[CT] Retail

Started by Harry, December 18, 2013, 06:20:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Harry

Sunt multe depozite si fabrici si ateliere prin zona cum bine spuneai. E si RAJA. Eu zic ca se adreseaza muncitorilor care ies seara de la munca. Plus celor care vor sa manance ceva la pranz. In afara de food truck-ul ala din parcarea Hornbach nu ai alta optiune.

kitsune

Era o cantină vis-a-vis de Black Sea. Plus o autoservire spre Arăbesc undeva. In plus, majoritatea celor care lucrează în zonă (pe care ii știu eu) au mici oficii amenajate sau comandă mâncare prin bicicliștii asiatici transpirați.
Eram doar curios ce vad au, că știu bine zona și ce potențial are. Pe mine probabil că mă vor avea client, că am cam 1 km de acasă până acolo iar Lidl-ul de pe Baba Novac, chiar dacă este mult mai aproape, nu-l frecventez mult, că este devastat de blocurenii lui Mazăre (n-am înțeles niciodată politica Lidl de a lăsa clientul să facă vraiște in produse, in așa hal încât 99% din cutii sunt desfăcute și lipite ulterior cu scotch, sau au elemente lipsă).
Singura chestie care mă atrage pe Baba Novac este că au case self service și respectivii blocureni stau la cozi imense in loc să le folosească. Avantaj eu.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence