News:

Educația pentru riscuri în trafic, lecțiile suedeze!

Main Menu

Drumul Expres DEx Buzău-Brăila

Started by ultrasbz, January 05, 2019, 01:05:51 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Feri

Pentru Brăila rămâne de văzut și cum va arăta descărcarea TR-ului spre Slobozia-Călărași, adică dacă gândesc un nod nou la vest de Cazasu sau or să se folosească de nodul T.Vladimirescu din acest DEx (deși în cazul acesta mai bine mutau locația nodului acela din start mai la est)

Asta în cazul în care harta locației se dovedeste a fi cât de cât exactă pentru TR:

(sursa)

Sheehan

Şi dacă vii din Galaţi pe DEx6, cum faci să mergi spre Buzău?

tom_sawyer

Faci stânga spre pod, întorci în giratoriul de lângă pod și vii înapoi.

Feri

Conform CESTRIN:
data_finalizarii   23.01.2026 – CONFORM AA NR. 14

dr4qul4

In schimb avem noduri misto la A7 si Ianca.
Cel de la A7 este ceva nou pentru noi: ocupa foarte putin loc.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

PlayStation

sper ca nodul de la Braila este doar o gluma proasta. nu are niciun sens, de ce nu se leaga direct la drumul existent cu nod in DN2B, si in cadrul proiectului construit un pasaj peste giratoriul DEx Br-Gl ca sa i ofere continuitate??? orice solutie era mai buna decat cea aleasa

panda80

^^

intr-adevar singurele noduri decente. Nu inteleg de ce trebuie noduri cu drumuri de legatura de kilometri buni cand DEX intersecteaza atatea drumuri secundare unde se pot face noduri directe, simple, care nu lungesc inutil distantele si nu necesita drumuri noi.

danpandrea

Ce mișto ar fi fost să gândim un pic în avans. Cred că pe tema asta ar trebui să-i bâzâim pe cei de la CNAIR, măcar pentru drumurile care se proiectează acum.

Feri

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, titular al proiectului ,,Drum Expres Buzău- Brăila", anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția Națională pentru Protecția Mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,,Drum Expres Buzău- Brăila", propus a fi amplasat în judeţele Buzău și Brăila, care se supune evaluării impactului asupra mediului, se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă.
sursa

hvm

Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici