Forum PeUndeMerg.ro

Romania => Craiova | Regiunea Sud-Vest => Lucrari si proiecte => Topic started by: Ionut on October 01, 2016, 08:58:21 AM

Title: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: Ionut on October 01, 2016, 08:58:21 AM
Ditamai orasul, puternic si mandru, fara board si thread? Nu se poate. Trebuie sa avem niste craioveni printre noi care mai vin cu vesti.
:cheers:
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: weaz on October 14, 2016, 08:54:40 AM
Quote
Chiar dacă normativele în vigoare menționează clar că aşternerea mixturilor asfaltice se face la temperaturi de minimum 10 grade și doar pe o suprafață uscată și că lucrările trebuie întrerupte pe vânt puternic sau ploaie, la Craiova nu pare să se țină cont de lege. În ciuda vremii nefavorabile din această perioadă, asfaltatorii lucrează în continuare. Mai mult, primarul Craiovei a anunțat recent, pe o rețea de socializare, că programul de asfaltări va continua în forță și că pentru următoarele două luni va fi alocată în acest sens suma de zece milioane de lei (peste două milioane de euro). Va rezista însă asfaltul turnat în aceste condiții sau banii sunt ca și aruncați pe fereastră, chiar înainte de alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie?

http://www.gds.ro/Local/2016-10-14/asfaltarile-din-craiova,-mai-presus-de-lege/ (http://www.gds.ro/Local/2016-10-14/asfaltarile-din-craiova,-mai-presus-de-lege/)
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on November 01, 2016, 10:46:12 AM
Din orasul "puternic si mandru" - cum se fac proiectele de infrastructura, chiar in zona Centurii de Nord in care va trebui sa se asigure descarcarea viitoarei autostrazi A12 Pitesti - Craiova:

http://www.gds.ro/Local/2016-09-12/de-ce-nu-se-asfalteaza-toata-strada-parangului/ (http://www.gds.ro/Local/2016-09-12/de-ce-nu-se-asfalteaza-toata-strada-parangului/)

"Strada care se termina inainte de final"
Aflată în proces de reabilitare, strada Parângului din Craiova nu va fi asfaltată în totalitate. Deşi drumul duce până la Centura de Nord, lucrările se vor opri la 200 de metri după intersecţia cu strada Mălinului, pentru că aşa se prevede în expertiza tehnică şi în documentaţia de avizare a lucrărilor aprobată în urmă cu doi ani de municipalitate. „De ce nu se asfaltează toată strada Parângului?“, se întreabă craiovenii care locuiesc pe tronsonul de drum care nu va fi reabilitat. Reprezentanţii Primăriei Craiova nu au putut oferi însă un răspuns.

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2016/09/aici-se-termina-asfaltul.jpg)

Tronsonul care nu se mai asfalteaza
(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2016/09/str-parangului-care-va-ramane-fara-asfalt1.jpg)Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on December 29, 2016, 04:09:28 PM
Necazuri în paradis.
ISC se pune rău cu Tel Drum SA (societate teleormăneana cu acțiuni la ... purtător) și Primăria Craiova în povestea lucrărilor de pe Strada Râului, realizate cu fonduri europene.

Chiar în timpul recepției lucrărilor au apărut problemele, pe stradă s-au făcut decopertări și au început să apară plombe. Pe un tronson de circa doi kilometri, în sensul dinspre intersecția cu strada Tabaci către strada Brestei, au apărut crăpături transversale și longitudinale, pe care constructorul le-a astupat cu mastic. Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) a recomandat respingerea recepției și efectuarea unei expertize tehnice, pentru a afla cauza fisurilor. Potrivit informațiilor furnizate GdS, pe tronsonul respectiv s-a turnat un strat de mixtură asfaltică cu fibre în grosime de 4 cm, iar pe restul străzii s-a refăcut complet sistemul rutier (fundație de balast de 30 cm, strat de piatră spartă de 20 cm, strat de bază din mixtură asfaltică de 8 cm, strat de legătură de 6 cm și strat de uzură de 4 cm). Cu toate că ISC s-a opus, primăria a recepționat strada Râului și a dat-o în exploatare. Cu ocazia unui control (septembrie 2016) efectuat la lucrările de pe strada Râului, inspectorii ISC au descoperit că o mare parte din lucrări (mai – octombrie 2015) fuseseră realizate fără autorizație de construire. Într-un răspuns către GdS (21 noiembrie 2016), ISC spune că pentru lipsa autorizației a sesizat organele de urmărire penală.

Preluare dupa GdS http://www.gds.ro/Local/2016-12-29/ancheteaza-cineva-tel-drum-ul-lui-dragnea-dosarul-raului/ (http://www.gds.ro/Local/2016-12-29/ancheteaza-cineva-tel-drum-ul-lui-dragnea-dosarul-raului/) - faceti abstractie va rog de insinuarile politice  :p

(http://cdn4.gds.ro:8080/wp-content/uploads/2016/11/avaria-CAO-de-pe-rauluisite.jpg)

(http://cdn4.gds.ro:8080/wp-content/uploads/2016/10/gura-de-canal-cu-baliza-640x360.jpg)

(http://cdn3.gds.ro:8080/wp-content/uploads/2016/09/balizele.jpg)
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on February 21, 2017, 10:57:25 AM
Din promisiunile primarului interimar Mihail Genoiu legate de infrastructura rutiera, la inceput de an:

Primăria Municipiului Craiova continuă și în acest an procesul de reabilitare al infrastructurii rutiere și pietonale.

“Imediat ce vremea va permite, vom demara lucrările la strada H. Ford. Beneficiem de o licitație pe care am organizat-o în cursul anului trecut și o putem acum bugeta. Am abordat, totodată, problema peroanelor din acea zonă, unde este un flux foarte mare de oameni, fiind schimburile între ture de la compania Ford. După reabilitarea străzii Henry Ford, va intra în reabilitare Str. Gârlești și încercăm să străpungem cu Gârleștiul ieșirea în Centura de Nord. În această etapă de reabilitare, mai sunt incluse străzile Eliza Opran, Razelm, Izvorul Rece, Allecu Russo, Maria Rosseti și Poienii, străzi aflate într-o stare deplorabilă. Va urma, tot anul acesta, un acord cadru pentru investiții pe străzile de pământ, pe lângă cel deja existent de reparații străzi, acolo unde înlocuiești asfalt cu asfalt”, a explicat primarul interimar Mihail Genoiu.

Sursa http://www.oltenasul.ro/primaria-municipiului-craiova-pregateste-mai-multe-proiecte-de-interes-comunitar-care-vor-fi-accesate-in-acest-an-pe-fonduri-europene/ (http://www.oltenasul.ro/primaria-municipiului-craiova-pregateste-mai-multe-proiecte-de-interes-comunitar-care-vor-fi-accesate-in-acest-an-pe-fonduri-europene/)

Strada Henry Ford si Strada Garlesti sunt doua din cele mai importante obiective din lista aceea.
Problema cu strada Garlesti este ca desi e prinsa in PMUD pentru modernizare si cresterea capacitatii, acolo trebuie construit si un pasaj denivelat peste calea ferata, ori in declaratii nu se pomeneste nimic de pasaj.
Lasam la o parte faptul ca primarul interimar vorbeste de fonduri europene ca si cand ar vorbi de banii din contul primariei (desi stim bine cate documente sunt necesare).

Intreb si eu, daca pentru 2016-2020 ai in PMUD doua masuri  - 4.1.1.6 Constructie pasaj pe str. Garlesti (la intersectie cu CF) si 4.1.1.7. Modernizare trama stradala cartier Bordei: Str. Garlesti (colectoare) - si tu te apuci doar de una, ce rezolvi?

Acel proiect de pasaj trebuia realizat de mult si acum doar pus la bataie la pachet cu modernizarea strazii.

A doua intrebare, strapungerea strazii pana in centura de nord (sublinierea îmi aparține), nu presupune si o rezolvare a traficului de acolo cu un sens giratoriu? Altfel iese o nebunie de nedescris. Acum intersectia arata cam asa https://www.google.com/maps/@44.3228,23.85186,492m/data=!3m1!1e3 (https://www.google.com/maps/@44.3228,23.85186,492m/data=!3m1!1e3)  cu stop dinspre oras si obligatoriu la dreapta.
Dar ce sa zic, nici la intersectia cu Teilor nu s-au apucat inca de giratoriu si este promis de vreo doi ani.

Toate astea adunate îmi fac o idee de grav amatorism si denota populism din partea celui ce probabil are toate șansele sa ne devina primar din vara...

Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on February 23, 2017, 12:13:11 PM
Str. Râului, Craiova.
Lucrare de calitate  by Tel Drum SA Alexandria.

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/02/IMAG2576.jpg)

Poza nu imi apartine.
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on April 04, 2017, 12:28:37 AM
Modernizarea străzilor din cartierele Craiovei continua. Fără cap, pentru a mulțumi doar locatarii deținători de autoturisme.

"Trotuare reabilitate pentru pietoni, ocupate de mașini" - Gazeta de Sud

http://www.gds.ro/Local/2017-04-04/trotuare-reabilitate-pentru-pietoni,-ocupate-de-masini/ (http://www.gds.ro/Local/2017-04-04/trotuare-reabilitate-pentru-pietoni,-ocupate-de-masini/)

(http://cdn4.gds.ro:8080/wp-content/uploads/2017/04/masini-parcate-pe-trotuar-bdul-carol2.jpg)

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/04/masini-parcate-pe-trotuar-str-dambovita3.jpg)


Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: adymartianul on April 06, 2017, 09:47:13 AM
Am trecut si eu aseara pe strada din ultima poza. E incredibil cata bataie de joc exista in Craiova. Daca in zona mea au facut trotuare de 50cm (cu stalpi in mijloc), aici le-au facut de 4 metri!!! Puteau sa faca trotuare de 2 metri si parcari tot de 2 fara sa mute stalpii, dar cine sa gandeasca?
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on April 06, 2017, 10:58:42 AM
Dupa cum au lasat bordurile de coborate, acolo s-a procedat cu intentie, sa fie folosit spatiul ca parcare. Nu e primul loc unde Delta ACM a  lucrat dupa cum a vrut vreun locatar din blocul cu pricina. In definitiv ei nu au proiect, sunt platiti la cantitate.
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on May 12, 2017, 02:22:44 PM
Din promisiunile primarului interimar Mihail Genoiu legate de infrastructura rutiera, la inceput de an:
“Imediat ce vremea va permite, vom demara lucrările la strada H. Ford. Beneficiem de o licitație pe care am organizat-o în cursul anului trecut și o putem acum bugeta. Am abordat, totodată, problema peroanelor din acea zonă, unde este un flux foarte mare de oameni, fiind schimburile între ture de la compania Ford.[...]”, a explicat primarul interimar Mihail Genoiu.
(ca sa ma citez singur  :o)

Si a venit si luna mai, vremea permite, dar nici urma de lucrari pe Str. Henry Ford.

Quote
În prezent, proiectul este gata, iar constructorul care se va ocupa de execuție, SC Domarcons SRL, așteaptă toate avizele de la primărie și ordinul de începere a lucrărilor.
- scria GDS in data de 6 aprilie.

Unde oare e blocajul, nu cumva tot la Primarie?

Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on May 25, 2017, 04:24:02 PM
Au inceput in sfarsit lucrarile pe Str. Henry Ford, e de asteptat sa dureze in total cca 2 luni.

Au fost instituite restrictii cu semnalizare corespunzatoare, incepand de la giratoriul cu Bd. Decebal e decopertata banda  unu pana pe la Plusauto - Damila.
Se frezeaza asfaltul vechi si s-a inceput inlocuirea bordurilor.
Se circula pe o singura banda pe sens in zona, iar asta inseamna ca la orele cand se intra/iese din tura la Ford toata zona este de evitat.
Daca vreti sa intrati in Craiova dinspre Caracal la ora 7:30 dimineata mai bine faceti un ocol pe centura de Sud-Vest (giratoriul din Cosoveni) si intrati pe DN65, pe la Aeroport. La orele amiezii nu stiu cat renteaza ocolul dat fiind ca si pe la Aeroport e aglomerat.

Nu am facut poze dar sunt imagini si  informatii din teren intr-un articol din presa locala:

http://www.gds.ro/Local/2017-05-24/strada-henry-ford,-doua-luni-de-reparatii-si-restrictii-rutiere/ (http://www.gds.ro/Local/2017-05-24/strada-henry-ford,-doua-luni-de-reparatii-si-restrictii-rutiere/)
Quote
Potrivit datelor din Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii, reabilitarea străzii Henry Ford presupune realizarea unei părți carosabile de 14 metri lăţime (două benzi de circulație pentru fiecare sens), iar lucrările cuprind: frezarea suprafeței existente pe o grosime de 7 cm; așternerea unui strat din beton asfaltic deschis cu criblură, cu grosimea medie de 5 cm, pentru preluarea denivelărilor; așternerea de material geocompozit; așternerea unui strat de 6 cm din beton asfaltic deschis; așternerea unui strat de 4 cm de mixtură asfaltică.

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/05/strada-henry-ford-in-lucrari2.jpg)


Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: pdumitruster on May 26, 2017, 10:08:21 AM
Când îi aud pe ăștia că vor să se mai apuce de ceva, mă apucă frica ! Ajung să îmi doresc că în Craiova sa nu se mai întâmple nimic până nu apare o administrație competenta, că cei de-acum sunt mai periculoși că un război !

Trimis de pe al meu Lenovo A328 folosind Tapatalk

Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: maga998 on June 27, 2017, 10:46:06 AM
nu stiu, chiar te asteptai sa fie gata cand au zis ei initial ?

Eu, in general, adaug 3 ani la termenele scoase de politicieni pentru orice investitie mai mare prin zona.... in media....
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on July 04, 2017, 10:05:56 AM
Gârlești, stradă reabilitată cu și fără trotuar

(Articol preluat din GdS)

Quote
Reabilitarea străzii Gârlești din cartierul craiovean Bariera Vâlcii a declanșat un adevărat război între locuitori. Trotuarele sunt mărul discordiei între vecinii situați de o parte și alta a străzii, din care cauză constructorul s-a oprit cu lucrările la jumătate. Locuitorii care au lăsat din terenul lor pentru introducerea utilităților publice și trasarea trotuarului se ceartă cu vecinii de peste stradă, care ar fi ocupat domeniul public, până la limita cu strada și acum vor trotuar, dar refuză să-și retragă gardul. Până se elucidează situația, Primăria Craiova a sistat de aproximativ două săptămâni lucrările.
...
Unii dintre locuitorii de pe strada Gârlești consideră că sunt furați de primărie, din moment ce ei au cedat din terenul lor pentru delimitarea arterei de circulație și pietonale, dar și pentru introducerea utilităților, iar alții ocupă până și domeniul public.

„Primăria fură de la noi și le face cadou altora. Îl lași pe unu să ocupe 20 de ani domeniul public, iar eu cedez din terenul meu? Acum lucrările sunt sistate din cauza unor discuții. Ei nu au făcut un proiect, nu au venit la fața locului, au făcut din birou proiectul ăsta? Noi avem cadastru și ne cunoaștem limita proprietăților. De exemplu, unii au venit și și-au prins gardul pe stâlpii de la CEO, care sunt pe domeniul public, dar spun că și-l vor retrage când vor vinde proprietatea“, afirmă Ion Georgescu, localnic.

Sublinierile imi apartin, boala e generala se pare.

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/07/strada-9.jpg)

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/07/strada1.jpg)
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on August 04, 2017, 07:35:06 PM
Incepe reabilitarea Strazii A.I. Cuza, portiunea centrala a acesteia.

Quote
Primăria Municipiului Craiova a anunțat că, începând de luni, 7 august, ora 6:00, strada Alexandru Ioan Cuza intră într-un amplu proces de reparații, motiv pentru care traficul rutier va fi închis.

Lucrările de reparații se vor face pe tronsoane. Pentru început, se va închide porțiunea situată între intersecția cu strada Arieș și strada Theodor Aman. Pe măsură ce lucrările vor avansa, ulterior va fi închis traficului rutier și sectorul de pe strada A.I. Cuza dintre intersecția cu strada Theodor Aman și strada Unirii, precum și strada Popa Șapcă, între strada Unirii și strada Ion Maiorescu.

Sursa http://www.gds.ro/Local/Dolj/2017-08-04/craiova-de-luni,-traficul-rutier-pe-strada-a.i.cuza-va-fi-inchis/ (http://www.gds.ro/Local/Dolj/2017-08-04/craiova-de-luni,-traficul-rutier-pe-strada-a.i.cuza-va-fi-inchis/)

 
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on August 10, 2017, 09:59:34 AM
Domnule Primar, va cerem prea mult daca vrem sa publicati pe site-ul Primariei proiectul reabilitarii strazii A.I. Cuza? Sau orice proiect care afecteaza estetic si functional spatiul public? De ce un asa mare secret? Chiar nu mai vrem sa se repete dezastrul vizual de la Parcarea Subterana.
Nu de alta, dar din ce auzim acum cred ca nu s-au respectat principiile din planul de mobilitate urbana durabila PMUD, plan facut de specialisti, livrat pe gratis (cu bani BERD) si pe care vi l-ati asumat. Adica: accesibilizare spatiu urban pentru pietoni si alte deplasari nemotorizate (biciclisti), restrangerea spatiilor de parcare si extinderea trotuarelor (cel din fata de la Femina e de ras), realizarea unor aliniamente de arbori, mobilier urban si alte amenajari pentru recreere, conexiune imediata cu transportul public. As vrea sa ne surprindeti cu acest proiect, dar parca vad ca o sa ramanem tot cu niste granit, niste stalpi decorativi si un asfalt mai colorat. Bine macar ca vom scapa de cablurile atarnate pe stalpi.

Quote
"Luni, 7 august, începem alinierea străzii A.I. Cuza la centrul istoric prin înlocuirea pavelelor din ciment cu unele din granit, înlocuirea bordurilor cu unele tot din granit, schimbarea stâlpilor de iluminat și coborârea în subteran a tuturor cablurilor de pe aceștia. Partea carosabilă era într-un stadiu avansat de degradare și trebuia refăcută. Am ales să începem acest șantier în luna august deoarece traficul rutier este foarte redus în perioada vacanțelor și sperăm să finalizăm în prima jumătate a lunii septembrie, înainte sau imediat după începerea noului an școlar", a declarat Mihail Genoiu, Primarul Municipiului Craiova.

http://www.primariacraiova.ro/ro/restrictii-circulatie/restricie-de-circulaie-rutiera-strada-alexandru-ioan-cuza.html

Quote
Legat de acest aspect al ridicării mașinilor, primarul Genoiu a anunțat că atât activitatea de ridicare și transport a autovehiculelor parcate neregulamentar, cât și parcarea cu plata prin SMS din zona centrală își vor intra în rol după 15 septembrie, când este prevăzută finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii A.I. Cuza, demarate pe 7 august. Edilul a mai menționat că nici nu s-au apucat bine constructorii de lucrările de pe A.I. Cuza că au și început să apară situații neprevăzute. „Cum am ajuns la primărie, constructorii mă așteptau să îmi spună cât de complicat este hățișul de cabluri din subteran, dar și faptul că au găsit multe cabluri lipite de pavele, nicidecum coborâte la adâncime. Acestea sunt neprevăzuturi care pot prelungi termenul de finalizare a lucrărilor, dar măcar partea de carosabil ar trebui să fie gata până pe 15 septembrie. Constructorul a dat însă asigurări că va respecta termenul“, a spus Mihail Genoiu. Pe strada A.I. Cuza nu se reface numai carosabilul, ci se schimbă atât pavimentul, cât și stâlpii de iluminat, care vor fi identici cu cei din Centrul Vechi. Totodată, se vor modifica și trecerile de pietoni, urmând să dispară cea de la Franolta și cea de la intersecția cu Panait Moșoiu și să se amenajeze una intermediară, inteligentă.

http://www.gds.ro/Local/2017-08-10/balaceala-la-water-park,-cu-constructorii-pe-cap/ (http://www.gds.ro/Local/2017-08-10/balaceala-la-water-park,-cu-constructorii-pe-cap/)Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: pdumitruster on August 10, 2017, 10:34:33 AM
Eu mă aștept să fie chiar invers, adică trotuare micșorate la limita și parcări peste tot

Trimis de pe al meu Lenovo A328 folosind Tapatalk

Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on October 27, 2017, 12:23:48 PM
Cateva poze de pe perioada santierului- Strada A.I.Cuza. Traficul auto s-a reluat de mult (10 septembrie)  insa pietonii mai fac slalom printre materialele de constructii si muncitori:

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/10/IMG_0560.jpg)

(http://www.gds.ro/wp-content/uploads/2017/10/IMG_0566.jpg)

(http://www.cvlpress.ro/wp-content/uploads/2017/08/ai-cuza-3.jpg)

(poze preluate din presa locala)
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: perfidus on November 15, 2017, 05:06:13 PM
Nici pana la aceasta ora montarea pavelelor din granit pe strada A.I. Cuza nu s-a incheiat.

(https://zdykwg-db3pap001.files.1drv.com/y4m6bvMJDBM4CrMJXYU8BuvkoExhVy_Ui4_vIzBKTmlXeKGeNA9vvkYGva8AxaQLXXYN41hVXJJOGDlyw6pe1wc48DfF0_YAAEqaupImohpvf-fTlcEndR0ZnIzK1masCkIuHVbM5Ht-D5YHZ7deuzgDlklkN1vVSQOG69UCoaQBv_mWfSDcx29I2Rc3FMHseRUm6riVW9fx5nF3xjJ_v8WQQ?width=960&height=540&cropmode=none)

Foto FB Craiova Cetatea Baniei.
Title: Re: [DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova
Post by: voicul on December 22, 2017, 05:06:30 PM
S-a întâmplat în OLTENIA: Asfalt turnat în jurul unei maşini (e si poza in link)

Un cititor al Gazetei de Sud a sesizat faptul că, în timpul asfaltării unei parcări din cartierul craiovean 1 Mai, angajaţii SC Delta au turnat asfalt în jurul unui autoturism aflat în parcarea respectivă. Cititorul susţine că muncitorii au turnat asfaltul miercuri şi nu s-au gândit să apeleze la serviciul de ridicări pentru ca autoturismul cu pricina să fie mutat în altă parte.

Reprezentanţii Primăriei Craiova susţin că, în astfel de situaţii, maşinile care blochează asfaltarea sunt relocate. Mai precis, se apelează la Poliţia Locală care dispune relocarea, iar maşina este ridicată de Serviciul de Ridicări Auto din cadrul RAT Craiova.

În cartierul 1 Mai nu s-a procedat în acest mod, iar locul de sub autoturism rămas neasfaltat va fi completat ulterior până la finalizarea lucrărilor din zonă.

https://www.money.ro/s-a-intamplat-in-oltenia-asfalt-turnat-in-jurul-unei-masini/