Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Rutier / Re: Parcare
« Last post by perfidus on Today at 04:31:39 PM »
Parca vad ca in dosarul pe care il tine Sova pe masa sunt poze nashpa cu "izvorul" de la Grind care implineste doi ani si alunecarea de teren din toamna. Adica acele lucrari neconforme pentru care vor avea de tras...
2
Rutier / Re: Parcare
« Last post by adiarc on Today at 04:30:56 PM »
"Din clauze exclusiv imputabile constructorului"...ptui drace....pun pariu ca o sa zica cu totul altceva Curtea de Arbitraj de la Paris.....altceva de cel putin cateva mil de euro.....dar ce le pasa scursurilor din cnair...ca doar nu dau de la ei.....

Cand apare si mareata curte de conturi ( pt mine tot zero barat ,datorita politizarii),sa vb de multele sute de mil pierdute cu usurinta prin instantele internationale?
3
Autostrazi / Re: Autostrada A10 Sebes-Turda
« Last post by Daniel_I on Today at 04:12:24 PM »
ce lungime are o grinda?
Daca folosesti masuratoarea de lungime, oferita de google maps, o sa iti dea o valoare apropiata de ce a zis Gdo. ~34 M . Locatia care o trimit e organizarea de santier si locul unde sunt depozitate toate grinzile de pe lotul 1.

https://www.google.ro/maps/@46.0751299,23.6131982,510m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1
4
Rutier / Re: Parcare
« Last post by TibiV on Today at 04:11:31 PM »
Poate a lăsat doar ciocanul la vedere și a ascuns secera în birou.... ;)
5
Autostrazi / Re: Autostrada A10 Sebes-Turda
« Last post by gdo on Today at 04:08:06 PM »
Sper sa nu gresesc dr4qul4.   35 metri  -  78 tone.
6
Lucrari si proiecte / Re: [B] Soseaua Fabrica de Glucoza
« Last post by Liviu M on Today at 03:53:49 PM »
Posibil semaforul sa capete mai multe faze ca sa rezolve conflictul.
Sa vezi atunci claxoane daca vrei sa mergi inainte si indraznesti sa folosesti B2.  :lol:
7
Autostrazi / Re: Autostrada A1 Bucuresti-Nadlac
« Last post by Ionut on Today at 03:51:15 PM »
Ce informatii din interior? Stiti foarte bine situatia. CNAIR nu mai vrea sa le plateasca al doilea ecoduct (cerut de acordul de mediu revizuit, este ecoductul dinspre seminodul Holdea) si nici descarcarea Holdea. Asa ca, probabil, Comsa isi va executa strict contractul in 2018 si vom avea la final de an un frumos muzeu (ca nodul Holdea nu o sa fie gata). Si dupa se va rezilia sau inceta cumva contractul. Cert este ca nu vor executa nimic la Holdea fara aditional.

Iar lucrarile la Holdea si la al doilea ecoduct vor fi cerute (si mai mult ca sigur primite plus dobanzi/penalitati/despagubiri) in instanta.
8
Lucrari si proiecte / Re: [B] Soseaua Fabrica de Glucoza
« Last post by dr4qul4 on Today at 03:50:15 PM »
si cand nu merge semaforul?
Cred ca de fapt cele 2 benzi din drepata scuarului sunt pentru a face drepata pe Gara Herastrau, iar B2 dreapte pe gara Herastrau si dreapta pe B Vacarescu. Totusi, fara marcaje clare, pot aparea confuzii.
Daca e asa, atunci indrepata scuarului trebuia sa ramana doar o banda, pt a intra pe gara herastrau, si 4 in intersectie (dreapta, dreapta si inainte si 2 stanga)
9
Rutier / Re: Parcare
« Last post by Cristi N on Today at 03:50:06 PM »
Pe Facebook-ul ministerului transporturilor au aparut 3 poze de la intalnirea cu constructorii de pe LD3. link

Quote
Ministrul Transporturilor, Lucian Șova i-a cerut astăzi constructorului lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva să decidă în cel mult o săptămână dacă poate continua lucrările pe acest tronson. Întâlnirea ministrului cu asocierea de firme Teloxim, Consa, Aldesa Construcciones și Arcadis Eurometudes vine în contexul în care lucrările înaintează greu de un an de zile. Pe acest lot au apărut o serie de probleme din cauza nerespectării calității lucrărilor și a mobilizării slabe a antreprenorului.
Acest fapt poate conduce la rezilierea contractului din cauze exclusiv imputabile antreprenorului.
Stadiul de execuție a lotului 3 este de aproximativ 80%.

Dar nu textul e interesant ci un detaliu din a doua poza, hint: pe polita de sub calendar  :oMinistrul mai bricoleaza cate ceva intre doua sedinte?
10
Autostrazi / Re: Autostrada A1 Bucuresti-Nadlac
« Last post by sublimu on Today at 03:47:36 PM »
De pe FB-ul MT-ului 23.02.2018 :

"Ministrul Transporturilor, Lucian Șova i-a cerut astăzi constructorului lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva să decidă în cel mult o săptămână dacă poate continua lucrările pe acest tronson. Întâlnirea ministrului cu asocierea de firme Teloxim, Consa, Aldesa Construcciones și Arcadis Eurometudes vine în contexul în care lucrările înaintează greu de un an de zile. Pe acest lot au apărut o serie de probleme din cauza nerespectării calității lucrărilor și a mobilizării slabe a antreprenorului.
Acest fapt poate conduce la rezilierea contractului din cauze exclusiv imputabile antreprenorului.
Stadiul de execuție a lotului 3 este de aproximativ 80%."

Sunt si poze unde apare si Ionita. Are cineva informatii din interior ?
Pages: [1] 2 3 ... 10