[BH] Centura Stei-Beius

Started by Io, June 16, 2018, 03:03:57 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cristian 74

Aproape gata. Probabil ultima mea filmare la centura asta. Am prins niște peisaje faine de-a lungul celor 2 ani aici. Ar fi frumos acum să urmeze continuarea spre Ștei într-un viitor nu foarte îndepărtat.

GIV

daca 2030 nu e departe, da. nu e un viitor indepartat :(

pasadia

Vad ca pe harta API lipseste o intersectie deja construita in zona asta cu un drum ce pare si el a fi proaspat asfaltat si care imi pare ca duce nicaieri. @RobertH

In rest imi pare rau ca abuzul de sensuri giratorii se simte si pe centurile lui Bolojan. Mi s-au parut prea multe pe centura Osorhei, si aici imi pare ca sunt prea multe (mai ales pe bucatica de la nord de DN76).

Cristian 74

De la minutul 4:35 în filmarea de mai jos am filmat și drumul de legătură cu Dealul Viilor, unde sunt câteva case. Din ce știu a fost prins ulterior în proiect, poate de aia nu a apucat Robert să facă modificările.

Ash94

QuoteCENTURA BEIUȘ, GATA DE DESCHIDERE

În aceste zile, se finalizează ultimele detalii înainte de deschiderea circulației pe centura ocolitoare a municipiului Beiuș:
🔹 se fac ultimele marcaje și se montează consolele cu panourile indicatoare;
🔹 se finalizează montarea parapetelor de protecție;
🔹 până la sfârșitul acestei săptămâni se termină auditul de siguranță rutieră. Expertul va verifica dacă elementele de siguranță rutieră sunt realizate conform proiectului;
🔹 săptămâna viitoare se vor face probele de încărcare dinamică la poduri. Este proba de rezistență a grinzilor podurilor. Pe fiecare deschidere a celor 2 viaducte și a celor 3 pasaje rutiere supraterane vor circula 2 camioane încărcate, având o greutate totală de 40 de tone. Senzorii montați pe grinzi vor indica deformarea acestora, verificându-se astfel proiectarea corectă a grinzilor. La un viaduct sunt 20 de deschideri, la celălalt 25. Fiecare deschidere va fi verificată pe fiecare sens de mers;
🔹 în săptămâna 7 - 12 octombrie, comisia de dare în trafic va face ultima verificare a lucrărilor și va stabili data de deschidere a circulației.
Ne propunem ca până la jumătatea lunii octombrie centura Beiuș să fie deschisă circulației pe toată lungimea acesteia.
Facebook (Ilie Bolojan)

voicul

Ilie Bolojan - SE TESTEAZĂ REZISTENȚA GRINZILOR PODURILOR LA CENTURA BEIUȘ

StefanCelMare

Ash94

^Centura Beius se deschide duminica, 13 octombrie, incepand cu ora 17:00.

Sursa: Mircea Malan (Facebook)

PaulS

" Cea mai spectaculoasă variantă ocolitoare, respectiv centura municipiului Beiuș, înseamnă 1.500.000 metri cubi material excavat, 54.000 tone de asfalt, peste 35 km de marcaje rutiere și circa 3.200.000 km parcurși.
În cadrul proiectului au fost realizate 3 pasaje supraterane, 4 poduri, 35 de podețe și 3 noduri rutiere.
Lungimea totală – 9,33 kilometri.
Noua șosea va fi dată în circulație duminică, 13 octombrie, de la ora 17:00.
Drumuri bune! "

roberthpop

Bravo Selina!
Sa vedem acum daca aveti curajul sa faceti autostrazi, ca parca fugiti de ele!!! :lol:
Roberth Pop

voicul

Ilie Bolojan - imagini spectaculoase cu iluminatul nocturn pe centura Beiuș.

Cristian 74

Am făcut un "How it was made". Am tot mers pe centură zilele ăstea. Minunat a ieșit totul. Fin, totul ca în palmă. Structurile vopsite într-un gri plăcut. Mai aveau de lucru pe margini sau pe lângă. Sunt plăcut surprins de Selina. Sunt curios să îi văd și pe A3. Când va fi și aia...

roberthpop

Da ,sa-i vedem pe A3, dar parca le lipseste curajul!
Roberth Pop

marinul

Curajul sa renunțe la niște procese, sa piardă niște bani? Nea Beni pare că preferă să rezilieze din nou și să câștige si următoarea licitație

Revenind la centura Beiuș, am trecut si eu pe centura weekendul trecut,calitatea asfaltului e wow, nu am simțit nicio o denivelare. O sa vedem in timp dacă nu apar obișnuitele trambuline