Author Topic: Asistenta tehnica forum si server  (Read 19417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

stangabriel

  • Knight
  • Legend
  • *
  • Posts: 1.738
  • Karma: +336/-66
Re: Asistenta tehnica forum si server
« Reply #105 on: May 01, 2017, 10:06:52 PM »
Tot chrome. 

AlexAllex

  • Hero
  • *
  • Posts: 512
  • Karma: +210/-15
    • MobileON Romania
Re: Asistenta tehnica forum si server
« Reply #106 on: June 13, 2017, 10:42:57 PM »
Am urmatoarea problema: cand postez o poza (apasa pe buton sa imi intre automat codul [ img ]) apoi las un rand spatiu (2 x ENTER) si apas butonul de poza din nou imi baga codul lipit de ultimul caracter din mesaj. Ati modificat ceva la setari? Imi vine greu sa postez poze in felul asta, care sa fie si paginate bine.

Ca sa intelegeti mai bine:
Code: [Select]
[img]url poza 1[/img]

[img]url poza 2[/img]

Iar daca apas de 2 ori ENTER si apas pe butonul de imagine imi da asta
Code: [Select]
[img]url poza 1[/img]

[img]url poza 2[/img][img][/img]

in loc de asta

Code: [Select]
[img]url poza 1[/img]

[img]url poza 2[/img]

[img][/img]
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

Ionut

  • Monarch
  • Legend
  • *
  • Posts: 11.573
  • Karma: +2233/-737
Re: Asistenta tehnica forum si server
« Reply #107 on: June 14, 2017, 05:55:23 AM »
Nu am modificat nimic la setari.

Faci asa:
1. pui URL-ul (copy-paste)
2. selectezi URL-ul
3. dai click pe butonul de poza

:)
Autostrazi: stadiu la zi | in exploatare 747,95 km | contractati 206,33 km | in licitatie 16,30 km!
Evenimente: nimic la orizont