[CV] Centura Sfantu Gheorghe

Started by NGC, May 09, 2018, 10:57:32 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pasadia

Nu se știe pe unde trece A13 dar facem SF pentru drum de legătură până la A13. Are sens...

voicul

DRDP Brașov: Se fac ultimele teste de rezistență pe Varianta de Ocolire Sfantu Gheorghe!

mirceaeliade

Cred ca traseul BV-BC e tehnic 'stabilit', adica nu prea are cum sa sufere modificari in afara zonelor montane (si alea dupa testele geo).

dumbravaandrei

Pana nu e dat in circulatie, nu exista traseu sigur.
Cat despre traseul de princpiu, inca se poate modifica, sunt anumite actiuni cetatenesti care doresc schimbarea traseului pe zona Bod - Bretcu

Cipi

11 Septembrie 2025
QuotePurtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, Róbert Elekes, ne-a declarat că deschiderea șoselei de centură este ,,o chestiune de zile", însă pe parcurs antreprenorul a întâmpinat câteva probleme neprevăzute.
(WeRadio)

15 Octombrie 2025
QuoteDrumarii au anunțat că mâine se va deschide circulația pe centura ocolitoarea a municipiului Sfântu Gheorghe. O dată cu deschiderea acestui nou obiectiv de infrastructură din județul Covasna traficul rutier de tranzit (în special traficul greu) nu va mai fi nevoit să traverseze localitatea. Traficul rutier va fi deschis pe această centură începând cu ora 13.00.
(BizBrasov)

Iata ca am aflat ce inseamna cateva zile in viziunea DRDP Brasov. Bine ca se deschide totusi.

Ca tot romanul carcotas (daca am tot evitat sa zic mai devreme): au mai adaugat niste giratorii pe harta rutiera a tarii. :-|

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

gruia88