Recent Posts

Pages: 1 ... 8 9 [10]
91
Rutier / Re: Drumurile vecinilor Romaniei
« Last post by bgd77 on July 24, 2017, 11:17:09 AM »
Se vede pe Google Earth (aplicatia desktop).
92
Lucrari si proiecte / Re: [TM] Centura alternativa a Timisoarei
« Last post by Lvs_tm on July 24, 2017, 11:07:00 AM »
Personal, ma ajuta extraordinar de mult aceasta varianta, desi e cam ingust drumul, dar plecand din zona de S, Soarelui, spre A1, Remetea, salvez destul timp si nervi.
93
Feroviar / Re: Discutii ca-n gara
« Last post by dumbravaandrei on July 24, 2017, 10:56:36 AM »
Nu mai este studentia ce era candva. Mergi in orice campus studentesc si vezi ce parc auto este acolo :)
94
Lucrari si proiecte / Re: [CJ] Lucrari in Cluj-Napoca
« Last post by dragos76 on July 24, 2017, 10:23:56 AM »
Da, așa e; stâlpii sunt de pe vremea când era dublu sens, și pe partea de lâgă catedrală venea linia 3 de treoleibus. Dar clar s-ar putea scoate (ceva investiție ar fi necesară din partea RATUC ca să modifice sistemul de susținere pentru linia de troleibus rămasă).

Trotuar în partea interioară a pieții e nevoie, cel puțin pe porțiunea dinspre 21 decembrie până la catedrală. Oamenii care vin pe la trecerea de pietoni de lângă regională folosesc acel trotuar pentru accesul în piață, și la Catedrală. Dar atunci putea gândi noua soluție cu mutarea mai înspre interior a trotuarului cu 1,5 m, iar pe porțiunea actuală a trotuarului pus gard viu, care să separe astfel traficul rutier de cel pietonal. Era suficient ca să se facă lucrarea asta doar pe porțiunea până în drept cu sediul Mitropoliei; cei care vin de la trecerile de pietoni din drept cu Tratrul Național deja pot să intre pe aleile din mijlocul pieței, de pe lângă fântăna arteziană.
95
Lucrari si proiecte / Re: [B] [Constructie] DNCB Centura Bucuresti
« Last post by panzer on July 24, 2017, 10:06:11 AM »
Colegul adiarc spune ca cei care intra pe banda 2 vor intra foarte tare in giratoriu. Cei care vor sa intoarca, desi au prioritate sunt expusi.

In mod normal solutia propusa de AdrianB1 e buna, dar dupa parerea mea doar daca la intrarea in giratoriu sunt puse niste limitatoare de viteza de un anume fel. Pacat ca doar la Vectra au loc. La Lukoil nici nu se pune problema. Oricum, urmand "exemplul" de la Tunari unde se chinuie cu licitatia de 3 ani pt giratoriu, si astea noi tot provizorii vor ramane multa vreme.

Aseara pe o liniste totala pe DNCB, la Otopeni tot mai sunt idioti care incetinesc si vor sa faca stanga dinspre Tunari spre Bucuresti. Unul s-a ambitionat sa vrea sa treaca pe gaura dintre parapeti pe trecerea de pietoni. Bucata dintre hobanat si giratoriul de la Vectra a devenit f periculoasa. Atentie. Un idiot va incetini, cu semnal stanga, in timp pe altul va face dreapta peste linia ferata (legal). In acelasi timp un bizon va face slalom ca el are masina si se grabeste.

In visele noastre ar exista un proiect de refacere a DNCB Nord ca si HighQualityRoad. Numai ca ar include vreo 6-7 pasaje denivelate numai intre Dn2 si A1, numeroase linii de accelerare, pasaje pietonale (stiu denivelate superior  :D)... Vise deocamdata.

Pana una alta m-am lamurit ce se executa sub A3 pe DNCB: o alveola de autobuz.  :lol:

PS: sunt prins cu multe deplasari, asa ca multumesc colegilor care ne mai tin la curent cu stadiul lucrarilor de pe DN7-A1.
96
Haihui prin lume / Re: Prin Croația
« Last post by dragos76 on July 24, 2017, 09:59:02 AM »
Taxa de autostradă o poți plăti și în Euro, dar restul îl vei primi în kune. Totuși, recomand să plătești direct cu cardul, noi am fost "înțepați" și ne-a dat restul mai puțin decât trebuia.
97
Autostrazi / Re: Autostrada A3 Bucuresti-Bors
« Last post by dragos76 on July 24, 2017, 09:55:41 AM »
Sunt curios cum se va face paza pe acest tronson. Ținând cont că nu este trafic, probabil că tentația "magneților" e destul de mare. Posibil că un sistem de supraveghere video cu IR ar fi cel mai bun.
98
Autostrazi / Re: Autostrada A1 Bucuresti-Nadlac
« Last post by Tavi on July 24, 2017, 09:53:45 AM »
Un nou muzeu?  :(
99
Drumuri principale / Re: DN: Drumuri Nationale
« Last post by Dan74 on July 24, 2017, 09:51:30 AM »
@Io: camioanele de la Selina din Bubesti lucreaza la modernizarea unor drumuri locale din comuna Arieseni, tot cei de la Selina au modernizat si DC-ul din Arieseni spre Cobles.
Pozele din ultimul post al lui @alexa_adrian2001 sunt de la Stei pana la Sudrigiu (fabricile fratilor Micula) pe sectorul Azvi, iar portiunea unde se asfalta este in localitatea Petrileni.
Azvi mai are de lucru pe portiunea Stei-Sudrigiu, la un podet in Pocola si portiunea de langa dealul Bitii, acolo unde este problema cu proiectul. Pe Cuc cred ca l-a lovit caldura in cap, Azvi nu are cum sa termine tronsonul anul acesta tocmai din cauza acelei portiuni.
Celelalte aberatii ale Cucului nu le mai comentez, ca imi creste tensiunea.
100
Autostrazi / Re: Autostrada A1 Bucuresti-Nadlac
« Last post by Vice33 on July 24, 2017, 09:22:33 AM »
Acel sat care se vede in fundalul imaginii este Nemesesti...?

Asemanare frapanta cu celebra imagine LD de pe lotul 1 care se termina in camp acum 4 ani...


Pages: 1 ... 8 9 [10]