru de PR.
La fel si cu turcii pe A7 si chiar si pe DX12, unde desi nu sunt legate, nu da bine ca turcii sa termine inaintea lor, desi au inceput mult dupa. Mai ales ca dupa aceea turcii se vor muta pe A3 si le vor lua gura de oxigen data de CNAIR (cu scoaterea viaductelor).

@Breezzer , desi le-am luat apararea turcilor de cate ori, ceea ce fac acum e o comedie proasta. Iar bufonul pantofior joaca in filmul lor.
Ei trebuiau sa deschida pana la 1 iunie, nu 31 Iulie. Si nu vor deschide nici atunci, ca nu-i vad sa creasca mobilizarea. Daca tu-l crezi pe bufon, atunci hai sa punem 100 lei pariu!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

adix

alecu26

Cred ca am zis-o de 1000 de ori...diluarea resurselor UMB e poate cel mai daunator lucru. (E clar ca nu pot lasa la 0% contractual unele proiecte), dar pe alea departate si izolate geografic si mai ales cu procente mari de executie trebuie sa le finalizeze primele.
Adica acum...primele pe lista sunt Centura Timisoara (mai e un pic la ea) si Crapi).
Braila Galati...pot finaliza absolut tot si sa lase doar 20 de oameni pt hobanat
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

carutasul

probabil chiar așa o să și facă. (bine, nu îmi e clar de ce pe Brăila-Galați nu au găsit un antreprenor local să finalizeze în locul lor- mai puțin podurile, dar or avea ei vreun motiv) . Deocamdată pe A0 mai scapă cu piloții forați, că pe ăia știu că nu îi fac ei, deci vor avea o vreme progres fără să mobilizeze oameni.

oneway

Acelasi Scriosteanu care declara la ProTV in 2020 ca in 2023 mergem pe A0S si in 2024 pe A0N :lol:  :lol:
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

GIV

@oneway romanii sunt un popor care uita repede de obicei :)

Robby

@alecu26

Le termina pe acelea dar trebuie sa se apuce de altele noi: A8, A3, A0. Deci, e groasa. Probabil, daca nu se reziliaza, ajungem prin 2028.

mike_us

@gicu Era o întrebare retorica aia eu cam știu cine o sa fie primi, vedem in următoarele luni daca am avut dreptate. E trist ca trebuie sa spunem in comentarii "nu sunt fan UMB" ... Hai sa fim fan realitate pina la urma.

@alecu26 Cred ca exact asta încearcă să facă. Daca ne aducem aminte anul trecut au închis lotul mare de pe A0 si lotul 3 de pe CraPi. Acuma probabil ca urmează centura Timișoara, lotul 4 parțial măcar, pe A3 deși încet avansează probabil la sfârșitul anului termina cam toate structurile. O sa vedem ce o sa facă si pe A0 hai sa le dam câteva luni.

adix

paullie

Bai frate am amânat plecarea la mare pe 28 August, dar la cum o lalaie turcii nu stiu daca prind nodul A0-A2 functional  :lolz: