News:

3,5% pentru Asociația Pro Infrastructură, singura voce independentă
care monitorizează toate proiectele majore de transport.

Main Menu

[TM] Ce-am mai vazut din mers in Timisoara

Started by radutm, October 10, 2012, 10:56:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TudorTM

#150
salutare
recent am fost la un interviu la o companie de headhunting, discutand despre salariile din zona domnisoara  mi-a zis ca Mega Image le-a cerut sa le faca rost "urgent" de personal pentru 2 magazine in Timisoara, dar salariile sunt mult sub media zonei si costul traiului in TM. Aici s-au blocat, disponibilitatile cele mai apropriate erau prin Valea Jiului , Mehedinti, dar Mega nu plateste (nici) relocarea. 

iuli

Nu cat de mare trebuie sa fie, ci faptul ca NU e deloc spatiu. Fizic nu au unde. E doar o statie de autobuz in fata.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

iuli

Ca sa fim intelesi si de cei care nu sunt din zona. Ce ii cu albastru e fosta cladire Roxete care e "modernizata" si despre care discutam ca va fi un Megaimage. Ce am facut cu rosu e statia de autobuze. Unde credeti ca pot parca mai mult de 2 masini acolo? Parcarea din curte? Ce tiganie vor face ca sa aibe acces cineva acolo?

De aia sunt curios daca e adevarat ca va fi MegaImage, atunci cum au obtinut autorizatia si cine a semnat pentru ea.




Powered by API/PUM imgur uploader
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Harry

^^ Sunt foarte multe mgea image si profi si carrefour market in toata tara (majoritatea de altfel) care nu dispun de locuri de parcare. Sunt considerate magazine de proximitate nu big boxuri asa ca nu e obligatoriu sa dispuna de parcare.

dorum

Sa vezi scandal cand se va parca la Kaufland si se vor face cumparaturile la Mega :)
Pune K bariera, iar parcarea va fi gratis pe baza bonului, sau ceva de genu asta...

iuli

-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog

Harry

In Timisoara, pe locul unor cladiri industriale dezafectate de pe Calea Buziasului, la numarul 6, compania SC MOTICICA GRUP SA va dezvolta un ansamblu rezidential alcatuit din cladiri cu pana la 16 etaje.

Mai exact este vorba de 5 cladiri S+P+10E cu functiune rezidentiala, o cladire S+P cu functiune comerciala si o cladire S+P+16E cu destinatia de birouri.














elphax

interesant, apar si 3 strazi noi acolo  - se vad cele care nu au nume

alcpv

#158
^^

Eu nu am gasit decat niste informatii din 2016 de pe site-ul primariei: https://www.primariatm.ro/ik/index.php?meniuId=2&viewCat=4267&viewItem=5144&sectiune=primaria
Dupa informatiile gasite, nu e de actualitate, mai ales ca e un "Studiu de oportunitate informare - Etapa I PUZ"  conform site-ului primariei.
Sunt si alte informatii legat de acest proiect, PUZ de exemplu?

Harry

13.07.2018 - demararea Etapei 2 - etapa elaborării propunerilor PUZ şi RLU aferent, de informare şi consultare a publicului cu privire la documentaţia:
Plan Urbanistic Zonal – "PUZ - Dezvoltare zona de locuinte colective si functiuni mixte in regim de inaltime S+P+16E"
Amplasament: str. Calea Buziasului nr. 6, Timişoara, jud. Timiş
Beneficiar: SC MOTICICA GRUP SA
Proiectant: SC DM DEZVOLTARE

Observaţiile vor putea fi transmise în scris la Serviciul Relaţionare Directă cu Cetăţenii (cam. 12) a Primăriei Municipiului Timişoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, sau pe adresa de e-mail dezvoltareurbana@primariatm.ro, până la data 26.08.2018

Harry

Cu o suprafaţă de peste 2 hectare, Parcul Alpinet face parte din suita de parcuri tinere, amenajate în secolul XX pe malurile Begăi. Prima amenajare ca parc a fost menționată în anul 1930. Terenul cu multe denivelări s-a pretat la realizarea a numeroase terase cu ziduri de piatră, sugerând un peisaj alpin, de unde şi denumirea. Lucrările de modernizare au început în toamna anului 2017 şi au constat în:
- refacerea aleilor existente cu pavele, iar cele accidental carosabile au fost asfaltate;
- instalarea unui sistem de irigare computerizat cu senzor de ploaie;
- refacerea lacului de la colțul japonez și a râului de munte;
- refacerea jardinierelor din piatră;  refacerea pergolelor;
- plantarea a peste 60 de arbori şi peste 230 arbuşti,  în principal răşinoşi pentru menținerea specificului peisagistic de zonă alpină; crearea peluzelor cu gazon brazdă;
- montarea a 100 de dale fotovoltaice roșii și verzi. Deoarece parcul are asigurată iluminarea generală pe ambele lungimi au fost amplasate în interior exclusiv corpuri de iluminat fotovoltaice tip dale îngropate.
- montarea a 34 bănci și 32 coșuri de gunoi.

Executant: SC LOVRINTIM SRL – lider de asociere și SC ROGERA SRL. Valoare: 1, 2 milioane de lei (mai exact 1.179.709,92 lei) la care se adaugă TVA.
În plus, SDM a făcut reparaţii şi lărgirea drumului pe Spl. T Vladimirescu şi a amenajat 50 de noi locuri de parcare










elphax

deja e totul ruginiu de la aspersoare care folosesc apa forata cu mult fier ...

Harry

O noua investitie in logistica Timisoreana se prefigureaza la orizont. In zona Calea Sagului, trei investitori locali vor dezvolta un parc logistic alcatuit din 7 hale de depozitare, spatii administrative si parcare pentru autocamioane.


Harry

6 blocuri de locuinţe din Municipiul Timisoara, Romania - Aleea F.C.Ripensia, Bd. Corneliu Coposu, Str. Surorile Martir Caceu, Str. Măgura, Str. Mareşal Averescu, Str. Învăţătorului - vor fi reabilitate termic printr-un proiect Regio cu o valoare totală de 5.723.962,63 (din care 3.357.678,56 lei finanțare nerambursabilă). Contractul de finanțare a fost semnat de ADR Vest cu Primăria Municipiului Timișoara pe 20 septembrie.

Finanțarea nerambursabilă se acordă în cadrul axei prioritare 3, prioritatea de investiții 3.1 ,,Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor", Operațiunea A. Clădiri rezidențiale

Harry

In municipiul Timisoara, langa sensul giratoriu dintre DN 69 si Centura Timisoara, compania Brauron va dezvolta un poriect mixed use alcatuit din 12 hale de depozitare, 2 cladiri de birouri 3S+P+11E si o cladire de birouri 3S+P+9E.