Author Topic: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii  (Read 236098 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

disney

 • Knight
 • Hero
 • *
 • Posts: 540
 • Karma: +311/-4
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #885 on: October 12, 2017, 08:17:05 PM »
Am trimis intrebarile catre CNAIR.

Quote
Stimata Doamna, Stimate Domn,

Va rog sa imi comunicati imediat numarul de inregistrare al prezentei solicitari, conform art. 20, alin. (5) din HG 123/2002 actualizata prin HG 478/2016.

Conform art. 7 si 9 din Legea 544 / 2001 actualizata, privind liberul acces la informatiile si documentele de interes public, va solicit citeva informatii cu caracter public.

Mentionez ca doresc aceste informatii in format electronic si EDITABIL, conform art. 15, alin. (3) si alin. (4) din HG 123/2002 actualizata prin HG 478/2016.

Va rog sa tineti cont de prevederile art. 22, alin. (2-1) din HG 123/2002 actualizata prin HG 478/2016, care prevede ca "în situația în care informația publică solicitată se află pe un înscris care conține atât informații la care accesul este liber, cât și informații exceptate de la liberul acces, informația publică solicitată va fi comunicată, după anonimizarea informațiilor exceptate, prevăzute la art. 12 din Legea nr. 544/2001, cu modificările și completările ulterioare".

1) Care este stadiul actual al contractului "Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru "Realizare banda a 3-a DN7 Valea Oltului"" atribuit in 2015 catre Egis Romania?

2) a) In ce data a fost sau va fi aprobat in CTE CNAIR?
b) Care este stadiul exproprierilor?

3) a) In cazul in care studiul de fezabilitate a fost elaborat, va rog sa imi puneti la dispozitie in format electronic si editabil, acest studiu de fezabilitate.
b) In cazul in care studiul de fezabiliate inca nu este gata, va rog sa enumerati toate rapoartele intermediare primite pina acum in cadrul acestui contract, si sa precizati pentru fiecare data, numarul de inregistrare, titlul documentului si numarul de pagini.
c) In cazul in care studiul de fezabiliate inca nu este gata, va rog sa imi puneti la dispozitie in format electronic si editabil, toate rapoartele intermediare primite pina acum in cadrul acestui contract.

4) Va rog sa prezentati situatia financiara actuala pentru acest contract si sa precizati toate facturile emise de contractor (numar, data, valoare, detalii referitoare la ce anume s-a facturat), precum si toate penalitatile aplicate contractorului (numar, data, valoare, detalii referitoare la ce anume s-a penalizat).

dumbravaandrei

 • Hero
 • *
 • Posts: 960
 • Karma: +310/-108
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #886 on: November 05, 2017, 04:22:35 PM »
Am si eu o rugaminte.
Cand mai trimiteti intrebari la CNAIR, puteti, va rog, sa adaugati pe lista si intrebari despre statusul proiectului DN VO 1K (Centura Brasov).
Pe langa cunoscuta problema a "receptiei" podului de la Sanpetru (care a cam ramas asa in plop... desi se circula de 6 luni pe acel pod) mai este si problema parcarilor de pe DN VO 1K. Momentan sunt inchise desi nimeni nu mai face nici cea mai mica lucrare de cel putin 5 luni. Parcarile par a fi gata.
Chiar nu pot fi date in folosire? Macar sa intre TIR-urile in acea parcare, sa nu mai stationeze pe breteaua de intrare. Cred ca ar fi mega-multumitti TIR-istii si cu spatiul de parcare chiar daca nu o sa aiba un WC functional...

Multumesc. Mai multe detalii si discutii gasiti si pe Thread-ul dedicat Centurii Brasov

Multumesc!
Nadlac - Munchen - 8 ore, legal (900 Km) | Brasov - Nadlac - 6 ore, Ilegal (470 Km)
Satu Mare  - Munchen - 11 ore, legal (1100 Km) | Satu Mare - Iasi - 9 ore, Ilegal (500 km)
Brasov - Mangalia - 4,5 ore, legal (430 Km) | Brasov - Dorohoi - 7 ore, Ilegal (380 km)
Infrastructura, frati si surori!

disney

 • Knight
 • Hero
 • *
 • Posts: 540
 • Karma: +311/-4
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #887 on: November 09, 2017, 12:51:39 AM »
Quote
Stimata Doamna, Stimate Domn,

Conform art. 7 si 9 din Legea 544 / 2001 actualizata, privind liberul acces la informatiile si documentele de interes public, va solicit citeva informatii cu caracter public.

Mentionez ca doresc aceste informatii in format electronic si editabil, conform art. 15, alin. (3) si alin. (4) din Legea 544/2001.

Va rog sa tineti cont de prevederile art. 22, alin. (2-1) din Legea 544/2001, care prevede ca "în situația în care informația publică solicitată se află pe un înscris care conține atât informații la care accesul este liber, cât și informații exceptate de la liberul acces, informația publică solicitată va fi comunicată, după anonimizarea informațiilor exceptate, prevăzute la art. 12 din Legea nr. 544/2001, cu modificările și completările ulterioare".

Va rog sa imi comunicati imediat numarul de inregistrare al prezentei solicitari, conform art. 20, alin. (5) din Legea 544/2001.

In raspunsul 92/ ati precizat data in care ati trimis in SEAP erata pentru anularea licitatiei, dar ati "uitat" sa precizati si ora, desi am intrebat expres si despre ora.
Intre timp am aflat ca acest lucru s-a intamplat la ora 19:45.

Art. 213 alin. 2 din legea 98/2016 spune ca "Autoritatea contractantă are obligaţia de a face publică decizia de anulare a procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică/acordului-cadru, însoţită de justificarea anulării procedurii de atribuire, prin intermediul platformei electronice prevăzute la art. 150 alin. (1) în termenul prevăzut la art. 161.", iar art. 161 spune ca "În măsura în care solicitările de clarificări sau informaţii suplimentare au fost adresate în timp util, ţinând seama de termenul de răspuns al autorităţii contractante prevăzut la art. 160 alin. (2), răspunsul autorităţii contractante la aceste solicitări trebuie să fie transmis cu cel puţin 6 zile, respectiv 4 zile în situaţiile de urgenţă demonstrate în mod corespunzător de autoritatea contractantă, prevăzute la art. 74 alin. (3) şi art. 79 alin. (5), înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor sau solicitărilor de participare.".

1) Va rog sa precizati clar si fara echivoc daca s-au incalcat prevederile art. 213 alin. 2 din legea 98/2016. Daca nu s-au incalcat, va rog sa prezentati toate artificiile legale pe care le-ati folosit (lege / HG / OUG, articol, alineat, etc) astfel incat sa va eschivati de la prevederile acestui articol si alineat. Daca s-au incalcat, va rog sa precizati cui apartine vina (CNAIR, ANAP, SEAP, etc).

2) Va rog sa precizati clar si fara echivoc daca s-au incalcat prevederile vreunui alt articol, alineat, litera, etc din legea 98/2016 la anularea acestei licitatii, si sa detaliati toate prevederile incalcate.

3) A fost anulata licitatia in mod 100% legal? Va rog sa raspundeti simplu prin "da" sau "nu", fara explicatii savante sau care sa incerce sa ocoleasca subiectul.

4) Va rog sa precizati care termen prevazut la art. 161 ati aplicat la anularea acestei licitatii, asa cum este cerut de art. 213 alin. 2.

5) Daca s-a folosit termenul de 4 zile pentru "situatii de urgenta demonstrate", va rog sa imi confirmati acest lucru si sa imi prezentati motivarea si/sau demonstrarea folosita de CNAIR in acest caz.

6) A conditionat ANAP erata din 11.05.2017 ora 19:45 in vreun fel? Daca da, cum?

7) A emis ANAP vreun punct de vedere catre CNAIR sau a furnizat vreo informatie catre CNAIR privind aceasta erata? Daca da, va rog sa imi trimiteti o copie (in format electronic daca este disponibila in acest format) a acestui document (documente).

Va rog sa nu mai grupati raspunsurile intre ele si sa raspundeti la fiecare intrebare separat, asa cum v-a fost adresata.

Va rog insistent sa raspundeti clar, detaliat si la obiect la toate intrebarile.

A venit raspunsul.

Si acelasi raspuns si in forma de text.

Quote
Urmare a petiţiei dvs. transmisă Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., referitoare la procedura de achiziţie publică pentru construcţia autostrăzii Craiova - Piteşti, vă comunicăm următoarele:

1. Vă rog să precizaţi clar şi fără echivoc dacă s-au încălcat prevederile art. 213 alin. 2 din legea 98/2016? Dacă nu s-au încălcat, vă rog să prezentaţi toate artificiile legale pe care le-aţi folosit (lege/HG/OUG, articol, alineat, etc.) astfel încât să vă eschivaţi de la prevederile acestui articol şi alineat. Dacă s-au încălcat, vă rog să precizaţi cui aparţine vina (CNAIR, ANAP, SEAP, etc).
NU. Având în vedere că din solicitarea dvs. reiese că aţi luat la cunoştinţă de anunţul tip erată nr. 105069/16.05.2017, bănuim că aţi putut analiza şi motivele ce au stat la baza anulării procedurii.

Din moment ce procedura de atribuire a fost anulată în baza art. 212, aliniat (1), lit. c) din Legea nr. 98/2016, nu înţelegem invocarea de dvs. a art. 213 din aceeaşi Lege având în vedere că acesta nu este aplicabil în speţa de faţă.

2. Vă rog să precizaţi clar şi fără echivoc dacă s-au încălcat prevederile vreunui alt articol, alineat, literă, etc. din legea 98/2016 la anularea acestei licitaţii, şi să detaliaţi toate prevederile încălcate.
Nici CNAIR SA şi nici ANAP nu au încălcat nicio prevedere legală în ceea ce priveşte publicarea anunţului de tip erată sus menţionat. Nu înţelegem insinuările dvs. cu privire la utilizarea unor “artificii legale”.

3. A fost anulată licitaţia în mod 100% legal? Vă rog să răspundeţi simplu prin "da" sau "nu", fără explicaţii savante sau care să încerce să ocolească subiectul.
DA.

4. Vă rog să precizaţi care termen prevăzut la art. 161 aţi aplicat la anularea acestei licitaţii, aşa cum este cerut de art. 213 alin. 2.
5. Dacă s-a folosit termenul de 4 zile pentru "situaţii de urgenţă demonstrate", vă rog să îmi confirmaţi acest lucru şi să îmi prezentaţi motivarea şi/sau demonstrarea folosită de CNAIR în acest caz.

CNAIR SA nu s-a raportat la niciun termen prevăzut la art. 161 din Legea nr. 98/2016, întrucât acest articol NU ESTE APLICABIL în această situaţie.

6. A condiţionat ANAP erata din 11.05.2017 ora 19:45 în vreun fel? Dacă da, cum?
7. A emis ANAP vreun punct de vedere către CNAIR sau a furnizat vreo informaţie către CNAIR privind această erată? Dacă da, vă rog să îmi trimiteţi o copie (în format electronic dacă este disponibilă în acest format) a acestui document (documente).

Pentru o mai bună înţelegere a legislaţiei în domeniu în ceea ce priveşte publicarea anunţului de tip erată nr. 105069/16.05.2017, vă rugăm să aveţi în vedere următoarele aspecte:

Raportul privind anularea procedurii a fost aprobat în data de 11.05.2017 (din păcate nu cunoaştem şi la ce oră s-a întâmplat acest lucru). Aşa cum am menţionat şi mai sus, procedura de atribuire a fost anulată în baza art. 212 aliniat (1), lit. c) din Legea nr. 98/2016. Drept pentru care reiterăm faptul că art. 213 din aceeaşi lege, NU ESTE APLICABIL;
Anunţul de tip erată a fost încărcat în cadrul platformei SEAP şi transmis spre validare în aceeaşi zi la ora 19:45;
Conform art. 24 din HG nr. 395/2016 cu modificările şi completările ulterioare, ANAP are la dispoziţie 3 zile lucrătoare pentru acceptarea/respingerea anunţului transmis de către o Autoritate Contractantă (inclusiv anunţurile de tip erată);
Anunţul de tip erată a fost transmis JOI, 11.05.2017, ora 19:45, ANAP a dat acceptul LUNI, 15.05.2017, ora 11:26, iar sistemul electronic a publicat efectiv anunţul MARŢI, 16.05.2017, ora 01:30 (sistemul electronic este setat în aşa fel încât toate anunţurile acceptate se publică automat ziua următoare în jurul orei 01:00, imediat după transmiterea către Jurnalul Oficial al Uniunii Europene).

Mi se pare doar mie sau nu au spus adevarul legat de neaplicabilitatea art. 213 alin. 2?
S-au prefacut ca nu inteleg si ca de fapt le-as fi spus despre aplicabilitatea art. 213 alin. 1.

Ce sa vezi, i-am prins cu minciuna. :lol:@CNAIR: Atit va duce capul incit sa credeti ca noi credem tot ce ne spuneti, fara sa verificam? :o

NGC

 • Count
 • Legend
 • *
 • Posts: 4.505
 • Karma: +2108/-35
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #888 on: November 09, 2017, 07:53:33 AM »
Raspunsul ANAP de mai sus este o pepita de aur. O sa dezvolt subiectul zilele viitoare.

:cheers:
National Geographic Channel

alecu26

 • Duke
 • Legend
 • *
 • Posts: 7.113
 • Karma: +1292/-117
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #889 on: November 09, 2017, 09:49:11 AM »
propun sa infiintam o rubrica cum are si Europa FM: Verificat de PUM/API.

pentium10

 • Knight
 • Executive
 • *
 • Posts: 387
 • Karma: +204/-30
  • kodokmarton.eu
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #890 on: November 09, 2017, 10:46:01 AM »
Postezi sa fie si aici sa vedeti ce "Raspunsuri" s-a dat.

1) Autostrada A3 - Lotul Cheţani - Câmpia Turzii, constructor: Straco Grup
a) Va rog sa expuneti de ce nu se lucreaza, toate blocajele actuale si termenul pentru rezolvarea lor.
b) Va rog sa expuneti daca Antreprenorul a depus proiectul technic, la ce data, si cand a fost aprobat? In caz ca nu a fost aprobat ce blocaje sunt si cand este estimat aprobarea PT-ul?
c) Va rog sa expuneti in ce stadiu se afla descarcarea arheologica?
d) Va rog sa expuneti in ce stadiu se afla expropierile suplimentare necesare?
e) Va rog sa expuneti cand s-a aflat, prin ce adresa, si prin ce consta si ce remedii sunt posibile, pentru cele aproximativ 40 de metrii din corpul autostrazii “Bechtel” care lipseste din licitatia atribuita, termenul pentru rezolvarea lor.
f) Va rog sa ne furnizati detaliul, plansa, proiectul de deviere trafic E60 la capatul lotului din judetul Cluj (terminarea autostrazii “Bechtel”) pe durata realizarii pasajului E60 peste autostrada A3.
g) Va rog sa ne furnizati termenul pentru finalizarea relocarii utilitatiilor de pe coridorul expropriat ai autostrăzii. Ce blocaje sunt? Termenul pentru rezolvarea lor. Cine sunt executantul lucrariilor?
h) Cate claim-uri au fost facute pina acum pe acest contract? Va rog sa precizati fiecare claim, data, numar, cine a facut claim-ul si valoarea in discutie, precum si stadiul actual al rezolvarii.
i) Care este progresul fizic si defalcat pe zona/lucrari de arta?
j) Care este data actualizata de finalizare a lucrarilor, asumata si/sau aprobata?

2) Autostrada A3 - Lotul Iernut - Cheţani, constructor: Astaldi
a) Va rog sa expuneti de ce nu se lucreaza si toate blocajele actuale si termenul pentru rezolvarea lor pentru Nodul rutier in aproprierea orasului Iernut?
b) Va rog sa expuneti de ce nu se lucreaza si toate blocajele actuale si termenul pentru rezolvarea lor intre zona Orosia sat, si capatul vestic a Lotului.
c) Va rog sa expuneti de ce nu se lucreaza si toate blocajele actuale si termenul pentru rezolvarea lor intre zona din spatele orasului Iernut si capatul estic a Lotului.
d) Va rog sa expuneti in ce stadiu se afla expropierile suplimentare necesare? Defalcat pe zonele neatacate de Antreprenor.
e) Va rog sa ne furnizati termenul pentru finalizarea relocarii utilitatiilor de pe coridorul expropriat ai autostrăzii. Ce blocaje sunt? Termenul pentru rezolvarea lor. Cine sunt executantul lucrariilor?
f) Cate claim-uri au fost facute pina acum pe acest contract? Va rog sa precizati fiecare claim, data, numar, cine a facut claim-ul si valoarea in discutie, precum si stadiul actual al rezolvarii.
g) Care este progresul fizic si defalcat pe zona/lucrari de arta?
h) Care este data actualizata de finalizare a lucrarilor, asumata si/sau aprobata?
i) Tinand cont ca alte doua loturi parte Autostrazii A3 lotul Geiger si lotul Strabag catre Targu Mures au sanse sa fie gata in viitorul apropiat si in lipsa nodului de la Iernut parte a lotului Astaldi nu va fi circulabil, ce modalitati sunt vehiculate pentru conectarea si deschiderea traficului intre Iernut si Nod Aeroport Transilvania? Este o receptie partiala posibila a Nodului Iernut de pe lotul Astaldi considerata o  solutie? Este o descarcare temporara considerata o posibila solutie? Ce demersuri se fac in acest sens.
j) Va rog sa expuneti de ce nu s-a considerat un nod rutier pe malul stanga a raului Mures, care sa deserveasca o zona greu accesibila prin singurul pod existent in Ludus, localitati cum ar fi Ludus, Gheja, Atintis si platforme industriale. Ce demersuri se fac?

3) Autostrada A3 - Lotul Ogra - Iernut, constructor: Geiger
a) Va rog sa expuneti de ce nu se lucreaza si toate blocajele actuale si termenul pentru rezolvarea lor la capatul vestic a Lotului.
b) Va rog sa expuneti in ce stadiu se afla expropierile suplimentare necesare? Defalcat pe zonele neatacate de Antreprenor.
c) Va rog sa ne furnizati termenul pentru finalizarea relocarii utilitatiilor de pe coridorul expropriat ai autostrăzii. Ce blocaje sunt? Termenul pentru rezolvarea lor. Cine sunt executantul lucrariilor?
d) Cate claim-uri au fost facute pina acum pe acest contract? Va rog sa precizati fiecare claim, data, numar, cine a facut claim-ul si valoarea in discutie, precum si stadiul actual al rezolvarii.
e) Care este progresul fizic si defalcat pe zona/lucrari de arta?
f) Care este data actualizata de finalizare a lucrarilor, asumata si/sau aprobata?

4) Autostrada A3 - Lotul Ungheni - Ogra, constructor: Strabag
a) Va rog sa expuneti in ce stadiu se afla lucrariile ce blocaje sunt?
b) Care este progresul fizic si defalcat pe zona/lucrari de constructii/arta?
c) Care este data actualizata de finalizare a lucrarilor, asumata si/sau aprobata?

5) Autostrada A3 - Lotul Ungheni - Targu Mures + drum de legatura
a) Va rog sa expuneti in ce stadiu se afla licitatia si ce blocaje sunt?

6) VO Targu Mures
a) Va rog sa expuneti de ce nu se mai lucreaza si utillajele au disparut?
b) Va rog sa expuneti daca s-a reziliat contractul si motivul rezilierii?


CNAIR a raspuns la o petitie, unde am avut foarte multe intrebari punctuale, dar ei au raspuns in general.

Lotul STRACO
a) De ex. la lipsa 40 de metrii din contract Straco, au dat ca se va rezolva "in conditiile legii".
b) au nevoie de exproprieri aditionale care au fost promovate pt hotarare de guvern
c) au certificat de descarcare arheologica pentru 6 din 7 situri.
d) acuma deja au termen pt 2019 Q3 (si asta mult se poate prelungi)

Lotul ASTALDI
a) termen tot 2019 Q3
b) au nevoie de exproprieri aditionale care au fost promovate pt hotarare de guvern

Lotul GEIGER
a) termen 4 septembrie 2018
b) nu este nevoie de expr suplimentari (oare conducta de gaz e pe lotul Geiger si expr. au fost rezolvate?)

Lotul STRABAG
a) termen iulie 2018

Lot A3 + drum de legatura Tg Mures
a) se afla in procedura de licitatie, data estimata pt semnarea lui fiind decembrie 2017.

Vedeti atasat in poze raspunsul lor.
« Last Edit: November 09, 2017, 10:51:08 AM by pentium10 »
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

NGC

 • Count
 • Legend
 • *
 • Posts: 4.505
 • Karma: +2108/-35
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #891 on: November 09, 2017, 01:06:01 PM »
O sa fac un ghid al solicitantului de informatii, cu toate etapele pe care trebuie sa le urmati. Stay tuned!
National Geographic Channel

disney

 • Knight
 • Hero
 • *
 • Posts: 540
 • Karma: +311/-4
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #892 on: November 10, 2017, 12:38:04 AM »
In cazurile de fata a trebuit sa folosesc un alt model pentru reclamatia administrativa. Il las aici ca poate se mai inspira si altii.

Quote
Stimate Domnule Director,

Prin prezenta va adresez o reclamatie administrativa cu privire la solicitarea mea din data de 11 Septembrie 2017 la care nu am primit raspuns.

Pe aceasta cale solicit trimiterea raspunsului si a documentelor solicitate in urmatoarele 5 zile.

Avind in vedere faptul ca ignorati in mod repetat prevederile Legii 544/2001 si prevederile normelor de aplicare a acestei legi asa cum apar ele in HG 478/2016,

Avind in vedere faptul ca va sustrageti in mod repetat de la furnizarea informatiilor in formatul in care sunt cerute asa cum este prevazut in Legea 544/2001 si in normele ei de aplicare asa cum apar ele in HG 478/2016,

Avind in vedere decizia irevocabila a Curtii de Apel Bucuresti nr. 3762/2016 impotriva CNAIR,

Avind in vedere faptul ca ignorati in mod repetat termenele de raspuns prevazute in Legea 544/2001 si prevederile normelor de aplicare a acestei legi asa cum apar ele in HG 478/2016,

Avind in vedere faptul ca nu ati respectat nici macar o data prevederile art. 34 din Legea 544/2001 asa cum este el modificat prin HG 478/2016, precum si modelul de raspuns la reclamatie administrativa din aceeasi HG 478/2016,

Va adresez un ultim avertisment asupra obligatiilor pe care le aveti conform Legii 544/2001 si HG 478/2016, si va informez ca in caz de refuz in furnizarea informatiilor cerute si in formatul cerut, ma vad nevoit sa ma adresez instantelor civile si penale pentru obtinerea lui.

Daca nici acum nu pricep ca nu ne mai jucam, dupa ce o sa piarda citeva procese, ma gindesc sa le fac reclamatie si la Curtea de Conturi pentru ca au aruncat bani publici pe procese pe care stiau de la inceput ca le vor pierde. ;)

AlexAllex

 • Knight
 • Hero
 • *
 • Posts: 781
 • Karma: +277/-19
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #893 on: November 20, 2017, 01:23:25 PM »
Am trimis asta acum. Va anunt aici cand voi primi raspunsul.

Quote
Informatiile solicitate sunt urmatoarele:

1. A fost semnat actul aditional la contractul de proiectare si executie incheiat intre CNAIR si constructorul lotului 3 al autostrazii Lugoj-Deva referitor la descarcarea/nodul Holdea? (Da/Nu)

2a. Daca raspunsul la intrebarea 1 este afirmativ atunci va rog sa imi comunicati data actului aditional si numarul acestuia.
2b. Daca raspunsul la intrebarea 1 este negativ atunci v rog sa imi comunicati daca se are in vedere incheierea unui astfel de document.

Va rog sa imi trimiteti raspunsurile la aceasta adresa de email
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare VO Bacau

TibiV

 • Count
 • Legend
 • *
 • Posts: 8.313
 • Karma: +2827/-577
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #894 on: November 20, 2017, 10:17:54 PM »
Simplu si la obiect.
Greu sa o dea cotita la o astfel de solicitare... :D

perfidus

 • Hero
 • *
 • Posts: 569
 • Karma: +158/-70
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #895 on: November 20, 2017, 10:27:53 PM »
Stai numa' sa vezi ...
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Urmeaza Drumul Expres CrPit (DX12). Date limită evaluare oferte Tr.1 - 15.03.2018, Tr.2 - 21.04.2018, Tr.3 - 22.04.2018, Tr.4 - 30.03.2018.

Ionut

 • Monarch
 • Legend
 • *
 • Posts: 14.563
 • Karma: +3122/-343
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #896 on: November 29, 2017, 11:26:57 AM »
Desi a raspuns extrem de slab, patetic, la doua intrebari puse de mine ieri, dl ministru Stroe ne-a promis ca ne primeste la MT si o zi intreaga daca este nevoie sa discutam de problemele infrastructurii. O sa profitam de ocazie si o sa cerem, asa cum am cerut la CNAIR, o intalnire.
Stadiu la zi: Autostrăzi (A) | Drumuri Expres (DX) | Deschideri: A10 lot 3 (recepție suspendată) | A10 lot 4 (recepție când o vrea Ioniță)
Exploatare: 748,32 km A și 0 km DX | Contractați: 186,867 km A și 0 km DX | Licitație lucrări: 175,734 km A și 121,115 km DX

disney

 • Knight
 • Hero
 • *
 • Posts: 540
 • Karma: +311/-4
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #897 on: December 15, 2017, 11:14:27 PM »
Mai aveti indoieli ca citesc forumul?

Acesta este raspunsul pe care l-am primit referitor la cele 5 seturi de intrebari fara raspuns din 11 si 13 Septembrie.

Vice33

 • Hero
 • *
 • Posts: 586
 • Karma: +130/-165
  • Program gratuit de legislatie ruiera
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #898 on: December 15, 2017, 11:50:13 PM »
Super tare chestia asta...văd că se țin tari și ei, se simt agasați și intimidați de atâtea cereri și ”amenințări voalate”. Foarte curios că se uită și ei pe acest forum, oare cum au aflat de el... de pe Google?

Până la urmă, va onora conducerea asociației invitația lor de a purta discuții la sediu?

Cât de ”buni” sunt juriștii lor dacă nu vor/pot să răspundă clar și limpede la problemele ridicate în petiții de Disney...?

Cu alte cuvinte, se lasă să se înțeleagă că ei sunt cei buni, care au fost corecți în răspunsuri iar noi suntem bau-bau care îi sperie cu ”amenințări voalate”  :lol: :lol: :lol: .

Someone give me a tea... :fence:

Europiu

 • Hero
 • *
 • Posts: 533
 • Karma: +278/-324
Re: Comunicare oficiala cu MT/CNIR/CNAIR si alte institutii
« Reply #899 on: January 26, 2018, 08:08:51 PM »
Sa vedem ce au desenat baietii la Sebes...

Nu am primit raspuns, deci am trimis RECLAMATIE ADMINISTRATIVA. Urmatorul pas, actionarea in judecata.

De data asta au reactionat imediat. Insa degeaba, ca au refuzat sa ne dea PT-ul, desi nu este nicio miza acolo. Doar voiam sa vedem ce s-a desenat. Au pierdut inca o sansa de a fi decenti si a da dovada de transparenta.

Mamă-Doamne ce tembeli! Planșele nu sunt tot informații?  "O figură face mai mult decât 1000 de cuvinte" - n-au învățat asta la școală? Ei ce "mijloace de informare" cunosc? Cretini  la pătrat!
« Last Edit: January 28, 2018, 07:50:59 AM by Ionut »
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).