News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

Drumul Expres DEx Bacău-Piatra Neamț

Started by dan_c, March 04, 2019, 07:47:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M_Z

Daca tot e sa tina 10 ani mai bine își intră în rol maeștrii amânărilor.
ar avea două avantaje față de umb: 1. e ritmul lor de lucru natural  și 2. daca tot tine mult la sfârșit măcar iese autostrada nu parc de motocross

dumbravaandrei

Calmati-va, ca e si Danlin pe lista, deci contestatiile vor curge mult si bine... slabe sanse ca pana la anul sa fie semnat ceva.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

Konter

Danlin, Straco, Selina, Umb.... singurii capabili si care nu sunt ultra extinsi de acolo ar fi Tancrad-Citadina 98 (fosta Vega). Poate si Concelex dar la VO Barlad n-au fost grozavi.

Ofertant unic – Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.S.,
* Asocierea – SA & PE Construct SRL (lider), Tehnostrade SRL, Spedition UMB,
* Asocierea – Trace Group Hold (lider), Yüksel İnşaat Anonim Şirketi, Citadina 98, Oldroad Construct, Creative Road Design, Add Global Design SRL, Tancrad,
* Asocierea – Precon Transilvania SRL (lider), Automagistral-Pivden SRL, Conextrust,
* Asocierea – Bog'Art (lider), Rotary Construcții Mentenanță, Concelex, X-Way Infrastructure,
* Asocierea – Biskon Yapi Anonim Şirketi (lider), Ilgaz Construction, Straco Holding,
* Asocierea – Danlin XXL (lider), Groma Hold LTD, Intertranscom Impex SRL, Evropeiski  Patishta, Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi.

dumbravaandrei

Cand am zis de Danlin ma refeream mai mult la predilectia de a contesta
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.