Author Topic: Despre Asociatia Pro Infrastructura  (Read 4577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ionut

  • Monarch
  • Legend
  • *
  • Posts: 13.977
  • Karma: +2942/-588
Despre Asociatia Pro Infrastructura
« on: May 13, 2015, 08:52:44 AM »


Sustinem si promovam dezvoltarea infrastructurii de transport din Romania intr-un mod echitabil, durabil si eficient, in conformitate cu legislatia si regulamentele in vigoare la nivel national si european. Suntem un vehicul de reprezentare a intereselor societatii civile in dezvoltarea infrastructurii Romaniei si de monitorizare a derularii investitiilor publice.

RAPORT DE ACTIVITATE 2015ECHIPA DE CONDUCERE - CONSILIUL DIRECTOR

Presedinte - Paul Barabaș (Eurocopter)
Paul este responsabil cu administrarea organizatiei, gestionarea documentelor si contractelor. Este direct implicat in fundraising, sponsorizari si parteneriate si tot el se asigura de filmarile aeriene. Paul este, in plus, expertul nostru in aviatie (alaturi de Mihai).

Vicepresedinte - Ionuț Ciurea (Ionut)
Ionut este responsabil cu relatia dintre organizatie si comunitatea PeUndeMerg, fiind in continuare proprietarul forumului. Tot el administreaza site-ul organizatiei si este implicat in fundraising, sponsorizari si parteneriate. Ionut se ocupa si de managementul membrilor simpatizanti (cu el vorbiti daca doriti sa deveniti membri ai organizatiei).

Vicepresedinte - Cătălin Drulă (cutter) (suspendat)
Catalin este in acest moment suspendat din Consiliul Director pentru ca, din decembrie 2015, este Consilier Personal pe probleme de infrastructura al Prim Ministrului Dacian Ciolos. Ne bucuram ca un membru al organizatiei noastre este intr-o pozitie cu responsabilitate deosebita.

Membru in Consiliul Director - Mihai Croicu (frunzaverde)
Mihai este responsabil cu analiza tehnica in luarile de pozitie, strategia si scrisorile oficiale emise de organizatie. Mihai este expertul nostru in aviatie (alaturi de Paul) si cai ferate.

Membru in Consiliul Director - Ciprian Pătru (ciprebbe)
Ciprian este responsabil cu social media. In plus, are rol flexibil in conducere pentru a acoperi punctual sarcini. Alaturi de Paul si Florin se ocupa de obiectivele de infrastructura din zona Clujului.

Membru in Consiliul Director - Florin Tămaș (florin74)
Florin este responsabil cu parteneriatele cu autoritatile locale (in special zona Cluj/Ardeal) si este expertul nostru in finantari din fonduri europene.
« Last Edit: February 11, 2016, 01:21:19 PM by Ionut »
Stadiu la zi: Autostrăzi (A) | Drumuri Expres (DX) | Deschideri: A10 lot 3 (recepție când o vrea șefu' ăl mare) | A10 lot 4 (poate în aprilie)
Exploatare: 748,32 km A și 0 km DX | Contractați: 186,867 km A și 0 km DX | Licitație lucrări: 175,734 km A și 121,115 km DX