Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

M_Z

Da. Nu e absolut nici-o problema cat e vorba de alta firma (persoana juridica). Selina și precon sunt doua firme distincte cu administratori și patronat diferit.
Vrei sa fie altfel trebuie sa umbli la legislație. Nu umbli, înseamnă că nu vrei sa se schimbe nimic.

ovicor

Inteleg ca poate avea alt administrator, alt patronat, dar nea Beni nu are actiuni la ambele firme? Intreb, nu stiu, dar cu totii stim ca le controleaza pe ambele, de aici presupunerea ca e actionar comun.

interesantul

@ Ionuț

Nu ar trebui actualizată prima postare de la acest topic? Am observat nefiind marcat ca dat în folosință TGM - Ungheni și Chețani - C. Turzii.

Zile faine
Am pierdut prin Romania 30 de ani...

Ionut

Sunt multe statistici neactualizate. Le voi face, cândva.

Johnny1711

Am trecut în seara asta pe la ora 22:00 prin Sancraiu Almașului și UMB lucra la autostrada , cred ca asternea balast stabilizat pentru ca mi s-a părut ca vad un finisor ...erau și câteva autobasculante care circulau pe drumul național

Cristian 74

UMB nu așterne balast stabilizat cu finisorul, iar asfaltarea nu a început încă. Nici nu știu dacă au venit finisoarele, duminică nu erau.

Johnny1711

Posibil să nu fi văzut bine, dar am observat pe aliniamentul autostrăzii mai multe faruri și o autobasculantă cu bena ridicată și ma gândeam ca aștern ceva

Kitz

Ceva forțe noi probabil că tot au venit, noaptea trecută în jur de ora 1:00 m-am intersectat prin Huedin cu vreo 10 basculante de-alea lungi de la UMB, mergeau în direcția Nădășelu.

ncb

A3 | Șardu - Sânpaul așteptând asfaltul , Nădășelu - Zimbor Autostrada Transilvania UMB 03.04.2025

On The Road AK

marinul

Suplacu de Barcau - Chiribis 03.04.2025

m-am cam intins cu filmatul de data asta si au iesit doua clipuri

voicul

Nu stiu daca se incadreaza in termenul initial, dar misca bine Erbasu.

mdragos

Nu inteleg de ce nu ridica inca grinzile. Poate au o planificare super exacta... sau varianata 2 : inca nu au gasit toate fortele necesare.

voicul

La fel cum nu sunt foreze in Romania disponibile ... probabil la fel e si cu macaralele (pentru ca nu sunt orice fel de grinzi acolo.
Vine si vremea lor.

marinul

Legat de grinzi, am auzit prin șantier ca luna asta incep sa monteze din grinzile alea mici T, iar cele mari tip U la toamnă. Dar nu sunt niste informații sigure, mai mult zvonuri

horatiu.cosma

Nici nu au cum să le monteze acum pe alea mari de la Suplacu. Le pot transporta doar pe viaductul mare și mai departe pe aliniamentul autostrăzii. Trebuie făcute rampa 2 la viaductul mare și niște drumuri de șantier serioase, fiecare grinda are 160 de tone.