News:

.

Main Menu

[B] Tramvaie STB

Started by Goldmund, May 22, 2014, 07:41:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MrConnaisseur

Cand auziti un asemenea tramvai, faceti o poza pentru a avea reperul de data-timp-nr. de parc al vehiculului, apoi sesizare catre STB. Am facut de cateva ori (in special cele din sarja **30-40-50) am sesizat ca au probleme in zona boghiurilor cu o tabla care zangane, pe linia 1/10. La acele exemplare s-a rezolvat problema, iar STB mi-a confirmat acest lucru prin mail. Va invit sa ii bombardati cu sesizari in acest sens!

TVlad

Am remarcat si un zgomot bizar la trecerea tramvaielor noi Imperio, chiar pe tronsonul modernizat recent pe bd. Vasile Milea. Eram in interiorul unei cladiri din vecinatate si m-a surprins neplacut cind am identificat sursa. Am retinut incidentul pentru ca nu ma asteptam ca pe o linie noua, cu un tramvai nou sa se intimple asa ceva.

reiny2000

Zgomotul e de la roțile pătrate, se rezolvă la strung dar celor de la STB/TPBI nu le pasă.

voicul

^E de notat, dar mi se pare ciudat sa fac sesizare.
Ce pazeste STB, mai ales acum cand sunt in garantie? Vatmanul nu aude?

carutasul

mi s-ar părea ciudat ca Imperio să aibă deja roțile pătrate... Probabil asta e valabil pentru celelalte.

AndreiB

Au circulat si pe portiuni de linie cu calitate indoielnica.

carutasul

când zici "îndoielnică" ești drăguț :)

MrConnaisseur

@voicul Vatmanii nici nu stiu sa circule cu ele. Cel putin pe inelar fac abuz non stop de frana pe patina.

GIV

🚊 Tramvaiele Astra Imperio Metropolitan: un nou capitol în transportul cu tramvaiul în București.