News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

Drumul Expres DEx16 Oradea-Arad

Started by Ionut, March 19, 2018, 08:19:30 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Xavinos

Azi se fac 20 de zile lucrătoare, poate anunțǎ azi ceva.

horatiu.cosma

Fantastic cum vă agățați de niște termene legale care nu se respectă niciodată  :lol: .

Oricum, a depus Precon plângere la CAB împotriva deciziei CNSC, deci mai durează.

https://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000445211&id_inst=2

horatiu.cosma

M-am uitat mai atent pe decizia CNSC pe lotul dinspre Arad. Acolo câștigase inițial Beni Rus, însă a contestat Nurol și a câștigat la CNSC. Oferta financiară Nurol e mai bună decât oferta Precon, așa că CNAIR i-a dat afară pe un motiv pueril, că nu ar fi în regulă niște hârtii despre utilaje. Cred că e prima oară când CNAIR încearcă să dea afară pe cineva pentru acest motiv, că nu sunt trecute în tabel cum trebuie utilajele deținute de constructor sub orice formă. CNSC a admis contestația Nurol și a obligat CNAIR să se mai uite odată peste utilaje, eventual să ceară niște lămuriri pe bune la Nurol, dacă ceva nu e clar. Dar oricum, nu poate fi un motiv serios de excludere. Beni Rus a mers la CAB, probabil cu reluarea justificărilor de la CNSC, că Nurol e din Turcia și nu are dreptul să ceară nimic în România, povești cu pești, nu vor ține. Cel mai probabil vom avea câștigător pe Nurol aici.

Pe lotul dinspre Oradea, unde a câștigat tot Beni Rus, aici a contestat de pe locul 6 Strabag. E o contestație absolut disperată, am citit-o, practic a reluat "în orb" niște argumente dezbătute în contestația de mai sus de pe lotul dinspre Arad, poate poate. Dar oricum, șansele de câștig sunt infime. Așa că aici șansele sunt să rămână Precon.

Radu_A

Strabag nu au ceva centura pe la Timisoara?
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

voicul

Drumul de legatura cu A1 la TM

lucianluci96