Author Topic: [TM] Vox Technology Park  (Read 2225 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cuneo

  • Officer
  • ***
  • Posts: 152
  • Karma: +56/-27
Re: [TM] Vox Technology Park
« Reply #15 on: November 14, 2017, 09:42:16 PM »
Stadiul lucrărilor – Octombrie 2017


La mai puțin de 2 luni înainte de inaugurare, clădirea Vox Technology Park a devenit deja un reper pentru nordul Timișoarei.

Structura de oțel a clădirii a fost finalizată în luna care a trecut, iar lucrările la partea de zidărie sunt și ele finalizate în proporție de 100%. Au fost înregistrate progrese notabile mai ales în ceea ce privește alimentarea cu curent electric a clădirii, astfel că instalația de înaltă tensiune este realizată în proporție de 73%, iar cea de joasă tensiune în proporție de 85%. În săptămânile care urmează, aceste lucrări vor fi finalizate în întregime.

Instalațiile sanitare și HVAC sunt acum finalizate în proporție de 82% și se apropie de completare în săptămânile următoare. Placarea pereților cu gips-carton a fost finalizată în totalitate, iar în prezent se lucrează la placarea podelelor.

În ceea ce privește exteriorul clădirii, lucrările la fațadă continuă prin instalarea pereților cortină, acum finalizați în proporție de 87% și montarea ferestrelor de la nivelul balcoanelor. De asemenea, echipa noastră lucrează în continuare și la montarea panourilor de umbrire din aluminiu, fiind finalizate în proporție de 86%. Placările cu casete de aluminiu tip Alubond continuă, ajungând acum la un procent de 74%.

Suntem nerăbdători să vedem finalizată întreaga clădire Vox Technology Park și să invităm primii chiriași în incinta ei.
http://www.voxtechnologypark.ro/stadiul-lucrarilor-octombrie-2017/
« Last Edit: November 14, 2017, 11:02:38 PM by Ionut »