Forum PeUndeMerg.ro

Comunitate => Asociatia Pro Infrastructura => Topic started by: Ionut on February 02, 2016, 02:47:51 PM

Title: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 02, 2016, 02:47:51 PM
Credeti, ca si noi, in necesitatea dezvoltarii infrastructurii (de transport si nu numai) in Romania? Vreti sa continuam actiunile noastre de monitorizare a marilor proiecte de infrastructura de transport, luarile de pozitie, actiunile care tin de siguranta circulatiei, mentenanta si educatie? Daca da, puteti sa ne sustineti financiar directionand 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior (2017).In 2016 avem venituri din campania 2% in suma totala de 9.877 RON (doua campanii, 2015 si 2016).
Aceste fonduri au adus aproximativ 13,5% din totalul veniturilor API in anul 2016.
VA MULTUMIM!

Pentru 2017 inca nu avem evidenta completa (vom reveni).Stiti ce aveti de facut?
Descarcati declaratia 230 (pentru venituri salariale) imediat!


Datele noastre:
ASOCIATIA "PRO INFRASTRUCTURA"
CIF 34449579
IBAN RON: RO 76 INGB 0000 9999 0501 0272

Descarcati de aici DECLARATIA 230 (http://proinfrastructura.ro/docs/230_doilasuta2017-2018_api.pdf) (pentru venituri salariale)
pre-completata cu datele noastre!


Daca nu stiti toate detaliile despre aceasta facilitate, atunci va invitam sa cititi mai departe pentru a intelege cum ne puteti sustine. Va stam la dispozitie daca aveti intrebari sau nelamuriri (lasati comentariile voastre).Ce este facilitatea 2% pentru ONG?

Prin facilitatea 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit platit deja statului roman catre o entitate non-profit. Facilitatea 2% permite tuturor cetatenilor romani care au realizat venituri legale, impozabile, sa decida modul cum se intorc in societate doua procente (2%) din impozitul platit deja catre stat, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit. Practic, voi spuneti statului cum vreti sa fie cheltuita o suma de bani (reprezentand 2% din impozitul pe veniturile realizate de voi anul anterior) pe care deja ati platit-o la stat!

Atentie: aceasta suma NU este o donatie sau o sponsorizare, ci este de fapt parte a bugetului de stat (la care ati contribuit prin impozitul platit pe veniturile realizate), suma pe care voi decideti sa o directionati catre o entitate non-profit, precum Asociatia Pro Infrastructura.Cine poate directiona 2%?

TOATE persoanele fizice care in anul anterior (2017) au realizat venituri:
1. salariale
2. alte tipuri de venituri pe care le declara prin Declaratia 200

Salariatii trebuie sa depuna Declaratia 230, iar persoanele fizice cu alte venituri si Persoanele Fizice Autorizate (PFA) trebuie sa depuna Declaratia 200. Mai jos gasiti procedura pentru salariati (celelalte persoane care au obtinut alte tipuri de venituri deja cunosc cum sa completeze declaratia lor).Cum directionati 2%?

Puteti directiona 2% pentru anul 2017 pana la data de 25 mai 2018!

Procedura este foarte simpla, sunt patru pasi:

1. Descarcati DECLARATIA 230 (http://proinfrastructura.ro/docs/230_doilasuta2017-2018_api.pdf) (venituri salariale) de pe siteul API. Va rugam descarcati declaratia in computer! Ea trebuie completata cu datele voastre. Declaratia este DEJA completata cu datele noastre!

2. Completati declaratia DOAR LA CAPITOLUL I (date de identificare a contribuabilului). Completati cu atentie toate campurile, mai ales Codul Numeric Personal (CNP). Declaratiile sunt procesate la ANAF dupa CNP, deci este critic sa completati corect. Completati inclusiv adresa de email si numarul de telefon! (Este OK daca nu completati codul postal si numarul de fax.)

Atentie! Este posibil ca ANAF sa faca, prin sondaj, cercetari prin care sa evite tentativele de frauda. De aceea, este bine sa aveti trecute numarul de telefon si/sau adresa de email pentru ca, in cazul in care ele nu sunt trecute, este posibil sa nu accepte declaratia (sa nu o proceseze) daca li se pare ceva suspect sau este ceva gresit (de exemplu CNP-ul).

Atentie! NU completati ceva in plus la capitolele II sau III! Trebuie sa completati DOAR datele voastre (nume, prenume, CNP, adresa etc). Restul este completat. NU completati nimic la suma din capitolul II (pentru ca puteti gresi calculul si declaratia voastra nu va fi procesata). NU modificati nimic altceva, nu completati nimic altceva (in afara de capitolul I si de semnatura).

3. Printati declaratia in DOUA exemplare si semnati la CONTRIBUABIL. Daca aveti acces la ANAF cu semnatura electronica (putin probabil), puteti depune declaratia online. Dar, pentru 99% din cazuri, declaratia se depune offline.

4. Depuneti declaratia PERSONAL (la ANAF) sau PRIN POSTA (tot la ANAF). Mergeti personal (cu cele doua exemplare printate la pasul 3) la agentia ANAF de care apartineti (ca domiciliu din buletin - vedeti aici agentia ANAF de care apartineti (https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm)) SAU trimiteti prin posta (un singur exemplar printat la pasul 3) scrisoare recomandata CU CONFIRMARE DE PRIMIRE la agentia ANAF de care apartineti.

Atentie! Daca sunteti din Bucuresti, puteti sa ne dati noua declaratia si sa o depunem noi. In Bucuresti avem personal care se ocupa de acest lucru, insa in alte orase din tara nu dispunem de membri API care sa poata face acest lucru.Cat este suma directionata?

Multi ne intreaba cat este, de fapt, suma directionata. Depinde de salariul fiecaruia. Daca aveti un salariu mare, atunci platiti impozit pe venituri (salarii) mai mare, deci si suma directionata (2% din acest impozit) este mai mare.

La salariul mediu brut pe economie de aproximativ 3131 RON, impozitul lunar este de aproximativ 418 RON, deci 5016 RON/an, iar suma redirectionata este de aproximativ 2% din 5016 RON, adica aproximativ 100 RON.Cand incasam acesti bani?

Banii directionati prin campania 2% pe 2017 vor fi platiti (in functie de alinierea planetelor si de fondurile disponibile in conturile agentiilor ANAF) cel mai devreme la final de 2018, insa, mai probabil, abia in 2019! De obicei, incepem sa primim banii din campania 2% la final de octombrie si putem primi bani si in luna aprilie a anului viitor.Ce facem cu banii?

Ii folosim pentru a acoperi costurile organizatiei si pentru monitorizarea marilor proiecte de infrastructura. Anual publicam raport de activitate cu bugetul de venituri si cheltuieli pentru intreaga organizatie.Va multumim pentru sustinere!

Si va stam la dispozitie daca aveti intrebari sau orice fel de feedback.

Optional: spuneti si altora!
Sunteti fani PUM si API? Chiar credeti ca putem face lucruri bune? Atunci spuneti tuturor celor apropiati (familie, colegi, prieteni) de noi si spuneti-le sa directioneze si ei 2% catre noi. De fapt, chiar daca nu vor sa ne ajute pe noi, sa ajute pe altii! Puteti directiona 2% catre orice ONG care va este drag si care v-a castigat increderea.

Aveti posibilitatea sa decideti ce face statul cu 2% din impozitul vostru! Fiti responsabili!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 02, 2016, 03:00:51 PM
Ah, mica precizare. Pentru a avea o evidenta (macar aproximativa) a celor care directioneaza, scrieti un comentariu scurt cand ati depus declaratia la ANAF. Multumim pentru sustinere!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: AlexAllex on February 02, 2016, 06:55:50 PM
La III ramane necompletat? Asa trebuie sa fie?
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 02, 2016, 07:41:45 PM
Da, pentru ca la III e vorba de imputernicit, nu e cazul in 99% din situatii. Doar la capitolul I completezi. Si semnezi la contribuabil.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: TibiV on February 02, 2016, 10:32:31 PM
Pentru a avea o evidenta (macar aproximativa) a celor care directioneaza, scrieti un comentariu scurt cand ati depus declaratia la ANAF.

Scriem aici sau îţi trimitem PM ?...

P.S.
Nu strică să mai aminteşti la două-trei săptămâni...
Iar după 10 mai la două-trei zile...
Suntem români, aşa că avem un talent "natural" să lăsăm totul în ultima zi! :lol:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 03, 2016, 07:17:02 AM
Scrieti direct aici pe public, asa isi aduca aminte si ceilalti care nu au apucat sa depuna.
Va mai zicem noi oricum din cand in cand. :)

:cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alexbb on February 03, 2016, 10:18:45 AM
Quote
Atentie! Daca sunteti din Bucuresti, puteti sa ne dati noua declaratia si sa o depunem noi. In Bucuresti avem personal care se ocupa de acest lucru, insa in alte orase din tara nu dispunem de membri API care sa poata face acest lucru.

Presupun ca le puteti duce si pe cele pt Ilfov nu? Trebuie duse tot la ANAF-ul din Lucretiu Patrascanu din cate stiu.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 03, 2016, 10:25:22 AM
NU. :)
Nu toate localitatile din Ilfov tin de ANAF Ilfov (din Lucretiu Patrascanu).

Vezi aici mai exact:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Sunt localitati din Ilfov care tin de alte agentii ANAF.

Daca sunt declaratii care trebuie sa ajunga in Lucretiu Patrascanu atunci da, putem sa le preluam noi. De fapt, mai precis, eu. :) Chiar si asa, daca vorbim de o singura declaratie (un om), nu are sens sa preiau eu. Cel mai simplu este sa pui la posta daca e complicat sa te deplasezi.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: horatiu.cosma on February 03, 2016, 04:42:28 PM
Am depus la ANAF declaratia. Sper sa fie ok.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 03, 2016, 07:07:23 PM
Multumim! Sigur este OK. :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: strutzzy on February 03, 2016, 11:23:05 PM
Salutare si bine v-am gasit, felicitari pentru munca depusa! Am depus si eu astazi la ANAF declaratia, urmeaza sa depuna si consoarta. 8)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: l3x on February 04, 2016, 02:38:04 PM
Am trimis prin posta documentul acum 5 minute.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Eurocopter on February 04, 2016, 02:50:34 PM
Multumim!!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: rebel on February 05, 2016, 10:09:48 PM
se poate un jpg la declaratia aceasta  8) reader-ul meu nu vrea sa-l deschida  >:(
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: ciprebbe on February 05, 2016, 10:12:04 PM
Download, si apoi il deschide. Ms.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: BogdanB on February 08, 2016, 09:33:38 AM
Buna dimineata,

Doresc sa directionez cei 2% catre API, si sunt din Bucuresti. Inteleg de la Ionut ca API ar putea sa preia declaratia pentru cei din Bucuresti - cum trebuie procedat mai exact ?

Multumesc,
Bogdan
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 08, 2016, 10:18:29 AM
Bogdan, completeaza declaratia dupa cum am scris in ghid (primul post din thread) si cand ai printat cele doua exemplare da-mi un mesaj privat si ne coordonam cumva sa imi dai, fizic, declaratia.

Multumim de sustinere!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: rebel on February 08, 2016, 06:11:25 PM
Download, si apoi il deschide. Ms.

asta stiam si eu, dar cum am zis mai sus nu merge reader-ul meu... am instalat/dezinstalat dar tot nu vrea.. d-asta am cerut un jpg
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 08, 2016, 06:39:20 PM
Hm, jpg nu e prea bine. Hai sa discutam pe privat, da-mi un mesaj aici pe forum (privat) si vedem ce solutii gasim.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: podariudan on February 12, 2016, 08:47:02 AM
Buna dimineata,

Saptamana aceasta a ajuns si declaratia mea la ANAF Urziceni.

Dan
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: lupualb on March 09, 2016, 12:25:21 PM
Acum 5 minute am depus si eu declaratia la ANAF.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 09, 2016, 12:32:47 PM
Multumim frumos de sustinere! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alexbb on March 25, 2016, 06:42:29 PM
bump?  :)
Inca 2 declaratii depuse astazi. De pe anul trecut au intrat banuti? Le-am pus prin posta in ultimele zile cand se puteau depune, dar nu mai tin minte daca am primit confirmare la recomandata...
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 25, 2016, 07:57:17 PM
Da, de pe anul trecut avem cateva incasari intrate deja. Anul trecut n-am apucat sa facem cum trebuie campania, practic in mai 2015 s-a lansat asociatia, iar termenul este 25 mai. :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on March 28, 2016, 08:41:15 PM
Exista posibilitatea de a depune formularul 230 si online, dar mai intai trebuie sa va faceti cont in Spatiul privat virtual de la ANAF, ceea ce presupune, totusi, o deplasare la ghiseu pentru cei mai multi utilizatori.
Am aflat recent de aceasta posiblitate, eu inca nu mi-am facut cont, dar problema merita studiata. Sunt destul de stufoase informatiile.
Mai multe detalii aici:
https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice (https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice)

Puteti sa va faceti cont, sa alegeti validare la ghiseu (pentru validare online trebuie sa fi primit niste documente de la ANAF), iar cand treceti pe la finante sa depuneti formularul 230 - pentru 2%, sa va validati si contul din Spatiul privat virtual. Astfel, in anii urmatori veti putea trimite formularul online, fara a va deplasa la ghiseu.
Din momentul crearii contului aveti 10 zile la dispozitie sa vi-l validati.
Cititi instructiunile de inregistrare.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 28, 2016, 09:29:11 PM
Da, se poate, insa este o procedura complicata pentru o persoana care depune doar asta, o declaratie 230 si atat. Dar na, cine are nervi, poate sa faca asta. :) Procedura descrisa de mine e mult mai simpla daca faceti doar o declaratie (ca persoane fizice).
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Germany on March 28, 2016, 10:26:15 PM
Salut!

As vrea sä particip si eu cu 2%....doar dacä este posibil si din Germania! Existä vreo posibilitate ? Dacä DA, cu mare drag.

Seara bunä

Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on March 28, 2016, 10:50:30 PM
Da, se poate, insa este o procedura complicata pentru o persoana care depune doar asta, o declaratie 230 si atat. Dar na, cine are nervi, poate sa faca asta. :) Procedura descrisa de mine e mult mai simpla daca faceti doar o declaratie (ca persoane fizice).
Corect, procedura e destul de complicata pentru o simpla declaratie. Dar ma gandesc ca daca tot faci un drum pana la finante sa depui declaratia, poti si sa iti faci un cont pe care sa il validezi la ghiseu cu aceeasi ocazie (contul trebuie sa ti-l faci cu cel mult 10 zile inainte de a te prezenta la ghiseu). Iar odata facut si validat contul, in anii urmatori poti depune declaratia (si alte oreratiuni) online, fara deplasare le ghiseu.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: TibiV on March 28, 2016, 11:05:53 PM
@Germany

Asta depinde strict de legislația Germaniei, dacă tu eşti plătit ca salariat german.
Verifică acolo dacă ei permit o redirecţionare a unei părți din impozit către un ONG.
Şi mai ales, dacă permit redirecţionarea către un ONG din afara ţării.
În România nu se poate, adică eu nu pot redirecţiona către omologul API din Germania....

Nu cred că se poate nici acolo căci, acolo unde se practică sistemul, regula este ca banii să meargă la un ONG recunoscut (înregistrat) în ţara respectivă.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 29, 2016, 06:52:53 AM
^^ Ca sa poti directiona 2% catre API trebuie sa fi platit in 2015 IMPOZIT pe VENITURI in ROMANIA. Daca anul trecut nu ai platit niciun fel de impozit pe venituri catre Statul Roman, atunci nu ai ce sa directionezi (vorbim aici de 2% din impozitul pe venituri). Daca tu lucrezi in Germania si platesti impozite in Germania, nu vei putea directiona catre un ONG din Romania sau din alta tara. Sincer, nici nu stiu daca in Germania este aceasta facilitate pentru ONG-uri.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Germany on March 29, 2016, 12:00:30 PM
Salut

Merci de info! Dar când mai achizitionati vreo dronä ceva....vreau si eu sä particip !

O zi bunä
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 29, 2016, 12:34:47 PM
Poti sa participi oricand cu donatii, vezi aici:
http://www.proinfrastructura.ro/implicare/donati/

Daca vrei sa donezi pentru ceva anume, spune-mi mie direct.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Germany on March 30, 2016, 11:19:23 AM
Salut :)

Cred că am reușit....datorită link-ului de mai sus!
Rog să fiu și eu anunțat dacă ajunge ....

Ziua bună
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 30, 2016, 12:16:30 PM
Lasa-mi pe mesaj privat numele si prenumele tau ca sa urmarim extrasul de cont. Multumim de donatie! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: caf on May 03, 2016, 01:00:41 PM
Ionut, iti trimit pe privat declaratia depusa la fisc.  :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: yetiman on May 03, 2016, 03:02:20 PM
In sfarsit am ajuns si eu la ANAF cu declaratia 230. Am scapat in 5 minute.  :)
Nu era aglomerat.
Nr. inregistrare: 2332976/03.05.2016
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: caf on May 03, 2016, 03:32:02 PM
Bai, sa mor daca stiu sa pun PDF-ul.
Numar inregistrare: 3324151/20.04.2016
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 03, 2016, 05:47:04 PM
^ Multumim baieti! :cheers: Apreciem efortul!

Inca mai puteti depune pana pe 25 mai (dar nu lasati chiar pe ultima zi ca va fi rupere la ANAF). Daca nu aveti drum, trimiteti prin posta. Vedeti primul post din acest thread pentru detalii. :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: kolegu on May 12, 2016, 09:17:59 AM
Am trimis si eu ieri prin posta declaratia la fisc.
Sugestie: cred ca mai poti pune un reminder sus in colt in loc de news, tinand cont ca nu mai sunt multe zile pana la termenul de 25 mai.
Iti dau pe PM datele.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on May 13, 2016, 02:03:27 PM
Am depus si eu astazi formularul 230.

Cu aceeasi ocazie mi-am validat si inregistrarea in spatiul privat virtual la ANAF, astfel incat la anul voi putea depune formularul direct online.
Recomand oricui mai are drum la finante sa faca la fel.
Detalii: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice (https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice)

PS: daca cineva vrea detalii privind inregistrarea in spatiul privat virtual ii stau la dispozitie.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alecu26 on May 13, 2016, 02:31:54 PM
da, da. Spune aici pasi. Sau pe privat.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 13, 2016, 02:55:25 PM
Poti spune aici pe public pasii. Multumim frumos! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on May 13, 2016, 05:36:53 PM
Pentru inregistrare in Spatiul privat virtual de la ANAF: (Atentie! presupune un drum la finante pentru validare cont)

1. se intra pe siteul ANAF, apoi clic in coltul dreapta sus pe textul rosu "Spatiu privat virtual" (se ajunge aici: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice (https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice))

2. Clic pe "Inregistrare persoane fizice" sau "Inregistrare utilizatori" (https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic)

3. Se completeaza formularul. Trebuie sa introduceti o adresa de e-mail alta decat Yahoo (de ex. gmail)
Se alege optiunea "Validare la ghiseu"

4. Veti primi un mail pe adresa introdusa cu un cod de validare precum si un sms pentru validarea numarului de telefon.

5. Dupa ce ati completat formularul si ati validat numarul de telefon / adresa de e-mail veti primi un Numar de inregistrare

Acest numar de inregistrare trebuie sa il notati (eu l-am memorat in telefon) si, impreuna cu o copie de pe buletin, sa va prezentati in termen de 10 zile la Directia de finante de care apartineti.
In cazul meu depunerea formularului 2% si validarea inscrierii in Spatiul privat virtual s-au facut la camere (ghisee) diferite. Probabil asa e peste tot. Dupa ce depuneti formularul 2% trebuie sa intrebati functionarul/a care e camera unde se face validarea inscrierii in Spatiul privat virtual.

In concluzie, daca tot aveti drum la finante pentru depunerea formularului 230 (2%), inscrieti-va in Spatiul privat virtual, notati numarul de inregistrare si luati cu voi o copie de pe buletin. Apoi prezentati-va la finante, depuneti formularul 2% si cu aceeasi ocazie validati si inscrierea.
Succes!


Instructiuni oficiale: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/Tutorial_SPV_09062015.pdf
 (https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/Tutorial_SPV_09062015.pdf)
Video:
 http://www.youtube.com/v/tBgtxkso7PI&index=1
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: cavver on May 17, 2016, 08:49:45 AM
Ieri am completat si eu declaratia 230 pe portal.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 17, 2016, 03:16:31 PM
Multumim mult! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Hory1987 on May 23, 2016, 11:13:05 PM
am reusit si eu sa depun declaratia 230 la ANAF azi in al 12-lea ceas   :notworthy: :notworthy:

referitor la ce spunea @tom_sawyer treaba sta in felul urmator (cel putin asa am patit eu, intamplare patita personal acum doua saptamani): am urmat pasii 1,2,3 si 4 (descrisi de tom_sawyer ), apoi am facut o captura de ecran pe mobil la numarul de inregistrare, m-am prezentat la ANAF la "registratura", ii spun doamnei de acolo (doamna nr 1) ce vreau sa fac si ma trimite la alt ghiseu. Acolo tot la fel, am dat explicatii peste explicatii altei doamne (doamna nr 2) (parca eram lanchetat la DNA) si doamna de acolo se uita la mine ca curca-n lemne, a chemat o alta "sefa" (pe doamna nr 3) si pana la urma au ajuns la concluzia ca nu e de competenta lor si m-au trimis "la etaj". Si abia de aici a inceput distractia: imi zice doamna de acolo (doamna nr 4) ca trebuie sa scot nr de inregistrare la o imprimanta, ca ea are nevoie de o dovada sa ii ramana la dosar, blablabla.... Zis si facut. M-am reintors la ghiseu si surpriza...nu era bine deoarece era cu adresa de yahoo.  :gaah: :gaah: Boon, hai sa facem cu adresa de gmail (si m-am dus frumusel in masina si am reluat iar procesul de inregistrare). M-am dus iar si am scos nr de inregistrare la o imprimanta apoi m-am intors la ghiseu. Bucurie mare, totul era ok. (si uite asa am pierdut vreo 3 ore pe la ANAF). Ajuns frumusel acasa am zis "hai sa depun formularul online". Intru frumusel pe site-ul ANAF, ma loghez si hopaaaa, din nou surpriza: pentru a depune o declaratie online aveam nevoie de un certificat digital calificat, eliberat de furnizorii de servicii de certificare (am zis "ce mare smecherie, hai s-o fac si pe asta", oricum eram un car de nervi). Ma uit putin tot pe site-ul ANAF sa vad care sunt furnizorii aia de servicii de certificare acreditati (ca sa nu iau cumva vreo teapa) si din click in click ajung sa vad ca acest certificat mai costa si niste bani (Prețul certificatului digital și al dispozitivului criptografic este de 47 de Euro, fără TVA.  Acest preț cuprinde costurile de livrare a certificatului prin curier rapid către titular și  nu implică alte cheltuieli suplimentare din partea acestuia.) Uaaaau, smecherie !!!! Si uite asa am pierdut si jumatate de zi la ANAF printre niste semiincompetenti (ca la CNADNR) si m-am lasat si pagubas (ca doar nu eram nebun sa mai dau si 47 de euro+TVA pentru un "rahat" de declaratie 230.
Asa ca ii dau dreptate lui @Ionut (si la ce spunea in postarea 25 din acest topic) va sfatuiesc si eu sa va ganditi de doua ori inainte de a face ceea ce am facut eu, mai bine va duceti an de an si o depuneti personal, pentru o hartie amarata nu se merita atata deranj
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alecu26 on May 23, 2016, 11:45:18 PM
Cred ca depinde de la tâmpiți la tâmpiți (mă refer la ANAF) chiar dacă Ionut o sa îndulcească textul.
Am un coleg din Timișoara care e superfericit. A mers și merge șnur. El chiar si-a făcut chestia ăsta pe vechea procedura.....unde nu era faza ăsta cu număr on line și după aia la ghișeu.
Apropo...care o fi logica de luat nr online și după aia la ghișeu pentru confirmare identitate? Doar la ghișeu de ce nu merge?
În fine...sugerez sa trimiți povestea ta pe ceva site la ANAF, parcă este un email gen petiti@....și la comisia înființată de guvern....aia de tăiat hartii. Garantez ca sunt receptivi la chestii de genul ăsta.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: TibiV on May 24, 2016, 12:38:26 AM
:lol:
Eu am rezolvat tot astazi, dar pentru ca sunt batran si harsait in treburi din astea, nici macar nu mi-am planificat sa incerc "hi-tech" :D
Am facut download la D230 de pe forum, am completat datele mele, print "2 copies" , si am mers cu ele la Fisc.
Mult a durat sa aflu la ce tanti se depune.

Tanti a bagat numele meu (intr-un 286, poate 386, cam asa arata...), s-a convins ca eu exist (dpdv fiscal, ca altfel eram la fel de transparent ca o fantoma,  nu s-a uitat la mine mai mult de 3 secunde... ) si nici macar nu s-a s-a uitat la C.I. pregatita de la mine din mana... 
Mi-a dat nr.inregistrare si PAAAAA.... !
A durat ca 90 de secunde din momentul in care am indentificat-o pe tanti de la litera V.
Ca asa merge, te duci la... "inspectorul de litera"!
Azi am aflat de functia asta...
Pe buneeeee?!?!... Inspector de litera ?!?!... :lol:

Si o sa radeti...
Dar existau inspectori de... silaba !...
Ge, Gi erau separat de Ghe, Ghi....
Mamaaaaaa....
:lol:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on May 24, 2016, 01:40:36 AM
am reusit si eu sa depun declaratia 230 la ANAF azi in al 12-lea ceas   :notworthy: :notworthy:

Asa ca ii dau dreptate lui @Ionut (si la ce spunea in postarea 25 din acest topic) va sfatuiesc si eu sa va ganditi de doua ori inainte de a face ceea ce am facut eu, mai bine va duceti an de an si o depuneti personal, pentru o hartie amarata nu se merita atata deranj

Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o experienta neplacuta. Probabil s-au intalinit incompetenta functionarilor de acolo cu unele neatentii din partea ta.
In instructiuni scrie clar ca trebuie sa folosesti o adresa de e-mail diferita de @yahoo.com.

In cazul meu treba a mers snur. Am depus formularul 230 la ghiseu (il aveam scos la imprimanta de acasa) iar apoi functionara m-a indrumat la etaj pentru validarea inregistrarii in Spatiul privat virtual. Acolo i-am comunicat verbal numarul de inregistrare, l-a bagat in calculator si mi-a validat contul. Asta a fost tot.

E adevarat ca astfel de experiente lasa un gust amar, dar totusi nu trebuie sa generalizam.
Nu peste tot e asa, cazul tau cu siguranta este o exceptie.
Si o precizare foarte importanta:
NU ai nevoie de niciun certificat digital pentru a depune declaratia online odata ce ti-ai validat contul. Te rog sa fii foarte atent ca sa nu dezinformezi!

Pur si simplu intri in Spatiul privat virtual, sectiunea Declaratii>Completare declaratii>D230 si ai de completat 3 campuri, in care dai copy-paste informatiile publicate de Ionut in primul post pe acest topic:
- Denumire entitate nonprofit/unitate de cult = ASOCIATIA "PRO INFRASTRUCTURA"
- Cod de identificare fiscala = CIF 34449579
- Cont bancar (IBAN) = RO76INGB0000999905010272
Apoi apesi "Transmitere date"  si asta e tot.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: TibiV on May 24, 2016, 01:51:37 AM
Daca va contraziceti aici, este de bine...
Inseamna ca API va avea ceva bani de filmari....
:lol:

PS
Nu va mai certati.
Desi ANAF este national, procedurile DIFERA de la un judet la altul.
In Bucuresti difera de la un sector la altul. :(
Astia nu au auzit inca de "the best practice". Fiecare cum s-a priceput.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on May 24, 2016, 01:57:47 AM
TibiV, nu e nicio cearta, doar clarificam niste lucruri. Hory era sub imperiul nervilor cand a postat (oricine ar fi daca ar trece printr-o situatie similara), dar chestia cu certificatul digital nu e adevarata.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 24, 2016, 06:24:00 AM
Pai daca voi... Batman Batman! Din pacate lucrul cu ANAF iti poate da cosmaruri sau atacuri de panica ori de cord, direct. Fiecare agentie ANAF are propriile reguli (mai ales cand depuneti declaratii sau cand faceti "operatiuni" care nu sunt atat de populare, de bine-stiute). Sa vedeti ce frumos este cand trebuie sa depui mai multe declaratii 230 din partea unei organizatii.

Multumim tuturor de efort! :) Apreciem, apreciem!
Sa speram acum ca vor intra toti banutii de la voi (uneori nu intra) si cat mai repede (macar din decembrie). Va tinem la curent.

:cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alecu26 on May 24, 2016, 08:46:03 AM
Alta chestie care nu o înțeleg. ...de ce nu e buna adresa de Yahoo?  Are vreo logica?
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 24, 2016, 08:58:51 AM
Nu are nicio logica, evident.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: florin74 on May 24, 2016, 09:35:17 AM
Gata, am rezolvat-o si eu. Buluc de lume la celelalte ghisee, unde se depunea 230 liber. Vorbesc de Cluj-Napoca
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alecu26 on May 24, 2016, 11:50:02 AM
a primit explicatia. Cica din cauza ca Yahoo nu accepta mailuri de pe mfinante.ro. Le considera cel mai probabil spam. Si in loc sa rezolve ei problema direct cu Yahoo, mai bine sa schimbe poporul adresele de e-mail.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: adrian-FSB on May 25, 2016, 04:28:26 PM
Salut.

Mai bine mai tarziu decat deloc. Am depus si eu astazi Declaratia 230 fara alte comentarii. Forza API!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 25, 2016, 04:34:43 PM
Multumim, multumim tuturor! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: adiarc on May 28, 2016, 04:56:25 PM
Care era term.limita ?
Eu recunosc...am fost de 2 ori la finanțe ,era coada si nu am stat.....
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 28, 2016, 05:00:53 PM
25 mai a fost termenul. Puteai trimite prin posta ca sa nu stai la coada. Ramane pe anul viitor. :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: R@du on June 01, 2016, 12:21:22 PM
Am depus declaratia pe 25 cu 2% pt API.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Eurocopter on June 01, 2016, 05:42:45 PM
Multumim tuturor celor care ati reusit sa depuneti declaratia pentru 2%!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: bogdan10 on June 07, 2016, 12:50:15 PM
Si eu am depus declaratia pe 25 luna trecuta pt. API. Bafta pe viitor!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on June 07, 2016, 06:35:14 PM
Multumim, multumim! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Cristi N on June 07, 2016, 09:40:04 PM
Am trimsi si eu declaratia prin febriuarie parca, oricum cu mult timp inainte de deadline  :D

Exista vreun fel de trasabilitate a donatiilor de 2% prin care noi sau tu, Ionut poti verifica daca declaratiile noastre au fost luate in considerare?
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on June 08, 2016, 06:28:30 AM
Singura "trasabilitate" este cand primim banii in contul organizatiei de la Agentiile ANAF de sector (pe Bucuresti), respectiv Agentiile ANAF municipale/orasenesti. Adica ne intra bani de la ANAF Sector 1, ANAF Sector 3, ANAF Sector 6 etc, cat si de la ANAF Timisoara, ANAF Cluj-Napoca sau ANAF Dorohoi (daca a depus cineva de-acolo :lol:). Si in aceeasi plata intra TOATE contributiile/directionarile tuturor celor care au domiciliul fiscal pe acea circumscriptie.

Nu putem vedea si calcula individual contributiile, decat daca, evident, cei care au directionat ne zic salariul lor si calculam. :) Dar n-are sens, nu ne ajuta la nimic. Problema e ca nu vom putea identifica, decat in anumite cazuri 100% sigur (daca e cineva din Dorohoi, de exemplu :lol:) si in unele cazuri cu aproximatie, daca a intrat suma de la toti cei care au directionat.

Din practica din anii trecuti cu alte ONG-uri, stiu cazuri in care oamenii au directionat/depus D230, insa banii n-au venit nici pana in ziua de azi. Ce sa faci? Trebuie sa te duci peste ei sa faci scandal, sa vezi de ce nu s-a procesat declaratia (poate n-a ajuns, poate s-a pierdut), sa demonstrezi ca s-a depus corect si ca nu au intrat banii. E greu, anevoios, si pentru salarii mici (2% pe salariul mediu e undeva pe la 75 RON-80 RON) nu se merita (dai mai mult pe benzina, timp, nervi).

Cam asa stau lucrurile. Din iarna teoretic vor incepe sa intre banutii si va vom spune pe orase ce sume au intrat ca sa fie treaba transparenta 100%. Din estimarile noastre, vor intra semnificativ mai multi banuti ca in campania trecuta.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alecu26 on June 08, 2016, 08:50:44 AM
am primit si eu confirmarea prin posta ca s-au depus. Ai 2 contributii bunicele dintr-un oras gen Dorohoi. Scuze...e chiar municipiu.

Intrebare de detaliu tehnic, care poate ajuta la identificare: când intra banii dintr-o circumscriptie ANAF, intra toti odata? sau in functie de cum proceseaza, cum au fonduri? Ma gândesc ca daca intra pe rand, se pot identifica destul de bine. Nu neaparat a cui....dar macar putem stii, am primit 30 de contributii de la sectorul 2...si care sunt valorile fiecareia.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on June 08, 2016, 06:04:48 PM
Intra toti odata, cu mici exceptii, in cazul in care se rataceste vreo declaratie. Dar, in 99% din cazuri, intra toti odata. Cand se plateste? Pai in functie de cand au ei bani disponibili... nu este nicio regula in sensul asta.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: AlexAllex on January 14, 2017, 11:00:07 AM
Facem si anul asta?
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 14, 2017, 11:04:40 AM
Da da desigur! :)
Putintica rabdare sa fac formularele pre-completate, vreau sa vad daca nu cumva sunt modificari facute de ANAF la ele pentru anul asta.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: FRS on January 18, 2017, 08:17:43 AM
5 oameni de la mine din firma abia asteapta sa le semneze  :D
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: alecu26 on January 18, 2017, 08:47:16 AM
O chestie foarte interesanta: multi oameni din domeniu, când le-am spus ce fac cu cei 2% se uitau la mine ciudat, si ma intrebau de ce.
Cred ca daca le spuneam si de donatii din buzunar....ma considerau nebun.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 18, 2017, 09:11:13 AM
Sunt modificări la formular. Nesemnificative dar vreau sa va dau formularul nou. Fiți pe faza! :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: AlexAllex on January 27, 2017, 08:57:49 AM
Cand apare formularul? Nu vreau sa pierd din colegi ca anul trecut.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 27, 2017, 08:59:00 AM
Azi îl pun. :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 27, 2017, 10:39:10 AM
Gata!
Am pus in primul post din thread declaratia. (http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=417.msg104411#msg104411)
O atasez si la acest mesaj, ca sa fie mai usor pentru cei care stiti ce aveti de facut.In 2016 avem venituri din campania 2% in suma totala de 9.877 RON (doua campanii, 2015 si 2016).
Aceste fonduri au adus aproximativ 13,5% din totalul veniturilor API in anul 2016.
VA MULTUMIM!


Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 27, 2017, 10:51:05 AM
Si, pentru cei care vor sa spuna si altora despre noi, v-am pregatit un executive summary (in limba engleza) cu multe cifre si cele mai importante elemente pe care este bine sa le ziceti altora cand vorbiti despre PUM si API. Voi sunteti ambasadorii nostri cei mai importanti, fara voi ar fi fost practic imposibil sa crestem asa frumos. :)

Descarcati de aici Executive Summary API Ianuarie 2017. (http://proinfrastructura.ro/docs/executive_summary_api_11ian2017.pdf)
Il gasiti si atasat la acest mesaj (mai jos).
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: ovicor on January 27, 2017, 02:18:52 PM
     Ionut, mai suntem si dintre cei ce nu cunoastem limba engleza, dar realizam importanta infrastructurii si necesitatea investitiilor in domeniu. Mult mai usor ar fi sa promovam API si PUM, respectiv alocarea celor 2% din impozit pentru API, daca ati posta pe pagina de FB un mesaj, in limba romana, pe care sa-l share-uim.
     Cei care am directionat anul trecut, n-ar trebui sa fie directionat si in anii urmatori spre acelasi ONG ? Eu anterior directionam catre SMURD, spuneau unii ca se directioneaza automat catre acelasi ONG, pana la exprimarea unei alte optiuni. Nu-s sigur de acest lucru, poate ne lamuresti tu.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 27, 2017, 02:38:08 PM
O sa punem si anunt pe Facebook in limba romana, evident.

Nu este nicio limitare legata de ONG-ul pe care-l sustii anual. Daca anul trecut ai directionat 2% catre API, poti anul asta sa directionezi la alt ONG. In fiecare an poti da la alt ONG, daca asta vrei. Sau poti da de fiecare data la API, in fiecare an. Nu este nicio conditie impusa de lege in acest sens. Nu se directioneaza "automat" catre acelasi ONG. Asta este o nesimtire crasa (ca sa nu zic ilegalitate) facuta de unele ONG-uri care te mint in fata spunandu-ti ca daca ai dat o data la ei, dai "automat" de fiecare data.

Deci daca anul trecut ai dat la SMURD, acum poti da la API. Nicio problema. Daca dai anul asta la API, la anul poti da la SMURD sau la Fundatia X. Oriunde vrei tu, in fiecare an. Daca intr-un an nu depui declaratia 230, NICIUN ONG NU ARE DREPTUL LA BANII TAI. In fiecare an contribuabilul decide unde da. Daca nu depune declaratia, atunci banii raman la stat (pentru acel an). Gandeste-te un pic, ANAF directioneaza banii pe fiecare an in parte, nu poti depune acum o declaratie 230 pentru toti anii care urmeaza... poate la anul nu mai esti angajat!

Sper ca acum e 100% clar, am zis acelasi lucru de vreo 3 ori.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Vasilem on January 31, 2017, 07:03:53 PM
Salut,
Se poate depune declaratia si din "Spatiul Privat Virtual".
Tocmai am testat si functioneaza.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: adiarc on February 06, 2017, 04:29:51 PM
Care e termenul limita pt depunere?

Mersi.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on February 06, 2017, 04:37:46 PM
25 mai.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Fanstreet on February 10, 2017, 12:43:28 PM
LUNI pun formularul .
Bafta !!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: kumar on March 09, 2017, 11:23:25 AM
Am depus si eu doua declaratii ieri, pentru mine si fratele meu.
Numai bine!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 09, 2017, 11:47:28 AM
Mulțumim mult!  O:-)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Granata06 on March 09, 2017, 02:30:58 PM
Depus.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: ovicor on March 21, 2017, 10:37:25 AM
Depus, mai am formulare, caut adepti in cercul de prieteni !
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: tom_sawyer on March 22, 2017, 01:28:56 PM
Am depus si eu astazi declaratia 230 online, prin Spatiul Privat Virtual.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on March 22, 2017, 08:17:54 PM
Multumim tuturor! :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: ovicor on March 22, 2017, 08:29:55 PM
Ionut, faptul ca multumesti/multumiti e un gest frumos. Dar noi trebuie sa va multumim ca existati si ca faceti posibil asemenea lucru !
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: FRS on March 23, 2017, 12:57:22 PM
Azi am depus 2 declaratii (eu si sotia), si sper sa mai depun cel putin 3 pentru colegii din firma.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: strutzzy on April 13, 2017, 10:50:40 AM
Am depus si eu ieri. Spor!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on April 13, 2017, 11:21:43 AM
Mulțumim tuturor! Încă mai este ceva timp și fiecare suma ne ajuta. :cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: yetiman on April 13, 2017, 01:50:37 PM
N-am uitat.  :D
Azi am ajuns si eu la ANAF sa depun declaratia.

(am ramas surprins ca au intrat si ei intr-o era mai civilizata - numere de ordine la intrare, chemare la ghiseu in ordinea numerelor - a disparut imbulzeala si cozile  :) )
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: rebel on April 21, 2017, 10:40:41 AM
Am depus si eu astazi. Spor!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: BogdanB on May 15, 2017, 06:17:16 PM
Joi 11.05, am trimis si eu formularul prin posta, sper sa nu-l rataceasca statul roman pe undeva ...  :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 15, 2017, 06:49:18 PM
Mulțumim tuturor de susținere!!!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Cristi N on May 15, 2017, 09:39:56 PM
Ionut mai pune 2 formulare la statistica: al meu si al unui coleg de munca  O:-)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: R@du on May 20, 2017, 05:10:51 PM
Depus cu drag!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: osandu on May 25, 2017, 03:11:56 PM
Depus in ultima zi. La cât mai multe monitorizări!
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on May 25, 2017, 03:56:49 PM
Multumim tuturor pentru eforturile voastre!!!
Suntem onorati si obligati sa livram la fel de bine ca pana acum. De fapt, mai bine!
:cheers:
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: AlexAllex on December 10, 2017, 12:46:04 PM
Cand putem incepe depunerea pentru 2017?
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on December 10, 2017, 01:33:44 PM
In ianuarie 2018. O sa pregatim formularul pre-completat. :)
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: AlexAllex on January 15, 2018, 05:48:34 AM
E gata?
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 15, 2018, 06:42:30 AM
Vad ca ultima modificare a formularului este din 7 martie 2017. Posibil sa se modifice... dar na, nu mai putem astepta. O sa pun azi pe dupa-amiaza formularul pre-completat pentru campania din acest an.
Title: Re: 2% pentru Asociatia Pro Infrastructura
Post by: Ionut on January 15, 2018, 02:57:48 PM
Gata!

Formularul pentru campania 2% 2017-2018 este aici:
http://proinfrastructura.ro/docs/230_doilasuta2017-2018_api.pdf

Pe primul post din acest thread aveti detalii despre campanie si cum puteti sa ne sustineti directionand 2% (http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=417.msg104411#msg104411) din impozitul pe venituri aferent anului 2017. Daca aveti intrebari, scrieti direct in thread.

Daca aveti prieteni, colegi sau membri ai familiei care vor sa directioneze, dati-le formularul. :)

Multumim multumim!!! :cheers: